Προς το περιεχόμενο

Όσοι γράφετε πολύ στο φόρουμ, τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε;

nikoscheng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γιατί μειονέκτημα? στο άσπρο φαίνεται η μπίχλα... (στο μαύρο η σκόνη :P )

Σαν σκέτο πληκτρολόγιο κανένα θέμα.

Αλλά όταν στο mac είναι όλα άσπρα, φέρνει αντίθεση.

Φυσικά δεν είναι deal brake, μάλλον τα 90 γιούρια είναι.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατί μειονέκτημα? στο άσπρο φαίνεται η μπίχλα... (στο μαύρο η σκόνη :P )

Καλό είναι να μην αφήνεις τη μπίχλα στο πληκτρολόγιο. Θα καταλήξει, στα μάτια, τη μύτη, τα αυτιά, το στομάχι σου...

:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν την αφήνει κανείς.Με το έτσι θέλω κάθετε.

μα την σκρόφα...

Δημοσ.
Αυτά last year... Τώρα δίνουν κάτι παρόμοιας εμφάνισης Lenovo που είναι χειρότερα από no name του πεντάευρου. Τα δάχτυλα μου το ξέρουν... :-(

Στο σπίτι έχω ένα MS wireless 6000, αλλά ούτε κι αυτό με ενθουσιάζει ιδιαίτερα.

Μπορει αλλα τα παλια IBM σαν και αυτο που εχω,ειναι πολυ καλα.

Δημοσ.
Εγώ πάντως θεωρώ το "απόλυτο πληκτρολόγιο" αυτό που έχω πλέον στον Mac Pro μου (μετά το Switch από PC σε Mac).

Είναι το καλύτερο από όλα όσα έχει τύχει να πέσουν στα χέρια μου.

Συμμαζεμένο, όμορφο, καθαρό, και με 2 USB Ports στο πλάι.

Το Feeling που σου δίνει όταν δακτυλογραφείς, απλά "δεν υπάρχει"...!!!

Αν ήταν και φωτιζόμενο, θα τα έσπαγε κυριολεκτικά...!!! Φοβερό πληκτρολόγιο...!!!

http://store.apple.com/us/product/MB110LL/A

PS: Δεν ξέρω αν δουλεύει σε PC (πλήρως)...!!!

Αν ήταν και μαύρο εκεί να δεις θραύση που θα έκανε!!!:P:p:p

Αλλά πού μυαλό!!!:rolleyes:

Δημοσ.

Από το 2000 (εδώ και 10 χρόνια, ουάου!) έχω ένα απλό, ανώνυμο, φτηνό πληκτρολόγιο (που λειτουργεί απροβλημάτιστα πάντως και γουστάρω το πάτημά του) χρώματος ασημί (σε κάποια σημεία γκριζαρισμένο - γεράματα - λόγω απομάκρυνσης της βαφής) με μαύρα πλήκτρα. Στο μεταξύ, 4 φορές το έχω λύσει τελείως κι έχω πλύνει όλα τα πλαστικά με τάιντ. :P

Δημοσ.

Logitech ultra flat keyboard με τα μικρα κενα αναμεσα στα πληκτρα που τα σπανε :P αλλα εχει ενα μειων... ειναι λιγο κουτσουρα τα πληκτρα μετα την πολυ χρηση...:P

Δημοσ.
Λιώσ' το PCharon, λιώσ' το! :Ρ

Ρε δεν το πετάω λέμε! Τώρα που έπιασε και η κρίση; Άντε γεια, όποιος πεθάνει πρώτος... :lol:

Υ.Γ. Δεν είναι εντός θέματος, αλλά και το mouse μου είναι της ίδιας ηλικίας (ένα Ms optical mouse) και δουλεύει μια χαρά επίσης.

Δημοσ.

Logitech ΕΧ100 wireless.

Βασικά το χω κανα δίμηνο, όταν μετά απο ατυχή πτώση ενός ποτηριού γεμάτο φραπεδιά σκέτη αχτύπητη με μπόλικα παγάκια :P, το πληκρολόγιο του Wireless Optical Desktop 2000 της Microsoft αποδήμησε είς Κύριον. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...