Προς το περιεχόμενο

coolermaster v8

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι καλη αυτη η ψυκτρα για τα λεφτα της ?http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-V8-RR-UV8-XBU1-GP.htm ή προτεινεται κατι καλυτερο στο ιδιο περιπου ποσο ? (θα δροσιζει εναν amd Phenom II X 4 945 (95w)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βαλε και ένα Link να μην μπενουνε στον κόπο να googlarουν οι επισκέπτες για να βρουν τιμή και χαρακτηριστικά…:P

Εγώ πάντως πολύ μεγάλο (= μάλλον και πολύ θόρυβο) και εφετζίδικο το βλέπω… αν είναι να δώσεις 50 -70 euro για ψήκτρα καλύτερα πάρε μια Corsair h50 να είναι ήσυχη και πολύ ισχυρή στα ίδια λεφτά για να κάνεις την δουλεία σου ειδικά αν θες να κάνεις και overclocking…

h50_main.jpg

h50_copper.jpg

Δημοσ.

να σου πω την αληθια φοβαμε λιγο τα νερα μεσα στο κουτι.

και στην περιπτωση που την βαλω πρεπει το ψυγειο της να μπει μονο στο πισω μερος του κουτιου? ή μπορει να τοποθετηθει

και οριζοντια (εννοω ή στην οροφη ή στην βαση του χωρις να υπαρχει προβλημα)

στην περιπτωση που για καποιο λογο θελω να συμπληρωσω υγρα εχω την δυνατοτητα?

γιατι ειναι λεει κλειστο κυκλωμα

Δημοσ.

Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι... ότι ζημιά γίνεται με την υδρόψυξη γίνεται λόγο κακής εγκατάστασης του συναρμολογητή... Εδω το σύστημα είναι έτοιμο από το εργοστάσιο εσύ απλά το κουμπώνεις πάνω στον επεξεργαστή.

Δημοσ.
Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι... ότι ζημιά γίνεται με την υδρόψυξη γίνεται λόγο κακής εγκατάστασης του συναρμολογητή... Εδω το σύστημα είναι έτοιμο από το εργοστάσιο εσύ απλά το κουμπώνεις πάνω στον επεξεργαστή.

εκανα edit αν ξερεις κατι απαντησε μου

Δημοσ.

στην περιπτωση που για καποιο λογο θελω να συμπληρωσω υγρα εχω την δυνατοτητα?

γιατι ειναι λεει κλειστο κυκλωμα

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,μαλλον δεν γινεται να συμπληρωσεις υγρα.Αλλα γιατι να συμπληρωσεις,δεν προκειτε να πανε πουθενα αυτα που εχει μεσα.

Δημοσ.
Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,μαλλον δεν γινεται να συμπληρωσεις υγρα.Αλλα γιατι να συμπληρωσεις,δεν προκειτε να πανε πουθενα αυτα που εχει μεσα.

ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει στο μελλον.γιαυτο......προσεχουμε για να εχουμε

Δημοσ.
ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει στο μελλον.γιαυτο......προσεχουμε για να εχουμε

Καλα κανεις.Παντως η h50 ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της.Μην νομιζεις οτι θα δεις και τιποτα τρομερες διαφορες απο μια καλη αεροψυξη.

Δημοσ.
Καλα κανεις.Παντως η h50 ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της.Μην νομιζεις οτι θα δεις και τιποτα τρομερες διαφορες απο μια καλη αεροψυξη.

κοιτα προβλημα με θερμοκρασιες δεν εχω αλλα η ψυκτρα(stock) που εχω ο ανεμηστηρας της μολις αρχιζει και ανεβαζει στροφες αρχιζει να κουδουνιζει κοινως τα εχει παιξει και και θελω να βαλω μια καλη.

Δημοσ.
Θες κάτι αθόρυβο περισσότερο ή παράλληλα και όσο πιο αποδοτικό γίνεται επειδή έχεις βλέψεις για overclocking;

οχι δεν παω για o/c. απλα θελω κατι αξιοπιστο και συναμα αθορυβο οπως λες.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις υγρά δεν είναι τυχαία εταιρία η Corsair… λες να το σκέφτηκες εσύ και να μην το σκαστήκανε αυτοί; Είναι όλα μελετημένα και για να έχει 2 χρόνια εγγύηση στα μηχανικά μέρη σίγουρα για άλλα τόσα τουλάχιστον δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το υγρό… Οσο για την τοποθετηση γιατι να μην την εχεις στο εσωτερικο μερος του κουτιου; στο πισω ας πουμε ;

Τέλος να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από τα συστήματα με αέρα όχι απλά συγκρίσιμη… παρά την χαμηλή της τιμή αντέχει αρκετό βάρος! Για παράδειγμα την έχω δει σεBundle συστήματα με CPU στα 4GHz… και για να δίνουν εγγύηση οι κατασκευαστές των PC με αυτή την ψήκτρα σε έναν τέτοιο χρονισμό για 24/7 χρήση τότε μάλλον κάτι θα ξέρουν… δεν νομίζω να θέλουν να χαρίζουν τα λεφτά τους σε αποζημιώσεις…

Δημοσ.
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16864&cat=7 αν θες κάτι οικονομικότερο.

τα 32db τα βρισκω ολιγον τι θορυβωδης.

---------- Προσθήκη στις 14:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:06 ----------

Δε νομίζω ότι είναι (πολύ) καλύτερη από κορυφαίες αερόψυκτρες όπως η Megahalems.

βαλε και την noctua 14

---------- Προσθήκη στις 14:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:06 ----------

νομιζω ενας καλος συνδιασμος θα ηταν η ψυκτρα της Megahalems με εναν ανειστηρα της

noctua αλλα φευγει πολυ η τιμη τους εαν συνυπολογισουμε και τα μεταφορικα.

σαν στησημο ομως φαινεται καλο. χμμμ πρεπει να το σκεφτω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...