Προς το περιεχόμενο

pc με καμερα

grhools7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για παιδια θα ειθελα αν ξερεται να μου λησετε μια απορια βλεπο ενα video που εχει τιν οθονη του υπολογιστη ακριβοσ πανο τι γινεται εχουν καπιο καλοδιο καπιο προγραμα η εχουν καλα την καμερα

ευχαρηστο:-D

Δημοσ.

για παιδια θα ειθελα αν ξερεται να μου λησετε μια απορια βλεπο ενα video που εχει τιν οθονη του υπολογιστη ακριβοσ πανο τι γινεται εχουν καπιο καλοδιο καπιο προγραμα η εχουν καλα την καμερα

ευχαρηστο:-D

Συμφωνώ

δεκα χαρακτήρες

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχαχα κατάλαβε κανείς τίποτα?

το περίεργο είναι γιατι δεν κατάλαβες εσύ.. να το κοιτάξεις..!! :-D

Δημοσ.

Λοιπον η βλεπει μια οθονη με ενσωματωμενη καμερα η βλεπει ενα tablet με ενσωματωμενη καμερα η εχει πιει κατι, ενα απο τα τρια :)

Δημοσ.
grhools7 φιλε .Προσπάθησε να το εξηγήσεις καλύτερα αυτό που ρωτάς.

Κρητικέ μην το περιμένεις. Δείχνει να είναι από τους χρήστες "γράφομαι-ρωτάω-και ξεχνάω ότι ρώτησα"

Δημοσ.

Και ομως καταλαβα τι εννοεις!!!! Δεν ξερω ομως την απαντηση, και ειναι αρκετα πολυπλοκο (λεκτικα) να εξηγησεις σε καποιον, που ισως γνωριζει την απαντηση ,την απορια σου. Απορω πως εφθασες στο σημειο να προβληματιζεσαι με αυτο. Οσο το σκεφτομαι καιγεται το μυαλο μου!!!!!!

Υ.Γ. Βαλε ενα link, ισως βοηθησει....

• Super Moderators
Δημοσ.

τώρα που το ξαναδιάβασα (3η φορά) μάλλον εννοεί αυτό που κάνουμε με το fraps και τραβάμε video αυτό που συμβαίνει εκείνη την στιγμή στην οθόνη μας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...