VKostas Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Σοβαρο,στιβαρο,κλασσικο και θελω να πιστευω αθορυβο ΟΤΑΝ το αποκτησω... Το έχω σε ασημί. Τεράστιο (ίσα ίσα χωράει κάτω απ'το γραφείο!), 100% αλουμινένιο και αρκετά αθόρυβο. Not bad για 139Ε που το πήρα. Υ.Γ. Πάνω έχει 2x230mm ανεμιστήρες και όχι 1 που λέει το Πλαίσιο. Υ.Γ.2 Τώρα που το είδα, θέλει ένα ξεσκονισματάκι...
lionheart75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Πολύ ωραίο και ποιοτικότατο φαίνεται και το CoolerMaster RC-840 με πληθώρα χαρακτηριστικών. Μειονέκτημα του η έλλειψη πλαινού παραθύρου βέβαια.... Θα ταίριαζε ωραία το μαύρο με το Antec Fusion Remote max στο πλάι. Εδώ ένα καλό Review για όσους θέλουν να πάρουν μιά γεύση. Ευχαριστώ όλους που συμμετέχουν στο thread γιατι παίρνουμε ιδέες.
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Όντως φοβερή περίπτωση και το CoolerMaster, κι ας μην έχει πλαϊνό :Ρ
lionheart75 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Όντως φοβερή περίπτωση και το CoolerMaster, κι ας μην έχει πλαϊνό :Ρ Καλά μιλάμε για τέρας κουτί και πολύ βαρύ. Επίσης ένα αρνητικό η έλλειψη απο ρόδες που αντίθετα υπάρχουν στη συσκευασία του haf932. Κάτι που θα δυσκολεύει τη μεταφορά του ιδιαίτερα όταν είναι ... φορτωμένο και σίγουρα τα λαστιχένια ποδαράκια δεν θα βοηθούν σε αυτό. Πάντως είναι ήδη το no.2 στη λίστα μου (εκτός απροόπτου) καθώς τα 300 ευρά του corsair παραμένουν δυσκολάκι ...
StavrosD Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το παλιό (λευκό) και το νέο κουτί μου (800D). Εδώ φαίνεται η πλαϊνή όψη του 800D. Προορίζεται για αερισμό και για διαχείριση καλωδίων, αλλά με λίγη "θέληση" το σπαγγέτι είναι έτοιμο. Τα δύο κουτιά δίπλα δίπλα. Το ένα μπροστά από το άλλο Παρατηρείτε κάποια διαφορά στο μήκος; Όχι; Για κοιτάξτε καλύτερα. Τα κουτιά τα έχω τοποθετήσει έτσι ώστε το πίσω μέρος τους να είναι στην ίδια ευθεία. Το 800D προεξέχει "λίιιιιιιγοοο". Έβαλα το CD ως μέτρο σύγκρισης για να πάρετε μια ιδέα πόσο μεγαλύτερο είναι. Τέλος μια "εικαστική" φωτογραφία. Είναι οι 3 Savvio 15K δίσκοι που βρίσκονται στο 3-4 bay της coolermaster.
lionheart75 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ Σταύρο για τις φωτογραφίες. Ωραίο το κουτάκι. Με τα καλώδια όμως πιστευω μπορούσες λιγο καλύτερα...
papajohn1987 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 απλα αυτο ειναι το case των ονειρων μου http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=1&t=13905 απλα τα σπαει
StavrosD Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ Σταύρο για τις φωτογραφίες. Ωραίο το κουτάκι. Με τα καλώδια όμως πιστευω μπορούσες λιγο καλύτερα... Δύσκολο να τα στήσω καλύτερα. Τα πολλά καλώδια ξεκινάνε από τον Dell Perc 5/i, συγκεκριμένα 4 SAS και 4 SATA. Στο κάτω μέρος το τροφοδοτικό επειδή είναι μεγαλύτερο από το κανονικό (Silverstone 1200W) κλείνει την μία τρύπα για τα καλώδια οπότε αναγκαστικά περνάνε όλα από την μπροστινή στο κάτω μέρος. Ευτυχώς λόγω μεγέθους όλα αερίζονται ικανοποιητικά.
eftimis Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 το σκετο haf μαρεσει περισοτερο ειναι πιο κλασικο.παντοσ οραιο και αυτο ιδικα το παραθηρακι κατι που λιπει απο το απλο. ---------- Προσθήκη στις 11:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:37 ---------- εχεισ τα δικια σε ρε σταυρο αλα βαλε κανα kλιπακι να μικρινει η μαζα πολυ χαλαρα ταχεις βαλει παντος το κουτακι θαυμα...........nice:-D
moldovan20 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το παλιό (λευκό) και το νέο κουτί μου (800D). Εδώ φαίνεται η πλαϊνή όψη του 800D. Προορίζεται για αερισμό και για διαχείριση καλωδίων, αλλά με λίγη "θέληση" το σπαγγέτι είναι έτοιμο. Τα δύο κουτιά δίπλα δίπλα. Το ένα μπροστά από το άλλο Παρατηρείτε κάποια διαφορά στο μήκος; Όχι; Για κοιτάξτε καλύτερα. Τα κουτιά τα έχω τοποθετήσει έτσι ώστε το πίσω μέρος τους να είναι στην ίδια ευθεία. Το 800D προεξέχει "λίιιιιιιγοοο". Έβαλα το CD ως μέτρο σύγκρισης για να πάρετε μια ιδέα πόσο μεγαλύτερο είναι. Τέλος μια "εικαστική" φωτογραφία. Είναι οι 3 Savvio 15K δίσκοι που βρίσκονται στο 3-4 bay της coolermaster. Μα καλά του έβαλες αυτοκόλλητο turbo-x ??? 'Όλα αυτά τα μπλε-κόκκινα καλώδια γιατί δεν τα περνάς από πίσω ?
eftimis Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μα καλά του έβαλες αυτοκόλλητο turbo-x ???'Όλα αυτά τα μπλε-κόκκινα καλώδια γιατί δεν τα περνάς από πίσω ? οντος και το coolermaster αυτοκολιτο τι το εβαλες?
lionheart75 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Παιδιά το παρήγειλα το Obsidian και θα το έχω Δευτέρα. Η λύση ήταν εδώ Πέρααα λοιπόν μια βόλτα απο ένα κατάστημα και σας επαληθεύω ότι ισχύει. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση απο voda που έχω για πιστωτικό και μετά να συμπληρώσω ένα ποσό για να το πάρω. Mπράβο στο Πλαίσιο για άλλη μια φορά.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 murderMod TJ-07 Απλά σπέρνει. Μόνο να είχα τα λεφτά βέβαια...
p_under Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 murderMod TJ-07 Απλά σπέρνει. Μόνο να είχα τα λεφτά βέβαια... στο κανουν οπως θες αυτοι . φυσικα κ ειναι απο τα πιο εντυπωσιακα κουτια στην αγορα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.