Προς το περιεχόμενο

coolermaster v8

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως και στην CoolerMaster μπορείς να βάλεις έναν τέτοιον και θα είσαι κομπλέ από (μη) θόρυβο.

Αφού δε σε απασχολεί ιδιαίτερα η απόδοση, για ποιο λόγο να δώσεις τόσα λ7;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις υγρά δεν είναι τυχαία εταιρία η Corsair… λες να το σκέφτηκες εσύ και να μην το σκαστήκανε αυτοί; Είναι όλα μελετημένα και για να έχει 2 χρόνια εγγύηση στα μηχανικά μέρη σίγουρα για άλλα τόσα τουλάχιστον δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το υγρό… Οσο για την τοποθετηση γιατι να μην την εχεις στο εσωτερικο μερος του κουτιου; στο πισω ας πουμε ;

Τέλος να πω ότι είναι πολύ καλύτερη από τα συστήματα με αέρα όχι απλά συγκρίσιμη… παρά την χαμηλή της τιμή αντέχει αρκετό βάρος! Για παράδειγμα την έχω δει σεBundle συστήματα με CPU στα 4GHz… και για να δίνουν εγγύηση οι κατασκευαστές των PC με αυτή την ψήκτρα σε έναν τέτοιο χρονισμό για 24/7 χρήση τότε μάλλον κάτι θα ξέρουν… δεν νομίζω να θέλουν να χαρίζουν τα λεφτά τους σε αποζημιώσεις…

ναι δινουν 2 χρονια εγγυηση για το μαραφετι τους.δεν δινουν ομως για τα υπολοιπα μερη του pc σε περιπτωση που κανει καμια πατατα η υδροψυξη

Δημοσ.

Είναι πάρα πολύ καλή ψήκτρα. Εγώ τη χρησιμοποιώ πάνω σε έναν 8600 στα 4,2GHz με HAF932 κουτί και είμαι μπαμ.

Δημοσ.
Είναι πάρα πολύ καλή ψήκτρα. Εγώ τη χρησιμοποιώ πάνω σε έναν 8600 στα 4,2GHz με HAF932 κουτί και είμαι μπαμ.

Για ποια ψυκτρα μιλας;

Δημοσ.
Η καλυτερη επιλογη ειναι η 212 plus(στα λ7 της).Μια χαρα ειναι απο θορυβο.

μιας και εχουμε το ιδιο κουτι, το επανω καπακι πως ανοιγει? γιατι δεν το εχω ψαξει καλα.

---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ----------

Και ο stock πάντως μια χαρά είναι, δε θα στροφάρει συνεχώς σε full rpm.

μετα απο 2-3 λεπτα παιχνιδιου σου το εγγυωμαι οτι αρχιζει να διαμαρτυρεται.

Δημοσ.
ναι δινουν 2 χρονια εγγυηση για το μαραφετι τους.δεν δινουν ομως για τα υπολοιπα μερη του pc σε περιπτωση που κανει καμια πατατα η υδροψυξη

Την πατάτα πως θα την κάνει δεν μου λες;;; θα λιώσουν τα καλώδια ή θα λασκάρουν οι βίδες;;; άλλο το να είσαι προσεκτικός στο τι αγοράζεις και άλλο φοβητσιάρης…

Το 99.99% των ζημιών που έχουν γίνει με υδροψυξη επεξεργαστή (όχι και πως είναι τόσα πολλά πια τα περιστατικά… ) είναι από ανθρώπινο λάθος.. κακή εγκατάσταση κακή συντήρηση… όταν ο άλλος δεν έβαζε καλά τα λαστιχάκια ή δεν τα έσφιγγε αρκετά δεν του φταίει το μηχάνημα….

Τέλος δεν την έκανα τυχαία την πρόταση η συγκεκριμένη μειώνει τέτοια λάθη στο 100% μιας και από μεριάς σου δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω πέρα από το να βιδώσεις τον ανεμιστήρα…

1. Είναι πολύ πιο αθόρυβη από έναν ανεμιστήρα.

2. Καίει λιγότερο ρεύμα.

3. Ψύχει καλύτερα.

Ο μόνος λόγος για να μην την προτιμήσεις είναι τα χρήματα…. Αλλά αν είναι δώσεις τόσα ευρώ για ψήκτρα καλύτερα πάρε υδροψυη…

Αυτά τα κομμάτια δεν είναι για σοβαρή χρήση… είναι για enthusiasts που θέλουν το Pc τους να μοιάζει σαν κινητήρας (και αγνοούν ότι θα ακούγεται και σαν τέτοιος… )

Δημοσ.
Αυτά τα κομμάτια δεν είναι για σοβαρή χρήση… είναι για enthusiasts που θέλουν το Pc τους να μοιάζει σαν κινητήρας (και αγνοούν ότι θα ακούγεται και σαν τέτοιος… )

Ποια είναι τα αυτά;

Δημοσ.
Την πατάτα πως θα την κάνει δεν μου λες;;; θα λιώσουν τα καλώδια ή θα λασκάρουν οι βίδες;;; άλλο το να είσαι προσεκτικός στο τι αγοράζεις και άλλο φοβητσιάρης…

Το 99.99% των ζημιών που έχουν γίνει με υδροψυξη επεξεργαστή (όχι και πως είναι τόσα πολλά πια τα περιστατικά… ) είναι από ανθρώπινο λάθος.. κακή εγκατάσταση κακή συντήρηση… όταν ο άλλος δεν έβαζε καλά τα λαστιχάκια ή δεν τα έσφιγγε αρκετά δεν του φταίει το μηχάνημα….

Τέλος δεν την έκανα τυχαία την πρόταση η συγκεκριμένη μειώνει τέτοια λάθη στο 100% μιας και από μεριάς σου δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω πέρα από το να βιδώσεις τον ανεμιστήρα…

1. Είναι πολύ πιο αθόρυβη από έναν ανεμιστήρα.

2. Καίει λιγότερο ρεύμα.

3. Ψύχει καλύτερα.

Ο μόνος λόγος για να μην την προτιμήσεις είναι τα χρήματα…. Αλλά αν είναι δώσεις τόσα ευρώ για ψήκτρα καλύτερα πάρε υδροψυη…

δεν αντιλεγω με την προταση σου μπορει να ειναι καλη η ψυξη που προτεινεις μην το παιρνεις προσωπικα. αλλα ολοι αυτοι που εβαζαν αποτελεσματικες (μεγαλες) ψυκτρες πριν βγουν στην πιατσα οι υδροψυξης ηταν οι καγκουρες των pc?

Δημοσ.
Βαλε και ένα Link να μην μπενουνε στον κόπο να googlarουν οι επισκέπτες για να βρουν τιμή και χαρακτηριστικά…:P

Εγώ πάντως πολύ μεγάλο (= μάλλον και πολύ θόρυβο) και εφετζίδικο το βλέπω… αν είναι να δώσεις 50 -70 euro για ψήκτρα καλύτερα πάρε μια Corsair h50 να είναι ήσυχη και πολύ ισχυρή στα ίδια λεφτά για να κάνεις την δουλεία σου ειδικά αν θες να κάνεις και overclocking…

h50_main.jpg

h50_copper.jpg

καλησπερα, για s775 κανει? και γενικα ειναι και για s1156 και για s1366?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...