Dark_Sage Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Γεια σε όλους, επειδή ακούω και διαβάζω τα 1002 για το Λονδίνο και για τις άπειρες δυσκολίες του για διαμονή, θα ήθελα τη γνώμη σας, ειδικά απο όσους έχετε και προσωπική εμπειρία απο accommodation συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Λοιπόν, η βασική μου ερώτηση είναι πως αμα το Πανεπιστήμιο δεν έχει εστία τότε ποιες οι επιλογές μου? Θα μοιραστώ κάποιο διαμέρισμα με άλλους? Το Πανεπιστήμιο φροντίζει να τακτοποιήσει τους φοιτητές του ώστε να βρουν απο κοινού σπίτι? Κόστος πάνω κάτω? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας
georgeuk Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 οταν λες λονδινο σε πια περιοχη. το λονδινο ειναι πολυ μεγαλη πολη και διαφερουν τα ενοικια. παει συνηθως ανα ζονη. 1-6 ζονη. αμα μου πεις ποιο ειναι το πανεπιστημιο θα σου πω περισσοτερες πληροφοριες. τα ενοικια ειναι αρκετα ακριβα. εγω μενω 3η ζωνη στο δυτικο λονδινο σε ενα ευρυχωρο στουντιο και πληρωνω 750 λιρες (συμπεριλαμβανει λογαριασμους). το ιδιο στουντιο στο κεντρο θα στοιχισει 900 και ισως ειναι πολυ μικρο. σου προτεινω συγκατηκηση με αλλους φοιττιτεσ για να μοιραζεστε και τα εξοδα των λογαριασμων
Dark_Sage Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 οταν λες λονδινο σε πια περιοχη. το λονδινο ειναι πολυ μεγαλη πολη και διαφερουν τα ενοικια. παει συνηθως ανα ζονη. 1-6 ζονη. αμα μου πεις ποιο ειναι το πανεπιστημιο θα σου πω περισσοτερες πληροφοριες. τα ενοικια ειναι αρκετα ακριβα. εγω μενω 3η ζωνη στο δυτικο λονδινο σε ενα ευρυχωρο στουντιο και πληρωνω 750 λιρες (συμπεριλαμβανει λογαριασμους). το ιδιο στουντιο στο κεντρο θα στοιχισει 900 και ισως ειναι πολυ μικρο. σου προτεινω συγκατηκηση με αλλους φοιττιτεσ για να μοιραζεστε και τα εξοδα των λογαριασμων Θα ήθελα να μου πεις περισσότερα περι περιοχών διαμονής για τα εξής: 1) King's College 2) Imperial 3) UCL thank you
dmaria4321 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! Έχω κάνει κι εγώ αίτηση για σπουδές στην Αγγλία και μια από τις επιλογές μου είναι το King's College. Ένας φίλος (Άγγλος) που μένει εκεί μου είπε ότι το καλύτερο είναι να μείνεις σε εστία αρχικά για να γνωρίσεις κόσμο κλπ. Από κει και πέρα, αν για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρεις μου είπε ότι αρκετά καλές περιοχές είναι στο Δυτικό και Βόρειο Λονδίνο. Συγκεκριμένα μου ανέφερε τις περιοχές: Putney, Clapham και Parsons Green. Εγώ ακόμη περιμένω απάντηση μπας και κάνω αίτηση για διαμονή στις εστίες του King's... Ελπίζω να βοήθησα...
Dark_Sage Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 κανένας άλλος Έλληνας της ξενιτιάς του Λονδίνου να μας πει και αυτός καμιά άποψη?
Mika Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 imperial και ucl πολυ δυσκολα να μην βρεις εστια. φανταζομαι και king's απλα για τα αλλα 2 τα ξερω απο 1ο χερι. τωρα αν δεν θες εστια τα πανεπιστημια εχουν accomodation's office που βοηθαει (δε νομιζω βεβαια να σου βρισκουν συγκατοικους που λες). η προταση η δικια μου ειναι αν πας ucl να πας στις εστιες του. καλα χρηματα (εγω εδινα 520 λιρες το μηνα) και ειχα δωματιο, ιντερνετ, φως , γκαζι, νερο και φαγητο στο εστιατοριο της εστιας, κι ολα αυτα 10 λεπτα απο το πανεπιστημιο και σε μια απο τις πιο γαματες περιοχες της πολης (camden town). αν θες πληροφοριες για συγκεκριμενη εστια του ucl ενημερωσε
Toufas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλησπέρα! Έχω κάνει κι εγώ αίτηση για σπουδές στην Αγγλία και μια από τις επιλογές μου είναι το King's College. Ένας φίλος (Άγγλος) που μένει εκεί μου είπε ότι το καλύτερο είναι να μείνεις σε εστία αρχικά για να γνωρίσεις κόσμο κλπ. Από κει και πέρα, αν για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρεις μου είπε ότι αρκετά καλές περιοχές είναι στο Δυτικό και Βόρειο Λονδίνο. Συγκεκριμένα μου ανέφερε τις περιοχές: Putney, Clapham και Parsons Green. Εγώ ακόμη περιμένω απάντηση μπας και κάνω αίτηση για διαμονή στις εστίες του King's... Ελπίζω να βοήθησα... μονο μια περιοχη απο οσες λες ειναι οπως τις ειπες, putney & clapham ειναι νοτιο λονδινο. ---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:30 ---------- imperial και ucl πολυ δυσκολα να μην βρεις εστια. φανταζομαι και king's απλα για τα αλλα 2 τα ξερω απο 1ο χερι. τωρα αν δεν θες εστια τα πανεπιστημια εχουν accomodation's office που βοηθαει (δε νομιζω βεβαια να σου βρισκουν συγκατοικους που λες). η προταση η δικια μου ειναι αν πας ucl να πας στις εστιες του. καλα χρηματα (εγω εδινα 520 λιρες το μηνα) και ειχα δωματιο, ιντερνετ, φως , γκαζι, νερο και φαγητο στο εστιατοριο της εστιας, κι ολα αυτα 10 λεπτα απο το πανεπιστημιο και σε μια απο τις πιο γαματες περιοχες της πολης (camden town). αν θες πληροφοριες για συγκεκριμενη εστια του ucl ενημερωσε 4ο καλοκαιρι φετος που θα δουλευω ramsay hall εγω μενω hampstead heath
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 [...]4ο καλοκαιρι φετος που θα δουλευω ramsay hall Α ρε Τούφα, πέρσι τέτοια εποχή σουλάτσαρα έξω από το Ramsay Hall, αν το'ξερα...
Toufas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 χα, με αναγνωρισε και η lilith που ειχε ερθει σε μια ξαδερφη της
yannisbobo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους.Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη (2013) φεύγω για μεταπτυχιακό στο UCL, στοΛονδίνο. Οι εστίες όμως δεν μου γεμίζουν και πολύ το μάτι και επίσηςβλέπω πως και το ίδιο το Πανεπιστήμιο συμβουλεύει τους μεταπτυχιακούς ναμην προτιμήσουν να μείνουν εκεί.Έτσι, θα ήθελα να ρωτήσω αν κανένας σας θα έχει τον ίδιο προορισμό τηνερχόμενη χρονιά ώστε να ερχόμασταν σε επικοινωνία με σκοπό να βρούμεδιαμέρισμα για συγκατοίκηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα