Προς το περιεχόμενο

Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες !

gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα ηταν λιγο ακυρο σε σχεση με οτι εχει παιχτει ολη τη χρονια!

καλα αποτελεσματα σε ολους! :-)

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ ο,τι ειχα ακουσει, το θεμα δεν ηταν απο τα SOS αλλα ηταν κατανοητο και ειχες πραγματα να γραψεις. Εξαλλου ηταν ευκολες οι ασκησεις οι οποιες με βαση τις περσινες ρυθμισεις, μετρανε περισσοτερο.

Καλα αποτελεσματα σε ολους ευχομαι!

Να προσπαθειτε να μενετε χαλαροι και ψυχραιμοι. ΜΗ διαβαζετε τελευταια στιγμη, κι αν βλεπετε φιλους/γνωστους σε κατασταση πανικου, να φευγετε μακρια

Δημοσ.
τα πηγα πολυ καλα

δν περιμενα τοσο πολυ

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις. Το αν θα πάρεις βαθμό στην έκθεση δεν εξαρτάται απο το αν έγραψες καλά η όχι, αλλά απο το αν ο/η φιλόλογος που θα στο διορθώσει έχει καιρό να πηδήξει/πηδηχτεί.

Δημοσ.

-Δεν υπάρχει sos θέμα, ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει τις μέρες πριν την εξέταση.

-Ακόμα κι αν το θέμα φαντάζει δύσκολο, το κείμενο που σου παραθέτουν έχει πάντα σχέση -λίγο πολύ- με το θέμα και μπορείς να πάρεις ιδέες.

-Και τέλος πάντων, μήπως είναι καλύτερο, όταν ένας 18άρης -που είναι και ρέμπελος και στην ηλικία του προβληματίζεται γενικώς- δεν μπορεί να σκεφτεί 2 επιχειρήματα, να τον αφήνουμε να γράφει αλλά να του αφαιρούμε το δικαίωμα ψήφου;

ps: Η απουσία τίτλου σε άρθρο μπορεί να κόψει και 5 μονάδες στις 100.

Δημοσ.
Πω......ξεχασα να βαλω τιτλο στην εκθεση

ποσο θα με κατεβασουν?

συμβουλη: ξεχνα την Εκθεση, παει τελειωσε. Επικεντρωσου στη φυσικη τωρα

Δημοσ.

Γενικα μετρια μου φανηκαν τα θεματα!! Την περιληψη την εγραψα μεα σε ενα τεταρτο,το κειμενο ηταν πολυ κατανοητο και εβγαινε ευκολα ασσε που ελεγε ακριβως τι ειναι η αυτομορφωση και ετσι πηρα και ιδεες και για την εκθεση,γιατι ποιος ξερει τι θα εγραφα αφου ουτε καν ηξερα τι ειναι η αυτομορφωση!!!

Οι ασκησεις νταξει εγω αιτιολογηση εβαλα τροπο αναπτυξης και μου ειπαν ειναι σωστο στο φροντ,αλλοι εβαλαν αιτιο αποτελεσμα αλλα νομιζω ηταν προφανης αφου ελεγε η εκπαιδευση δεν ειναι κατανοητη μπλα μπλα,και σε παροτρυνει να ρωτησεις το γιατι δεν ειναι κατανοητη!!

Και μετα λει επειδη αυτο αυτο κ αυτο,οποτε αιτιολογηση πρεπει να ειναι!!

Καλα τι την θελανε εκεινη την ερωτηση θεωριας??? Πωωωω πρεπει να εχασα απο κει δεν το ειχα διαβασει δικα μου εγραψα και 2-3 πραγματα που μου ειπε η πισηνη μου ...

Εκθεση εγραψα 3μιση σελιδες δε ξερω αλλα ειχα εμπνευση μου φανηκε ωραιο το θεμα

Νομιζω τα πηγα καλα

Παμε για βιολογια τωρα

Δημοσ.

