thanasis00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 γεια σας! μόλις τα τίναξε το pc μου. Έβλεπα μια ταινία, και χωρίς να κάνω τίποτα ιδιέταιρο στο background, κολλάει το pc και βγάζει bsod με κωδικό 0x00000124. Κάνω reset στο pc, και από τότε δεν ξανάνοιξε. Δεν κάνει post η μητρική καθόλου. Έβγαλα σκληρούς,μνήμες και κάρτα γραφικών, αλλά πάλι τίποτα. Ούτε ενα beep ρε γμτ. Δοκίμασα να βγάλω και την μπαταρία της μητρκής, αλλά πάλι τα ίδια. Specs: motherboard: asus p5n-sli cpu: intel e5200 gpu: ati 4670 ram: 2x1gb adata 667MHz με αποχαιρέτησε η μητρική ή μπορώ να κάνω κάτι για να το σώσω; ευχαριστώ edit: όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει το pc, όλοι οι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά οπότε λογικά δεν είναι το τροφοδοτικό...
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Άρχισε να δοκιμάζεις εναλλακτικά parts. Μνήμες, τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών κλπ.. Οι ανεμιστήρες είναι όλοι συνδεδεμένοι απευθείας στο τροφοδοτικό; Κανένας πάνω στη μητρική;
thanasis00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 φίλε phanispal έχω αφαιρέσει μνήμες, σκληρούς και κάρτα γραφικών. Μόνο cpu και μητρική είναι συνδεδεμένα και δεν ποστάρει. Λογικά, αν είχε πρόβλημα η cpu δε θα χτυπούσε κάποιο beep code η μητρική;
thanasis00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 από εδώ την πήρα μεταχειρισμένη και νομίζω δεν είχε εγγύηση...
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μιας και είδα το θέμα να κάνω μία ερώτηση και εγώ. Δεν θυμάμαι το PC μου να έκανε ποτέ "μπιπ" όταν κάνω Restart, κλπ. Ποστάρει κανονικά βλέποντας την οθόνη με τη ταχύτητα του CPU και τα Sata. Γενικότερα δουλεύει τέλεια, αλλά πάντα είχα απορία γιατί δεν κάνει "μπιπ". Πρέπει να υπάρχει κάποιο μεγάφωνο στο κουτί ή το κάνει η μητρική? Μεγάφωνο δεν υπάρχει στο κουτί μου.
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Πρέπει να υπάρχει κάποιο μεγάφωνο στο κουτί ή το κάνει η μητρική? Μεγάφωνο δεν υπάρχει στο κουτί μου. Είτε υπάρχει και δεν το 'χεις προσέξει (μπορεί να είναι ακριβώς πίσω απ' τις μπροστινές usb θύρες ή κάπου εκεί τέλος πάντων), είτε είναι ακριβώς πάνω στη μητρική (μερικές έχουν ξεχωριστό, όπως αυτό).
thanasis00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 δύσκολο το βλέπω να μην υπάρχει ηχείο... ειδικά αν αναφέρεσαι στη μητρική της υπογραφής σου. Με την υπόθεσή μου δε βλέπω φως...
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Και να υπάρχει στη μητρική δεν το έχω βάλει, εκτός αν υπάρχει από μόνο του πάνω στη πλακέτα.
LouCi4er Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το beeper το εχουν τα κουτια,οχι οι μητρικες.Μαλλον θα ξεχασες να το βαλεις. ---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:32 ---------- Με την υπόθεσή μου δε βλέπω φως... Με την υποθεση σου,το πιο πιθανο ειναι να τα 'παιξε η μητρικη.
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το beeper το εχουν τα κουτια,οχι οι μητρικες.Μαλλον θα ξεχασες να το βαλεις. Από ότι φαίνεται ναι. Υπάρχει περίπτωση στο Bios να υπάρχει επιλογή? Όπως και να έχει δεν το βάζω...
RcManiac Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Είτε υπάρχει και δεν το 'χεις προσέξει (μπορεί να είναι ακριβώς πίσω απ' τις μπροστινές usb θύρες ή κάπου εκεί τέλος πάντων), είτε είναι ακριβώς πάνω στη μητρική (μερικές έχουν ξεχωριστό, όπως αυτό). Αυτο που το τοποθετουμε ? Εχω αλλαξει κουτι και δεν το εχω βαλει ...
RcManiac Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ειπα οτι δεν το εχω βαλει γιατι δεν ξερω που μπαινει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.