newfather Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ρε παιδιά άκουσα καθυστερημένα ότι θα πέσουν πρόστιμα με σχετικό νομοσχέδιο σε seeders και administrators στα παράνομα download sites. Ti ξέρετε? Έχουμε καμία εξέλιξη ή είναι ραδιοαρβύλα?
newfather Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Παλιά ραδιοαρβύλα. Μην τσιμπάτε χωρίς κριτική σκέψη πώς είσαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει κάτι?
isay Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Το αν θα γίνει κάτι γενικά στο μέλλον δεν ξέρω, αλλά αν βασιστούμε στο γνωστό κείμενο που κυκλοφορεί και διάβασες και εσύ δεν θα γίνει γιατί "μπαζει" απο παντού.
newfather Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Το αν θα γίνει κάτι γενικά στο μέλλον δεν ξέρω, αλλά αν βασιστούμε στο γνωστό κείμενο που κυκλοφορεί και διάβασες και εσύ δεν θα γίνει γιατί "μπαζει" απο παντού. ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου. Αν υπάρχουν κι άλλες γνώμες ευχαρίστως θα τις 'ακουγα
Mika Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 εγω ξερω απο μεσα (διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος) οτι θα πεσουν τρελα προστιμα, τα ονοματα τα εχουν ηδη. :p:p:p:p:p:devil::devil::mrgreen::mrgreen:
Dark_son20 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 είσαι μέσα στα ονόματα μην τη ψάχνεις :p:p:p:p:p:devil::devil::mrgreen::mrgreen:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 μα τι κάφροι που είστε... ούτε εγώ έχω ακούσει κάτι btw
ma05860- Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ημουν και εγω εκει στην διωξη(χαχαχαχα)!!!τι λετε τωρα????δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι πολυ απλα χρειαζονται δικαστικες εντολες και εννοειται οτι πρεπει να ανοιξουν ολους τους providers!!!Εδω δεν το εχουν καταφερει αλλες προηγμενες χωρεσ ,θα τα καταφερουν τα σαινια μας!!!!Εδω γελαμε!!!!!!
Paladinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δε ξέρω αν θα πέσουν πρόστιμα αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα με τν οικονομική κρίση , σε λίγο θα φορολογούν και τα παράνομα downloads
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.