freedubus Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ρε εδώ εμένα πρίν το πάσχα μου γύρισε ο αστράγαλος στο μπάσκετ και πήρα επί 3 μέρες χ 1 μεσουλίντ και με πόναγε η κοιλιά πανω δεξιά συκώτι και νεφρό.
freedubus Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 για ενα στραμπουλιγματακι ρε συ πηρες παυσιπονο; Μετά την 3η μέρα που συνέχιζα να πονάω και να με ενοχλεί στο περπάτημα, ναι.
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μετά την 3η μέρα που συνέχιζα να πονάω και να με ενοχλεί στο περπάτημα, ναι. τα πρωτα 10 στραμπουλιγματα ειναι επωδυνα, μετα γινονται ευκινητοι οι αστραγαλοι
freedubus Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εύα δε μιλάμε τώρα για στραμπουλιγματάκι επειδή σου γύρισε το μιούλ με το 5ποντο τακούνι στη λακούβα του πεζοδρομίου εκεί που κοίταζες βιτρίνες. Μιλάμε να απογειώνεσαι στους αιθέρες σά το μάιλκ τσόνταν, να σκάς τo φιστίκι, να πέφτεις σαν τσουβάλι και να προσγειώνεις και τα 100 κιλά σου πάνω στην τρυφερή και λεπτεπίλεπτη αυτή άρθρωση. Και να φωνάζει και για φάουλ το μαλακισμένο.
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εύα δε μιλάμε τώρα για στραμπουλιγματάκι επειδή σου γύρισε το μιούλ με το 5ποντο τακούνι στη λακούβα του πεζοδρομίου εκεί που κοίταζες βιτρίνες.Μιλάμε να απογειώνεσαι στους αιθέρες σά το μάιλκ τσόνταν, να σκάς τo φιστίκι, να πέφτεις σαν τσουβάλι και να προσγειώνεις και τα 100 κιλά σου πάνω στην τρυφερή και λεπτεπίλεπτη αυτή άρθρωση. Και να φωνάζει και για φάουλ το μαλακισμένο. :lol: με εκανες και γελασα ετσι οπως τα εγραψες ενταξει καλα που δεν το εσπασες δλδ
nickarmy Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 χαχαχα καλό (γελάω με το πόνο του άλλο ? anyway) άλλος έσπασε τη κνίδα του κάπως έτσι και πήγε για χειρουργείο ...
freedubus Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 "Κνίδα" δεν υπάρχει. Κνίτισα; Κνήμη; Κλείδα; Κλειτορίδα;
leftermann Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 κνήμη θα ήταν, γιατί η κλείδα δεν σπάει έτσι, η κλειτορίδα δεν σπάει γενικά, ενώ η κνίτισα σπασμένη γεννήθηκε.
kage Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 mesulid αντε μετα να προτεινετε και μερικα φαρμακα που τα βοηθουν στις εξετασεις(να αποστηθιζουν πιο ευκολα?)...smart drugs
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Tα έχω κάνει καραμέλες πολλά χρόνια τώρα, ακόμα με πιάνουν αμέσως. Μόλις ανακάλυψα πως δε κάνει να τα συνδυάζω με αλκοόλ. Μαλακία. !
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Πάλι παρακεταμόλη έχει αυτό, σαν το depon είναι (με προσθήκη καφεΐνης).
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 To ξέρω, αλλά για κάποιο λόγο τα depon δε μου κάνουν δουλειά.. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.