Προς το περιεχόμενο

Όσοι γράφετε πολύ στο φόρουμ, τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε;

nikoscheng

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω κάποιο πληκτρολόγιο στο μέγεθος των κλασικών multimedia keyboards του οποίου όμως τα πλήκτρα να φωτίζονται , και τα μόνα που έχω βρει είναι τα g15/g11 της logitech τα οποία είναι τεράστια ενώ τα βοηθητικά πλήκτρα τους μου είναι άχρηστα. Καμία πρόταση στην ελληνική αγορά η οποία να είναι όπως την θέλω;

γαι την ωρα βρηκα αυτο LOGITECH COMPACT KEYBOARD K300 http://www.skroutz.gr/s/80684/Logitech-Compact-Keyboard-K300.html?keyphrase=Logitech+Compact+Keyboard+K300

το χει χρησιμοιποιησει κανεις;

οοοοοοοοοοοοοοομως θέλω να έχει φωτιζόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πλήκτρα

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Logitech s530 Mac

967664-0100.jpg

Επειδή μου αρέσουν τα σλιμ. Εξαιρετικό σετ και πολύ καλή κύλιση δακτύλων και απόκριση πλήκτρων.

Και το βασικό: ακριβώς δίπλα έχω το laptop μου, οπότε βάζω/βγάζω συνέχαι τον receiver ανάλογα σε ποιό μηχάνημα δουλεύω, και με αυτό το σετ πραγματικά δεν καταλαβαίνω διαφορά τύπου "mac k/b και PC k/b". Εξαιρετική επιλογή για cross-platform καταστάσεις (αν είχα μόνο pc θα έπαιρνα το αποπάνω σε PC edition ;) )

Δημοσ.

Από το Γενάρη του '09, χρησιμοποιώ ένα budget μοντέλο της Logitech, το "Internet 350 Keyboard". Πριν το δοκιμάσω, δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατόν με 10 ευρουλάκια να βρεις τόσο καλό πληκτρολόγιο! Ένα μίνι review που του έκανα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297697

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το Logitech Illuminated Keyboard.. Παιχνιδια που παιζω ειναι πιο πολυ Gta IV ...Τα πληκτρα του ειναι φωτιζομενα και εχουν τον...ηχο (:P) περιπου σαν laptop .Εξαιρεση ισως το space που ωρες ωρες κανει σαν το κλασσικο σπασιμο καροτου :Ρ] Εδω και 1,5 χρονο με χει βολέψει αφάνταστα ζωή να χει...! [μη το βασκανουμε κιολας :P]

http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/4740

http://www.gadgetreview.com/2008/09/logitech-goes-super-thin-with-the-illuminated-keyboard.html [αυτο το βρηκα απο Google οπως κ τη φωτο στο σποιλερ B)]

logitech-illuminated-keyboard.jpg

Δημοσ.

Παιδια να σημειωσω οτι εχω πλεον pc win. ευχαριστω για τις απαντησεις. ποιο απο ολα αυτα ειναι σιγουρα Ελληνικο φωτιζομενο.

Δημοσ.

Liteon SK7100...

post-55371-129063132124_thumb.jpg

Το έχω πάνω από 15 χρόνια.Πολύ compact κατασκευή σε διαστάσεις πληκτρολογίου laptop με μικρό διάκενο πατήματος πλήκτρου,ενσωματωμένο stick , multimedia πλήκτρα και χειρολαβές που το κάνουν άνετο στη χρήση σε HTPC

Δημοσ.
Από το Γενάρη του '09, χρησιμοποιώ ένα budget μοντέλο της Logitech, το "Internet 350 Keyboard". Πριν το δοκιμάσω, δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατόν με 10 ευρουλάκια να βρεις τόσο καλό πληκτρολόγιο! Ένα μίνι review που του έκανα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297697

Ακριβως το ιδιο εχω και εγω.Πολυ καλο πληκτρολογιο.

Δημοσ.
Wtf.. πόσες φορές το έχεις πλύνει; :Ρ

Σε πληροφορώ επειδή είμαι λίγο άρρωστος στο θέμα καθαριότητας και τακτοποίησης αυτών που αγοράζω,το έχω στην πένα σαν να είναι του κουτιού.

