sarantatessera Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Σε ποια σελιδα μπορω να μπω για να συνδεθω στο μσν απο κινητο? Εχω λογαριασμο mail.com
macabre_sunsets Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Από την σελίδα του hotmail δοκίμασες? Εναλλακτικά υπάρχει και το ebuddy.
buzzad Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κανε το αντίστροφο, εγκατέστησε στο κινητό σου εφόσον έχεις ''internet'' το Talkonaut''(yahoo,hotmail messenger) κτλ...Το οποίο είναι σε .jar μορφή, συμβατή με σχεδόν όλα τα κινητά...
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 ΟΚ, το έβαλα το Talkonaut, υπάρχει στο κινητό τώρα. Δεν ξέρω όμως τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Μου λέει να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό, ζητάει και αριθμό κινητού τηλεφώνου... Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; (OFFTOPIC: Ίσως να πρέπει να μεταφερθεί το θεματάκι στο internet; Δεν ξέρω...)
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 ΟΚ, το έβαλα το Talkonaut, υπάρχει στο κινητό τώρα. Δεν ξέρω όμως τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Μου λέει να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό, ζητάει και αριθμό κινητού τηλεφώνου... Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Γνωρίζει κανείς;
guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 άν έχεις νόκια βάζεις κανονικά το Windows Live Messenger http://store.ovi.com/content/16229
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μου γράφει: Λυπούμαστε αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή Νοκια Ε51
guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 S60v3 δεν είναι το Ε51; βάλε ότι έχεις το Ε52 , για να κατεβει και από εκει και μετά δεν θάχεις πρόβλημα λογικά στην εγκατάσταση. εκτός και αν σου αναγνωρίζει αυτόματα την συσκευή και δεν σε αφήνει να το αλλάξεις
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Το θέμα είναι ότι μου ζητάει αριθμό κινητού τηλεφώνου για να μου στείλει ένα σύνδεσμο. Είναι ασφαλές να το δώσω; Μήπως π.χ. θα με τρελάνουν στα spam;
guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 δεν έχω λάβει spam από το ovi ποτέ . Μόνο από το Nokia Club , το οποίο στην ουσία δεν είναι spam καθώς σου λέει οτι θα σου στέλνει sms με tips για το κινητό σου . Και το οποίο απενεργοποιείται αν θες ή ξεγράφεσαι και τελείως. Εξάλλου μπορείς να βρεις πολλές καλές free εφαρμογές στο Ovi , όπως δωρεάν navigation edit: Το Ovi είναι επίσημο store ή έστω επίσημος συνεργάτης της Nokia , αν αυτό είναι που σε ανησυχεί . Στο E52 π.χ είναι προεγκατεστημένο το ovi store
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Έβαλα τον αριθμό μου, λέει αποστολή μηνύματος εδώ και κάμποση ώρα αλλά δεν στέλνει τίποτα...
guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 κάτσε τι εννοείς "λέει αποστολή μυνήματος εδώ και κάμποση ώρα"; από το site προς το κινητό σου φαντάζομαι εννοείς. μπες στο https://store.ovi.com/my/settings/account και δες αν έχεις ξεχάσει να βάλεις το +30 μπροστά από το τηλέφωνο σου. καμιά φορά ναι μπορεί να αργήσει
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μου λέει να επαληθεύσω τον αριθμό του κινητού μου τηλεφώνου από το σύνδεσμο που μου δίνει (σε sms). Τον ανοίγω από το κινητό τηλέφωνο, έτσι δεν είναι; Δεν θα χρεωθεί όμως αυτό; Αυτή τη στιγμή, εδώ που είμαι, δεν έχω free wifi. (Επίσης, αυτό που θέλω να επιβεβαιώσω είναι ότι όταν θα χρησιποιώ το Windows live Messenger -αν τα καταφέρω να το εγκαταστήσω τελικά- και μπαίνω από free wifi, ΔΕΝ θα χρεώνομαι τίποτα, έτσι δεν είναι; )
guido Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 από την στιγμή που μπαίνεις από wifi πως να χρεωθείς; θέμα δικών σου ρυθμίσεων γενικά στο κινητό είναι να σε ρωτάει πάντα μία εφαρμογή ή browser το πως θα συνδεθεί στο net. τα περισσότερα κινητά by default θα πάνε να σε συνδέσουν με mobile internet του πάροχου σου , που χρεώνεται φυσικά. Εκτός και αν έχεις ειδικό πρόγραμμα με κάποια free GB το μήνα . μιας και τό πες στο msn βγαίνει ειδοποίηση στους συνομιλητές σου , ότι μπαίνεις από κινητό και ενδεχομένως να χρεώνεσαι . Και το λέει αυτό για να γνωρίζουν οι άλλοι ότι είσαι με κινητό και αν δεν είσαι με wifi μπορεί να χρεώνεσαι ανά kb . Στον αναφέρω απλά και μόνο μην φρικάρεις νομίζοντας τπτ άλλο. Για να μην πολυλογώ . Το αν χρεώνεσαι έχει να κάνει πως θα συνδεθείς στο net . Δεν έχει να κάνει με το αν θα μπεις msn , ή opera ή skype
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μάλιστα, οπότε, από τη στιγμή που θα συνδεθώ με free wifi, είμαι εντάξει. Το θέμα είναι ότι έχω ήδη μια εφαρμογή windows live messenger (version 1.1.8161) στο κινητό μου και ενώ παλιότερα μπορούσα να μπω, εδώ και πολύ καιρό δεν με αφήνει πια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.