Antwni Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Είναι η πρώτη φορά που έχω ένα τέτοιο ποντίκι με τόσα πολλά κουμπιά!! Έχω κάποια ερωτήματα 1) Όταν αυξάνεται το dpi αυξάνεται και η τατύχητα του ποντικιού...μέχρι 3 επίπεδα πάει??Τι κάνει το dpi? 2) Από πίσω από το κουμί που αυξάνει το dpi έχει κάτι φωτάκια... το ανθρωπάκι που τρέχει τι συμβολίζει?? 3) Όταν κουνάς τη ροδέλα δεξιά και αριστερά τι κάνει?? 4) Από πίσω (κάτω) από τη ροδέλα έχει ένα κουμπί....αυτό άντικαταστεί το κουμπί του shift στο πληκτρολόγιο? 5) Γιατί βάζουν γραμμάρια στο mouse?? Πόσα γραμμάρια πρέπει να βάλλω για να παίξω game? 6) Χτές πήρα το mouse!!:lol:
damastes Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 στην τύχη το διάλεξες? γιατι φαίνεται να μην έχεις ιδέα για τα βασικά χαρακτηριστικά του και τι σου προσφέρουν. Οδηγίες δεν είχε μέσα? με γεία πάντως, είναι απλα κορυφαίο ποντίκι 1.dpi αυξάνει την ταχύτητα που κουνιέται το ο δείκτης του ποντικιού στην οθόνη καθώς επίσης και την ποιότητα απόκρισης μια και το laser διαβάζει ποιό γρήγορα. Εχει 3 επίπεδα αλλα μπορείς να φτιάξεις μέχρι 5 2. απλα σου δείχνει οτι τα φωτάκια εκέι έχουν σχέση με το dpi 3. μέσω του λογισμικού εσύ θα του πείς τι θα κάνει. π.χ στον firefox μπορείς να του πεις να πηγαίνει μπρος/πίσω, σε ενα FPS να κάνει lean αριστερα/δεξια. 5. απλα θεική ερώτηση, εχω λιώσει [απλα είναι για personalized feel and control Που λέει η logitech]
Antwni Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τελικά με λίγο ψάξιμο τα βρήκα...πραγματικά τέλειο ποντίκι!! Ok ρε φίλε είναι η πρώτη μου φορά που έχω τέτοιο ποντίκι..Ηρέμησε λίγο!! Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι η ανεξάρτητη ρύθμιση αξόνως x και y στο dpi?? Αυτό μόνο δεν έχω καταλάβει ακόμη!!
moldovan20 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Τελικά με λίγο ψάξιμο τα βρήκα...πραγματικά τέλειο ποντίκι!!Ok ρε φίλε είναι η πρώτη μου φορά που έχω τέτοιο ποντίκι..Ηρέμησε λίγο!! Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι η ανεξάρτητη ρύθμιση αξόνως x και y στο dpi?? Αυτό μόνο δεν έχω καταλάβει ακόμη!! Το κουμπί που λες πίσω από τη ροδέλα άμα το πατήσεις η ροδέλα κινήτε free .Βολεύει για γρήγορο scroll σε μεγάλα έγγραφα κτλ. Η ανεξάρτητη ρύθμιση x,y είναι πχ .να κάνει μεγαλύτερη διαδρομή οριζόντια και μικρότερη κάθετα ,ενώ εσύ έχεις κάνει την ίδια κίνηση με το χέρι σου .Εμένα ακόμα δε μου έχει χρησιμεύσει κάπου αλλά τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα μου έχουν γλιτώσει άπειρες ώρες σε autocad ,office κτλ. (Ναι έχω gaming mouse και gpu και ζήτημα να έχω παίξει 20 ώρες game σε 3 μήνες ) Ελπίζω να έγινα κατανοητός ..Πολύ καλό mouse ,αντέχει και ξύλο .
Antwni Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το κουμπί που λες πίσω από τη ροδέλα άμα το πατήσεις η ροδέλα κινήτε free .Βολεύει για γρήγορο scroll σε μεγάλα έγγραφα κτλ. Η ανεξάρτητη ρύθμιση x,y είναι πχ .να κάνει μεγαλύτερη διαδρομή οριζόντια και μικρότερη κάθετα ,ενώ εσύ έχεις κάνει την ίδια κίνηση με το χέρι σου .Εμένα ακόμα δε μου έχει χρησιμεύσει κάπου αλλά τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα μου έχουν γλιτώσει άπειρες ώρες σε autocad ,office κτλ. (Ναι έχω gaming mouse και gpu και ζήτημα να έχω παίξει 20 ώρες game σε 3 μήνες ) Ελπίζω να έγινα κατανοητός ..Πολύ καλό mouse ,αντέχει και ξύλο . Ναι βρήκα τι κάνει το κουμπί! Ok ρε σε ευχαριστώ πολύ!! Thanks...
Luciddream Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 ότι mouse και να πάρεις δεν σε κάνει καλό sniper !!!!!! :-D:-D:-D:-D μεγειές.. !!
Luciddream Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 τελικά βοηθάει και το mouse λίγο.. :-D ωραίος antwni... άντε να μαζευτούμε κ άλλοι snipers εδω μέσα
papajo_r Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τα gaming mice με καλώδιο… Συνεχίζω να προτιμώ το MX1000 της ίδιας εταιρίας που αν και δεν το έχει κατασκευάσει για game mouse αλλά βγήκε περισσότερο για επαγγελματική χρήση έχει το καλύτερο αισθητήρα ever και ξεπερνά κατά πολύ τα άλλα gaming mice… το μόνο μειονέκτημα του για εμένα είναι ότι δεν έχει εξωτερική μπαταρία πράγμα που είναι κάποιες φορές πρόβλημα για εμένα που έχω το pc 24/7 ανοιχτό και ασχολούμαι κάποιες περιόδους για πολλές ώρες την ημέρα με αυτό…
FaRMaKhs Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Απλα σκεψου πανω στο online game να μεινεις απο μπαταρια...(και μην ακουσω εχεις καβατζα αλλο ζευγαρι γιατι μεχρι να κανεις το reload ποιος ζει...)Gaming&wireless δε πανε μαζι
FaRMaKhs Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Απλα σκεψου πανω στο online game να μεινεις απο μπαταρια...(και μην ακουσω εχεις καβατζα αλλο ζευγαρι γιατι μεχρι να κανεις το reload ποιος ζει...)Gaming&wireless δε πανε μαζι
papajo_r Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αυτό θα συμβεί μια φορά στις 1000 και πάλι δεν θα ένιαι ζημιά σε ένα strategy το πολύ πολύ σε ένα FPS που και εκεί όμως θα χάσεις ένα kill ή θα σε σκοτώσουν μια φορά.. την εποχή που κυκλοφόρησε το MX1000 κυκλοφόρησε από την Logitech πάλι ένα gaming mouse ασύρματο που είχε 2 μπαταρίες σαν κασέτες η μια στον φορτιστή η άλλη στο ποντίκι τελείωνε η μια έπαιρνες την άλλη και η αλλαγή ήθελε μμμμ 5sec? Εμένα (ειδικά στα FPS) με ενοχλεί το καλώδιο… ειδικά σε δύσκολες στιγμές όπου χρειάζεται να κινηθώ με ακρίβεια και γρήγορα πχ να γυρίσω 260 μοίρες κτλ χάνω λίγο από την ακρίβεια στον στόχο μου επειδή “τραβαει” το καλώδιο… έστω και παραπολυ ελαφρά… άσε που καμιά φορά εδώ που τα λεμέ τραβαει και αισθητά..
papajo_r Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Αυτό θα συμβεί μια φορά στις 1000 και πάλι δεν θα ένιαι ζημιά σε ένα strategy το πολύ πολύ σε ένα FPS που και εκεί όμως θα χάσεις ένα kill ή θα σε σκοτώσουν μια φορά.. την εποχή που κυκλοφόρησε το MX1000 κυκλοφόρησε από την Logitech πάλι ένα gaming mouse ασύρματο που είχε 2 μπαταρίες σαν κασέτες η μια στον φορτιστή η άλλη στο ποντίκι τελείωνε η μια έπαιρνες την άλλη και η αλλαγή ήθελε μμμμ 5sec? Εμένα (ειδικά στα FPS) με ενοχλεί το καλώδιο… ειδικά σε δύσκολες στιγμές όπου χρειάζεται να κινηθώ με ακρίβεια και γρήγορα πχ να γυρίσω 260 μοίρες κτλ χάνω λίγο από την ακρίβεια στον στόχο μου επειδή “τραβαει” το καλώδιο… έστω και παραπολυ ελαφρά… άσε που καμιά φορά εδώ που τα λεμέ τραβαει και αισθητά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.