mtx_mtx Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Συγγνώμη αν δεν είμαι στο σωστό μέρος του forum,αλλά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση... Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την παρακάτω τιμονιέρα http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Racing-Wheels/Thrustmaster-Wheel-Universal-Challenge-Pc-Ps2-Ps3-Wii-1-28-04-01-016.htm Την έχει δοκιμάσει κανείς?Εντυπώσεις? Ευχαριστώ!
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Με ποια παιχνίδια θες ν' ασχοληθείς; Πάντως μην περιμένεις και πολλά από τόσο φθηνή τιμονιέρα.
Nik.K Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Η Logitech G27 ειναι αυτη την στιγμη η καλυτερη, οτι αλλο ειναι ετσι και ετσι. Βγαζει και μια γερμανικη με το λογοτυπο της Porsche αλλα και αυτες κοστιζουν τα ιδια με την Logitech.
activex Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ε καλά ας γίνουμε και λίγο ρεαλιστές , προτάσεις 250+ ευρό δε νομίζω να αντιστοιχούν στην πραγματικότητα του Πάντως μη πάρεις κάτι κάτω από Logitech momo / GT (πάνω κάτω 60-90Ε αντίστοιχα)
Sotosgl Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Την ειχα παραγγειλει απο το Getitnow με 15€ νομιζω. 1ον)Παραειναι μικρη(σε σημειο που καποια στιγμη επαιζα με τα 2 δαχτυλα για να γυριζω το τιμονι μιας και αν το επιανα κανονικα δεν μπορουσα να το στριψω ολοκληρο) 2ον)Τουλαχιστον στο PC βαζοντας και καποιους εξτρα οδηγους(Drivers) δεν ειχε δονηση ουτε Force Feedback(Nα σε τραβαει το τιμονι δλδ) απλα ενα ελατηριο που το γυρναει στην αρχικη θεση του(στο κεντρο) Γενικα ειναι μια τιμια αγορα σε αυτη την τιμη και το γεγονος οτι συνδεεται με κονσολες ειναι ενα + αλλα στιγμη μην νομιζεις οτι με αυτη την τιμονιερα θα αντικαταστησεις το πληκτρολογιο (Το καλυτερο για εμενα) ή το Joypad. Aν αποφασισεις να το παρεις στην τελικη παρε και μια γερη ταινια διπλης οψης για να κολλησεις τα πεταλια στο πατωμα γιατι ειναι και αυτα μικρα και θα κανουν βολτα στο πατωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.