Προς το περιεχόμενο

Keyboard πρόβλημα...

nitro912gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν είπα σήμερα να κάνω την μηνιαία διαδικασία συντήρησης του πισιού μου...

Ξέρετε τώρα registry clean, disk defrag, spyware scan κτλ.

Ξεκίνησα λοιπόν με registry clean, με το registry booster 2. Πριν κάνω το scan παρατήρησα ότι δεν είχα επιλεγμένη μια επιλογή για drivers, οπότε λέω ας το επιλέξω και αυτό. Registry backup, clean up, registry defrag, restart... le poule... το παλιόπραμα είχε σβήσει αρκετούς device drivers... τέσπα λέω θα κάνω restore από το backup που κράτησε το πρόγραμμα.

Το κάνω όλα καλά... το πληκτρολόγιο νεκρό... χρησιμοποιώ το on screen για να μπω στα windows. Delete από τις συσκευές. Restart το βλέπει, install με PS/2 default driver. Restart... τίποτα... λέω ίσως θέλει τους δικούς του.

Περνάω το logitech set point, βάζω και τους PS/2 drivers, restart... τζίφος ξανά...

Καμιά ιδέα; Δοκίμασα linux live cd και δουλεύει μια χαρά εκεί το πληκτρολόγιο, άρα δεν είναι θέμα στο υλικό.

Αν κάνω windows repair από το cd θα χάσω my documents κτλ;

Όπως είπα το πληκτρολόγιο είναι PS/2 Logitech και τα windows, vista home premium 64bit sp2

Δημοσ.

Απεγκατάστησε από το Device Manger τυχόν driver για το πληκτροτέτοιο, κι αφού κάνεις shutdown, βγάλ' το απ' την PS2. Ξεκίνα χωρίς, κάνε κι έναν καθαρισμό δίσκου/μητρώου με το Ccleaner, shutdown, σύνδεσε τα πλήκτρα, και δες άμα περαστεί driver. Αν όχι, δοκίμασε τον εκ του σιντιού.

Godspeed.

Δημοσ.

Τζίφος τελικά, μου έφερε ένας φίλος ένα usb και δουλεύει τώρα, θα πάω να πάρω έναν αντάπτορα ps/2 σε usb και αν δουλέψει έχει καλός, αλλιώς...

Και εκεί που λες "ας κόψουμε τα έξοδα"....

τέσπα, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τα σχετικά ανταπτοράκια πάντως δίνονται και τζαμπέ - αν είναι από 'κείνα τα πράσινα που πάνε με mouse συνήθως (γιατί να μην είναι, PS2 είναι κι αυτά).

Δημοσ.
Τα σχετικά ανταπτοράκια πάντως δίνονται και τζαμπέ - αν είναι από 'κείνα τα πράσινα που πάνε με mouse συνήθως (γιατί να μην είναι, PS2 είναι κι αυτά).

έχω 2-3 αλλά τα αντίστροφα. USB σε PS/2.

Δημοσ.

...μα αυτά έλεγα κι εγώ. USB σου έφρε ο φίλος είπες, και υπέθεσα ότι ήθελες -για δικό σου λόγο- να το συνδέσεις στην PS2...

Anyway, κάνε λέω 'γω ένα cloning με Acronis το partition με τα Win, και δοκίμασε να κάνεις επιδιόρθωση των, αν θες.

Επίσης μπορείς (με το σιντί τους στη σιντιέρα) να δοκιμάσεις με την εντολή (Start-Run)

sfc /scannow

Δημοσ.

α όχι, βασικά αυτό που θέλω είναι να βάλω το δικό μου πληκτρολόγιο (το οποίο δουλεύει κανονικότατα σε linux live cd και σε άλλο σύστημα που δοκίμασα) γιατί ούτε λεφτά για άλλο αντίστοιχων δυνατοτήτων έχω, ούτε θέλω να ξεβολευτώ.

Τέλος πάντων από ότι φαίνεται έχουμε και άλλο θύμα από το registry, ούτε ο εκτυπωτής δουλεύει πλέον, θα κάνω την δουλειά μου όπως είναι τώρα, και μετά την παράδοση της ερευνητικής μου θα του ρίξω ένα φορμάτ να συνέλθει.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...