Προς το περιεχόμενο

Nέο pc με ~1000 Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν η τιμή δεν έχει κλειστά όρια αν πάει λίγο παραπάνω δε μας πειράζει.

Κυριότερη χρήση είναι προγραμματισμός (Matlab το πιο βαρύ που μπορώ να σκεφτώ), προγραμματα ήχου (Ableton Live, Traktor), ταινίες, Firefox με όσα tabs γουστάρω :lol:

Από παιχνίδια Pro, Fifa, N2K, NBA Live, Need For Speed, αρκετά first person shooters.

Τώρα να πω την κλισέ ατάκα Crysis full θα παίζω δεν την λέω, αν γίνεται να τρέχει αξιοπρεπώς καλώς αλλιώς δε θα πεθάνουμε κιόλας.:-)

Έχω καταλήξει σε οθόνη(κοινώς 1920χ1080), κουτί και στο κουκλί αυτό.

Φυσικά προτάσεις και για τα παραπάνω καλοδεχούμενες.

Από εκεί και πέρα θέλω σίγουρα 4 gb ram (overclocking προς το παρρόν όχι), mobo με την οποία να είμαι καλυμένος σε μελλοντική αναβάθμιση όταν βγουν οι εξαπύρηνοι AMD. Κάρτα γραφικών έχω μείνει πίσω και επειδή όση μελέτη και αν ρίξω εσείς τα ξέρετε καλύτερα βοηθάτε. Δίσκο, τροφοδοσία και πληκτρολόγιο, ποντίκι (δεν βρίσκω τπτ που να μου αρέσει, :-() επίσης βοηθάτε.

Επίσης θεωρώ πολύ ακριβούς ακόμα τους ssd οπότε μάλλον δε το σκέφτομαι και λογικά δε με παίρνει κιόλας.

Αυτά προς το παρρόν.

Ξέχασα να παραθέσω πιθανές mobos - 1 2

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν η τιμή δεν έχει κλειστά όρια αν πάει λίγο παραπάνω δε μας πειράζει.

Κυριότερη χρήση είναι προγραμματισμός (Matlab το πιο βαρύ που μπορώ να σκεφτώ), προγραμματα ήχου (Ableton Live, Traktor), ταινίες, Firefox με όσα tabs γουστάρω :lol:

Από παιχνίδια Pro, Fifa, N2K, NBA Live, Need For Speed, αρκετά first person shooters.

Τώρα να πω την κλισέ ατάκα Crysis full θα παίζω δεν την λέω, αν γίνεται να τρέχει αξιοπρεπώς καλώς αλλιώς δε θα πεθάνουμε κιόλας.:-)

Έχω καταλήξει σε οθόνη(κοινώς 1920χ1080), κουτί και στο κουκλί αυτό.

Φυσικά προτάσεις και για τα παραπάνω καλοδεχούμενες.

Από εκεί και πέρα θέλω σίγουρα 4 gb ram (overclocking προς το παρρόν όχι), mobo με την οποία να είμαι καλυμένος σε μελλοντική αναβάθμιση όταν βγουν οι εξαπύρηνοι AMD. Κάρτα γραφικών έχω μείνει πίσω και επειδή όση μελέτη και αν ρίξω εσείς τα ξέρετε καλύτερα βοηθάτε. Δίσκο, τροφοδοσία και πληκτρολόγιο, ποντίκι (δεν βρίσκω τπτ που να μου αρέσει, :-() επίσης βοηθάτε.

Επίσης θεωρώ πολύ ακριβούς ακόμα τους ssd οπότε μάλλον δε το σκέφτομαι και λογικά δε με παίρνει κιόλας.

Αυτά προς το παρρόν.

Ξέχασα να παραθέσω πιθανές mobos - 1 2

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω στις επιλογες του caution απλα στις παρουσιαζω οπτικοποιημενες:P

Τροφοδοτικο

CORSAIR CMPSU-550VX 550W 75,91€

SeaSonic Energy S12-550 80+ PSU (550W) 65€

Καρτα γραφικων:XFX Radeon HD5850 1GB 255,20€

Desktop: MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 3000 32.19€

Επισης εξαιρετικη τιμη για αυτο το πληκτρολογιο:MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP 31,40€

Συνολικο κοστος 1170€ (ξεφυγαμε πολυ ? )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...