Όποτε δεν το χρησιμοποιώ του έχω πανάκι από πάνω

Δημοσ.

Με τα πληκτρολόγια είμαι δύσκολος... θέλω να έχουν την κλασική διάταξη σαν τα παλιά ibm ή microsoft. Τελείως τετραγωνισμένα με μεγάλο shift-space-enter.

Είχα ένα τέτοιο για 7-8 χρόνια αλλά το χάλασα ρίχνοντας νερό πανω του.

Τώρα έχω αυτό.

46218i0.jpg

Καλό είναι αλλά δεν με βόλεψε η διάταξη των page up-page down-home-end.

Είναι και λίγο θορυβώδη τα πλήκτρα.

Επειτα πήρα ένα genius, το οποίο είχε την σωστή διαταξη πλήκτρων αλλά το αριστερό shift είναι μικρό και δεν με βολεύει. Επίσης το κουμπί sleep είναι σε επικίνδυνο σημείο.

20090109203285219Genius_KB-06XE.jpg

Τώρα παρήγγειλα αυτό ->

mic600.jpg

Δημοσ.

Να μην ανοιγω νεο θεμα. αλλα με ενδιαφερει φωτιζομενο και ελληνικο, σε λογικη τιμη.

Δημοσ.
Με τα πληκτρολόγια είμαι δύσκολος... θέλω να έχουν την κλασική διάταξη σαν τα παλιά ibm ή microsoft. Τελείως τετραγωνισμένα με μεγάλο shift-space-enter.

Κι εγώ τα ίδια κι επίσης δε μου αρέσουν τα φρου φρου multimedia κουμπάκια (αν και αυτά της ρύθμισης ήχου έχουν ένα νόημα) και τα μεγάλα πλαστικά, θέλω να είναι μαζεμένο, όπως στην πρώτη εικόνα που έβαλες, έτσι ακριβώς. Στη δεύτερη εικόνα που έβαλες το Enter δεν είναι μεγάλο αλλά σαν το Shift, δε μου αρέσουν αυτά... :P

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω πληκτρολόγιο με ανώτατη τιμή 50 ευρώ. Χαρακτηριστικά που θέλω να έχει :

1) Μεγάλα shift - enter - space

2) Στήριγμα για τους καρπούς σαν το πληκτρολόγιο που έχει ο Thresh ( πονάνε οι καρποί μου μετά από λίγη ώρα πληκτρολόγησης σε πληκτρολόγια που δεν έχουν στήριγμα , κατά τα άλλα το απορρίπτω το συγκεκριμένο μοντέλο , το είχα παλιότερα )

3) Να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβο

4) Να είναι ενσύρματο όχι ασύρματο

5) Να είναι κατάλληλο για πολλές ώρες δακτυλογράφησης με τυφλό σύστημα

6) Να είναι spill resistant γιατί είμαι και αδέξια

7) Δεν το θέλω για gaming

Έχω ψάξει skroutz , amazon κ.λ.π. αλλά δε βρίσκω...:cry:

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω πληκτρολόγιο με ανώτατη τιμή 50 ευρώ. Χαρακτηριστικά που θέλω να έχει :

1) Μεγάλα shift - enter - space

2) Στήριγμα για τους καρπούς σαν το πληκτρολόγιο που έχει ο Thresh ( πονάνε οι καρποί μου μετά από λίγη ώρα πληκτρολόγησης σε πληκτρολόγια που δεν έχουν στήριγμα , κατά τα άλλα το απορρίπτω το συγκεκριμένο μοντέλο , το είχα παλιότερα )

3) Να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβο

4) Να είναι ενσύρματο όχι ασύρματο

5) Να είναι κατάλληλο για πολλές ώρες δακτυλογράφησης με τυφλό σύστημα

6) Να είναι spill resistant γιατί είμαι και αδέξια

7) Δεν το θέλω για gaming

Έχω ψάξει skroutz , amazon κ.λ.π. αλλά δε βρίσκω...:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...