Προς το περιεχόμενο

πρόστιμα για πειρατεία

newfather

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά άκουσα καθυστερημένα ότι θα πέσουν πρόστιμα με σχετικό νομοσχέδιο σε seeders και administrators στα παράνομα download sites. Ti ξέρετε? Έχουμε καμία εξέλιξη ή είναι ραδιοαρβύλα?

Δημοσ.
Παλιά ραδιοαρβύλα. Μην τσιμπάτε χωρίς κριτική σκέψη

πώς είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει κάτι?

Δημοσ.

Το αν θα γίνει κάτι γενικά στο μέλλον δεν ξέρω, αλλά αν βασιστούμε στο γνωστό κείμενο που κυκλοφορεί και διάβασες και εσύ δεν θα γίνει γιατί "μπαζει" απο παντού.

Δημοσ.
Το αν θα γίνει κάτι γενικά στο μέλλον δεν ξέρω, αλλά αν βασιστούμε στο γνωστό κείμενο που κυκλοφορεί και διάβασες και εσύ δεν θα γίνει γιατί "μπαζει" απο παντού.

ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου. Αν υπάρχουν κι άλλες γνώμες ευχαρίστως θα τις 'ακουγα:-)

Δημοσ.

εγω ξερω απο μεσα (διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος) οτι θα πεσουν τρελα προστιμα, τα ονοματα τα εχουν ηδη.

:P:p:p:p:p:p:devil::devil::devil::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

ημουν και εγω εκει στην διωξη(χαχαχαχα)!!!τι λετε τωρα????δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι πολυ απλα χρειαζονται δικαστικες εντολες και εννοειται οτι πρεπει να ανοιξουν ολους τους providers!!!Εδω δεν το εχουν καταφερει αλλες προηγμενες χωρεσ ,θα τα καταφερουν τα σαινια μας!!!!Εδω γελαμε!!!!!!

Δημοσ.

Δε ξέρω αν θα πέσουν πρόστιμα αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα με τν οικονομική κρίση , σε λίγο θα φορολογούν και τα παράνομα downloads :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...