Προς το περιεχόμενο

Τα όρια του q6600 σε υδρόψηξη.

giorgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είσαι μέσα στην εγγύηση - πιστωτικό και παίρνεις ότι θέλεις. Εξ' άλλου QX με 150 θα βρεις;

Imho - βρες ένα προκομμένο AM3 από stock, μνήμες μάλλον έχεις, κοτσάρεις και τον 955 @ 4 σε νεράκι και είσαι άρχοντας :-)

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα απο amd ποτέ δεν είχα και δεν είναι ακριβώς ότι έχω όρεξη ή χρονο για να μάθω και να τον χρονίσω....

οπότε σκέφτομαι να πάρω έναν μεταχειρισμένο qx να τον χρονίσω στο θεό μνήμες έχω, νεράκι έχω και να είμαι κομπλέ.

Δημοσ.

You're call - αν πας σε QX9650/QX9770 ψάχνεσαι για καλό P45 - αν είσαι για 65άρη σωστό P35 ή Χ38/Χ48.

Πάντως δύσκολα να παίξεις πάνω από 4.6 μία ή άλλη... :-)

Δημοσ.

γτ qx ? δεν θα σου προσφερει πολυ παραπανω μην πω κ τιποτα . παρε εναν καλο q9550 δειξε του ρε caution η εναν q9650 κ θα εισαι καθε μερα με 3,9-4,3 αναλογα κ το κομματι . βεβαια αυτο που ειπε ο cation για μενα ειναι η καλυτερη λυση περνεις με το πιστωτικο μια καλη am3 ,πουλας τον q6600 κανα 80αρι βαζεις αλλα 60 κ εισαι ετοιμος με τον 955 στα 3,9-4,2 αναλογα το κομματι παλι .

Δημοσ.

εντάξει δηλαδή παίζω ήδη πιο πάνω από τον ;6600 που έχω....άρα μάλλον συμφέρει

ας μου μιλήσει κάποιος ρε παιδιά για τα chipsets που κυκλοφορεί η amd γιατί είμαι εντελώς ΑΝΙΔΕΟΣ!

και τι πάίζει με υπερχρονισμό?

Δημοσ.

Τα τελαυταία chipsets είναι τα 880G / 890 FX/GX τα οποία clockάρουν/αποδίδουν καλύτερα και συνήθως έρχονται και με διάφορα φρέσκα καλούδια (sata3/usb3/++).

Βέβαια αν βρεις ένα καλό 790FX/GX είσαι μια χαρά - αφού τα περισσότερα υποστηρίζουν τους νέους 6πύρινους και ο 965 που θέλεις έχει ξεκλείδωτο multiplier οπότε δεν χρειάζεσαι και το τελευταίο MHz από τον δίαυλο.

Δημοσ.

παιδιά τον πήρα ήδη, τώρα περιμένω τη μητρική για να τον στήσω αλλά ξέρετε τι σκεφτόμουν, με τον q6600 είχαμε σχεδόν οριακό χρονισμό στα 3,6 δηλαδή μιλάμε 1,2ghz πάνω!! με τον 955 μου λέτε όλοι ότι θα κοντέψω τα 4ghz δηλαδή όλο κι όλο 800mhz πάνω!!! Υπάρχει κάποιος λόγος που αυτός ο επεξεργαστής παρότι νεότερος και "αληθινά πολυπύρηνος" όπως μας λέει ο κατασκευαστής τους και με ξεκλείδωτο μούλτι κιόλας κλοκάρει χειρότερα από τον παλιό μου?

Δημοσ.

Χμμ.. διαφορετική αρχιτεκτονική;

Ακόμα και μοντέλα της ίδιας εταιρείας κλοκάρουν διαφορετικά, ακόμα και ίδια μοντέλα. Και μιλάμε για διαφορετικές εταιρείες και διαφορετικές αρχιτεκτονικές;

Δημοσ.

πάντοτε είχα την αίσθηση ότι οι amd είναι οι καλοί clockers και οι υπόλοιποι απλά προσπαθούσαμε με intel αλλά σαν να βλέπω να συμβαίνει το αντίθετο...

Δημοσ.

καλοριζικος ,ο λογος που ο 955 δεν πηγαινει πολυ πανω κ "μονο" 800mhz ειναι επειδη ειναι ειδη pushαρισμενος απο την μαμα του .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο τα πιο αστεία threads που εχω διαβάσει ποτέ μου είναι αυτό εδω.

Αρχικά ξεκίνησα απο το τέλος αλλά είχε ενδιαφέρον και το πήρα και απο την αρχή άλλη μια.

Τι έγινε ο Γιώργης που εξαφανίστηκε μπας και έκαψε και το άλλο pc.:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...