Linus_21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δε μας λες και περί τίνος πρόκειται; Sorry. Αυτό είναι
johnykim Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως για αγορά πληκτρολογίου ψάχνω να έχει το μεγαλούτσικο enter.Με βολεύει πιο πολύ όταν δεν κοιτάω το keyboard. Όσοι δεν γράφουνε πολύ στο φόρουμ, αλλά γράφουνε κατεβατά κάθε μέρα στο word , να πούνε; Χρησιμοποιούσα αρκετό καιρό ένα άσπρο logitech στα 11 ευρώ.Το άλλαξα αργότερα(1.5 χρόνος(?)) με ένα μαύρο TurboX των 6 ευρώ.Έχει πιο κοντά πλήκτρα ,αλλά από την αρχή ακουγόντουσαν και φυσικά ακούγονται και τώρα χειρότερα.Ένα MS απλό που είχα πάρει στον πατέρα μου ήταν αθόρυβο,αλλά δεν το είχα πάρει για μένα γιατί ήθελα μεγάλο enter.. PS: Thresh, μπορεί να έχεις πολλά posts, αλλά ο wash μάλλον έχει γράψει περισσότερο χάρη στα σεντόνια του..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ήθελα και να 'ξερα πως βολεύεστε να γράφετε σε πλαγιαστό πληκτρολόγιο. Ποτέ μου δεν κατάλαβα την ιδέα του "απομονώνω τα χέρια για να δουλεύουν καλύτερα". @PraetorianosΟύτε εγώ το κατάλαβα ποτέ αυτό... δεν είναι μόνο για να δουλεύουν καλύτερα, το βασικό είναι ότι καταπονούνται λιγότερο από τα κλασικά keyboards... PS: Thresh, μπορεί να έχεις πολλά posts, αλλά ο wash μάλλον έχει γράψει περισσότερο χάρη στα σεντόνια του.. 6x posts, τα σεντόνια που έχει κάνει ζήτημα να είναι καμιά 50αρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ναι αλλά μην ξεχνάς και πόσα demotivationals έχω βάλει, ως γνωστόν μια photo=1000 λέξεις
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...ας μη μιλάμε για photos "χιλιάδων λέξεων"... blowingmyfingernails.gif[/ΙΜG]
Stefanaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 32000+ posts συνιστούν MS Ergo 4000 , αυτά ξέρουν... Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ και το συστήνω ανεπιφύλακτα (υπό τη προυπόθεση ότι πληκτρολογείς με τυφλό σύστημα). Θέλει κάποιο χρόνο προσαρμογής στο γράψιμο γιατί οι καρποί σου αντί να κάνουν τη συνήθη καμπύλη προς τα κάτω, κανουν καμπύλη προς τα πάνω. Τα κουμπιά του από την άλλη αθόρυβα και σχετικά μαλακά. Εναλλακτικά θα σου πρότεινα το logitech wave το οποίο κρατάει το παραδοσιακό στυλ (κλίση) αλλά είναι επίσης πολύ βολικό. Υ.Γ.: Όσον αφορά τους φίλους που δε βλέπουν διαφορά μεταξύ των απλών-φθηνών και των πιο σοφιστικέ-ακριβότερων πληκτρολογίων, μάλλον δεν θα έχουν πληκτρολογήσει πολλές φορές στη ζωή τους συνεχόμενα πάνω από 20-25 λεπτά για αυτό και έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. Κατ'εμέ τα περιφεριακά του υπολογιστή που έρχονται σε άμεση επαφή με τον χρήστη (οθόνη-πληκτρολόγιο-ποντίκι) θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα (και κατά πάσα πιθανότητα ακριβότερα) ακόμα και αν χρειαστεί να δώσουμε λιγότερα λεφτά στον επεξεργαστή ή στη motherboard, όταν στήνουμε ένα νέο PC.
nikoscheng Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 TI λέτε για αυτό; Logitech G110 που υποστηρίζει και Mac! Ένα μειονέκτημα βλέπω μόνο, δεν είναι άσπρο!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ένα μειονέκτημα βλέπω μόνο, δεν είναι άσπρο!!! γιατί μειονέκτημα? στο άσπρο φαίνεται η μπίχλα... (στο μαύρο η σκόνη )
_Anonymous_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 καλα... χρησιμοποιειτε πληκτρολογιο για να γραφετε? Μα που ζω επιτελους και δε μου ταπε κανενας εμενα? Στο δικο μου pc, που η γυναικα μου ειναι συγγραφεας, απλα μιλαω σε ενα μικροφωνο και μου τα βγαζει text κατευθειαν Ακου πληκτρολογιο.... μα που θα φτασει αυτη η τεχνολογια διερωτωμε
Haldol Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εμένα πάλι με έχει βολέψει το ενσύρματο της Apple. Μαλακά πλήκτρα με μικρή διαδρομή και πραγματικά αθόρυβο. Bonus και οι δύο θύρες USB σε κάθε πλευρά. Το είχα πιο παλιά στο PC μου, το έχω (δεύτερο ) τώρα στον iMac. Και δε το αλλάζω με κανένα.
hasodikis Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 αυτή τη στιγμή ανα εξαιρέσεις το keyboard του macbook pro... τρία πληκτρολόγια. α) στο γραφείο Logitech cordless LX710 καλό αλλά όχι από τόσο καλής ποιότητας τα πλαστικά του. β) στο σπίτι το ποιο φθηνό logitech με καλώδιο. Πολύ καλό γ) το καλύτερο όλων είναι στο γραφείο το εξωτερικό που χρησιμοποιώ για το macbook pro ... όμως είναι το apple wired keyboard with numeric.....απλά κορυφαίο σε όλα και κυρίως την εργονομία... σε αυτό γράφω πολύ πιο γρήγορα και με πολύ λιγότερα λάθη κατά τη πληκτρολόγηση
nzeppos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Logitech G15 με backlight στο PC (το παλιό μοντέλο, με τα 18 function keys στα αριστερά). Backlit keyboard στο Dell1555. Πληκτρολόγια της πλάκας στα υπόλοιπα μηχανάκια, netbook και laptop. Σαν το πληκτρολόγιο του ZX Spectrum 48 κανένα.
VKostas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ΙΒΜ Pro keyboard Black τα καλυτερα στον κοσμο με το χαρακτηριστικο ,γλυκο,στυλατο,πολυ ελαφρυ,κλικ. Αυτά last year... Τώρα δίνουν κάτι παρόμοιας εμφάνισης Lenovo που είναι χειρότερα από no name του πεντάευρου. Τα δάχτυλα μου το ξέρουν... Στο σπίτι έχω ένα MS wireless 6000, αλλά ούτε κι αυτό με ενθουσιάζει ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.