grhools7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 για παιδια θα ειθελα αν ξερεται να μου λησετε μια απορια βλεπο ενα video που εχει τιν οθονη του υπολογιστη ακριβοσ πανο τι γινεται εχουν καπιο καλοδιο καπιο προγραμα η εχουν καλα την καμερα ευχαρηστο
isay Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 για παιδια θα ειθελα αν ξερεται να μου λησετε μια απορια βλεπο ενα video που εχει τιν οθονη του υπολογιστη ακριβοσ πανο τι γινεται εχουν καπιο καλοδιο καπιο προγραμα η εχουν καλα την καμερα ευχαρηστο Συμφωνώ δεκα χαρακτήρες
Luciddream Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 χαχαχαχαχαχαχα κατάλαβε κανείς τίποτα? το περίεργο είναι γιατι δεν κατάλαβες εσύ.. να το κοιτάξεις..!!
Nik.K Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Λοιπον η βλεπει μια οθονη με ενσωματωμενη καμερα η βλεπει ενα tablet με ενσωματωμενη καμερα η εχει πιει κατι, ενα απο τα τρια
jason_rethymno Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 grhools7 φιλε .Προσπάθησε να το εξηγήσεις καλύτερα αυτό που ρωτάς.
isay Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 grhools7 φιλε .Προσπάθησε να το εξηγήσεις καλύτερα αυτό που ρωτάς. Κρητικέ μην το περιμένεις. Δείχνει να είναι από τους χρήστες "γράφομαι-ρωτάω-και ξεχνάω ότι ρώτησα"
STENDHAL Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Και ομως καταλαβα τι εννοεις!!!! Δεν ξερω ομως την απαντηση, και ειναι αρκετα πολυπλοκο (λεκτικα) να εξηγησεις σε καποιον, που ισως γνωριζει την απαντηση ,την απορια σου. Απορω πως εφθασες στο σημειο να προβληματιζεσαι με αυτο. Οσο το σκεφτομαι καιγεται το μυαλο μου!!!!!! Υ.Γ. Βαλε ενα link, ισως βοηθησει....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 τώρα που το ξαναδιάβασα (3η φορά) μάλλον εννοεί αυτό που κάνουμε με το fraps και τραβάμε video αυτό που συμβαίνει εκείνη την στιγμή στην οθόνη μας
STENDHAL Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εννοει κατι παρομοιο. Ο Thresh μπηκε στο πνευμα! Ετσι δεν ειναι ThReSh;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.