Προς το περιεχόμενο

Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες !

gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλό είναι να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του, τη δικιά σου τη δουλειά την έκανες.

Σήμερα δυστυχώς να ξέρεις, δεν τα καταφέρνουν μόνο οι ικανοί αλλά και οι τυχεροί.

Το ξερω πολυ καλα αλλα μονο η τυχη σπανια φτανει...Οπως λες εγω οτι ειχα να κανω το εκανα και με το παραπανω.Προς τιμην του ζητησε να σταματησει και το φροντηστηριο τον Οκτωβριο....Ειχε δικιο.

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα' date=' οχι μονο δεν ηταν απο τα sos, αλλα δεν ειχε αναφερθει καν σε σχολεια-φροντιστηρια σαν θεμα. Πρωτη φορα το ακουσαμε, αλλα ηταν τουλαχιστον καταννοητο, και το κειμενο που ειχε για περιληψη το εξηγουσε.[/quote']

Αλήθεια;;Απλά μου φάνηκε σαν θέμα ψιλοεπίκαιρο γι'αυτό..

Τώρα ό,τι έγινε έγινε σ'αυτό το μάθημα,καλή επιτυχία στα επόμενα! :-)

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

αρκετα ευκολα τα σημερινα θεματα στην βιολογια

τα 2/3 της ταξης ειχαν τελειωσει απο τις 9 μιση ωρα

Blondeamon@ θελω να μαθω μια τεχνη....κατι να ξερω στην ζωη μου

δν ειναι και ονειρο....

Δημοσ.

τα θέματα και στην βιολογία και στα μαθηματικά ήταν απαράδεκτα. Στα μαθηματικά έπεσε απόδειξη η οποία δεν υπήρχε μέσα στο βιβλίο και στην βιολογία άσκηση για την αλλαγή του χρώματος της πεταλούδας. Τα 2 ξαδερφάκια μου που δώσανε μου είπαν οτι γινόταν πανικός μέσα στην τάξη, βρισίές, κλάμματα κτλ κτλ

Δημοσ.

γνωμη μου οτι τα θεματα ηταν πολυ ευκολα

και το θεμα δ που λες με τις πεταλουδες ευκολα απαντουσες

εγω στο θεμα γ με την διαπνοη δν το εγραψα

αλλα επειδη δν το ηξερα

ολοι παντως εγραψαν πολυ καλα στο σχολειο μας

Δημοσ.

Στα μαθηματικα δεν επεσε τίποτα εκτος υλης..Μην γράφετε ανακριβειες..Η αποδειξη υπαρχει κανονικοτατα μεσα στο βιβλιο..

Τα θεματα ηταν τσιμπημενα για παιδια τεχνολογικης/θετικης και δυσκολα για παιδια θεωρητικης..

Ελπίζω να γραψατε ολοι καλα εγω παντος εσκισα μαθηματικα!!Καλη συνεχεια

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
τα θέματα και στην βιολογία και στα μαθηματικά ήταν απαράδεκτα. Στα μαθηματικά έπεσε απόδειξη η οποία δεν υπήρχε μέσα στο βιβλίο και στην βιολογία άσκηση για την αλλαγή του χρώματος της πεταλούδας. Τα 2 ξαδερφάκια μου που δώσανε μου είπαν οτι γινόταν πανικός μέσα στην τάξη, βρισίές, κλάμματα κτλ κτλ

Καμία άσκηση για την αλλαγή του χρώματος της πεταλούδας, η άσκηση αφορούσε τη φυσική επιλογή και έδινε ένα απλούστατο παράδειγμα, παρόμοιο με αυτό του βιβλίου. Έτσι κι αλλιώς για να μπήκε από φέτος η εισαγωγή της Εξέλιξης στην ύλη ήταν αυτονόητο ότι θα έπεφτε κάτι από εκεί, ε το θέμα είναι ότι δεν μπορούσαν να βάλουν και πολλά, λίγες οι επιλογές. Τα ξαδερφάκια και οι συμμαθητές δεν είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή της ύλης;

Δημοσ.

Η αποδειξη υπηρχε μεσα στον βιβλιο απλα την συγκεκριμενη δεν την ειχε διαβασει κανεις!Βεβαια εβγενε πολυ ευκολα!Η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο τσιμπημενα τα θεματα!Τα πηγα παρα πολυ καλα αλλα εκανα 2-3 βλακειες με αποτελεσμα να εχω χασει τσαμπα μοναδες :(!

Δημοσ.

η Κ.Ε.Ε ειναι απαραδεκτη οσον αφορα τη νεοελληνικη λογοτεχνια... αοριστιες στις εκφωνησεις και πολλες ερωτησεις..... ας ελπισουμε στα αλλα μαθηματα (ανεξαρτητως)κατευθυνσης να ειναι πιο συγκεκριμενοι και πιο μαζεμενες οι ερωτησεις...

Δημοσ.

η Κ.Ε.Ε ειναι απαραδεκτη οσον αφορα τη νεοελληνικη λογοτεχνια... αοριστιες στις εκφωνησεις και πολλες ερωτησεις..... ας ελπισουμε στα αλλα μαθηματα (ανεξαρτητως)κατευθυνσης να ειναι πιο συγκεκριμενοι και πιο μαζεμενες οι ερωτησεις...

Δημοσ.

για λογοτεχνια ακουσα τα χειροτερα και οτι επεσε το πιο αντι-σος

στα μαθηματικα τα πραγματα ηταν ευκολα εκτος απο το θεμα δ το υποερωτημα 3

τα αλλα σχετικα ευκολα

αντε να δουμε και εμεις του χρονου

Δημοσ.

για λογοτεχνια ακουσα τα χειροτερα και οτι επεσε το πιο αντι-σος

στα μαθηματικα τα πραγματα ηταν ευκολα εκτος απο το θεμα δ το υποερωτημα 3

τα αλλα σχετικα ευκολα

αντε να δουμε και εμεις του χρονου

Δημοσ.

το κειμενο αυτο μπηκε φετος.

πεζο ειχε να πεσει τεσσερα χρονια .. μεχρι και οι πετρες το ξεραν πως θα μπει ο ιωαννου... αλλα πολυ αοριστες οι εκφωνησεις και πολλες ερωτησεις ... με τη ψυχη στο στομα ειμασταν ολοι να προλαβουμε και το παραλληλο... τεσπα παμε για ιστορια τωρα .. καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που δινουν :-)

Δημοσ.

το κειμενο αυτο μπηκε φετος.

πεζο ειχε να πεσει τεσσερα χρονια .. μεχρι και οι πετρες το ξεραν πως θα μπει ο ιωαννου... αλλα πολυ αοριστες οι εκφωνησεις και πολλες ερωτησεις ... με τη ψυχη στο στομα ειμασταν ολοι να προλαβουμε και το παραλληλο... τεσπα παμε για ιστορια τωρα .. καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια που δινουν :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...