Αυτό το "Δεν ήξερα τι είναι η αυτομόρφωση" πολύ ακούγεται. Πες ότι δεν τη ξέρεις τη λέξη και κολλάς. Δε μπορείς να κάνεις μια ανάλυση, κάτι και να καταλάβεις τη σημασία της; Το πρώτο που θα έπρεπε να σου 'ρθει στο μυαλό είναι λέξεις τύπου "αυτοδιαχείριση", "αυτοκτονώ" κλπ.

Δημοσ.

Κανεις δεν ηξερε τι ηταν η αυτομορφωση ολοι μεσω του κειμενου καταλαβαμε περι τεινος προκειται..... ναι σιγουρα αν αναλυσεις την λεξη κατι καταλαβαινεις αλλα αυτο δεν αρκει.... αυτομορφωση οπως ελεγε το κειμενο δεν σημαινει να μορφωνεσαι μονος,αποξενωμενος απτους υπολοιπους,εγω αυτα θα εγραφα αν δεν ηταν το κειμενο οποτε παλι καλα

Δημοσ.

Καλη συνεχεια και απο μενα παιδια...Τα εχω περσει πριν πολλες δεκαετιες βεβαια αλλα θυμαμαι.

Εχω κι εγω τον γιο μου που δινει αλλα δεν εχω καμμια αγωνια....Ισως ειμαι ο μαναδικος πατερας στην Ελλαδα που εχει παιδι να δινει χωρις ιχνος αγωνιας.

Ξερω πολυ καλα οτι δεν θα περασει ουτε σε Σχολη 18ης επιλογης οποτε.....Οποιος δεν διαβαζει αυτα παθαινει.

Δημοσ.
Καλη συνεχεια και απο μενα παιδια...Τα εχω περσει πριν πολλες δεκαετιες βεβαια αλλα θυμαμαι.

Εχω κι εγω τον γιο μου που δινει αλλα δεν εχω καμμια αγωνια....Ισως ειμαι ο μαναδικος πατερας στην Ελλαδα που εχει παιδι να δινει χωρις ιχνος αγωνιας.

Ξερω πολυ καλα οτι δεν θα περασει ουτε σε Σχολη 18ης επιλογης οποτε.....Οποιος δεν διαβαζει αυτα παθαινει.

Μήπως είμαι εγώ ο γιός σου και δεν το ξέρεις? :P

Δημοσ.

δν ενδιαφερεται καθολου?δν παει φροντιστηρια?

εγω παντως αν δν περασω θα παω σε σχολη οαεδ να μαθω μια τεχνη

δν ειμαι πολυ του διαβασματος ουτε παω φρονιστηρια

μονο ενισχυτικη παρακολουθουσα μερικα μαθηματα

Δημοσ.
Μήπως είμαι εγώ ο γιός σου και δεν το ξέρεις? :P

Παναγια μου...Λες να εχω παιδι απο τα παλια και δεν το ξερω ???? Χαμενο μου παδι.....

δν ενδιαφερεται καθολου?δν παει φροντιστηρια?

εγω παντως αν δν περασω θα παω σε σχολη οαεδ να μαθω μια τεχνη

δν ειμαι πολυ του διαβασματος ουτε παω φρονιστηρια

μονο ενισχυτικη παρακολουθουσα μερικα μαθηματα

Σταματησε το φροντηστηριο απο τον Οκτωβριο περυσι και στην κυριολεξια δεν ξαναανοιξε βιβλιο. Ελπιζω το 15,1 των προφορικων να τον κανει να περασει την ταξη.Αυτονοητο οτιτο 15+ δεν ειναι δικο του αλλα των καθηγητων σε ολους τους ομοιους του.

Μια ερωτησουλα ..Ο προφορικος μενει οπως ειναι ή αν γραψει ας πουμε 5 στο ιδιο μαθημα προσαρμοζεται με το γραπτο και ο προφορικος για να βγει μεσος ορος ?? Αν ειναι το δευτερο καηκαμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...