benign Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Να συμπληρωσω και εγω οτι ειναι κορυφη η H50.Εβαλε κατω ολες τις αεροξυκτες που εχω βαλει στην μεχρι τωρα.(Καθε χρονο σεταρω καμμια 10αρια για φιλους μου.)
caution Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Σε 1366 η corsair ΛΑΜΠΕΙ αλλά σε 775 μια τουμπανιασμένη true βγαίνει από πάνω ( http://www.hwbox.gr/reviews/8598-corsair-cooling-hydro-series-h50-cpu-cooler-review.html )
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Όντως, στο s1366 (γιατί στα άλλα sockets δε φεύγει μπροστά) οι 10°C δεν είναι λίγοι. Αν όμως βάλουμε στο παιχνίδι τις στραβές βάσεις των TRUE 120 (δεν είδα πουθενά να μιλάνε για lappαρισμένη βάση), αναρωτιέμαι πόσο καλύτερα θα τα πήγαινε από μια Megahalems. Θυμίζω ότι στη μετάβαση από TRUE 120 σε Megahalems είδα 11°C διαφορά υπέρ της δεύτερης υπό φόρτο. Και καλά, πες ότι έπεσα σε θεόστραβη TRUE 120, έτσι κι αλλιώς όμως υποτίθεται ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ τους της τάξης τουλάχιστον των 3°C.
caution Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ήταν super duper στραβή μάλλον Φάνη, από τα ολίγα που χάζευα τότε στο xs (και ειδικά με μπόλικα cfm) η true (lapped/washed) το κρατούσε το σκήπτρο σε 775... τώρα βέβαια έσκασε και το έκτρωμα της noctua...
LouCi4er Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 τώρα βέβαια έσκασε και το έκτρωμα της noctua... Ετσι ακριβως. ---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ---------- μιας και εχουμε το ιδιο κουτι, το επανω καπακι πως ανοιγει? γιατι δεν το εχω ψαξει καλα. Θα σε γελασω,ουτε που το εχω ψαξει.Παντως μην αλλαζεις ανεμιστηρα.Αυτος που εχει μανατο η 212 ειναι πολυ δυνατος.Δεν αξιζουν(κατα τη γνωμη μου) τα 20 ευρω που ζηταει η noctua.
papajo_r Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 δεν αντιλεγω με την προταση σου μπορει να ειναι καλη η ψυξη που προτεινεις μην το παιρνεις προσωπικα. αλλα ολοι αυτοι που εβαζαν αποτελεσματικες (μεγαλες) ψυκτρες πριν βγουν στην πιατσα οι υδροψυξης ηταν οι καγκουρες των pc? Οχι δεν ηταν... γιατι; το ειπες και μονος σου ΔΕΝ υπηρχαν υδροψυξεις... οποτε ενας που ειχε υψηλες θερμοκρασιες τι να κανει να το καψει; εβαζε την τουρμπινα και του εβγαζε τα αυτια... τωρα ομως ξερει δεν ειναι και χθεσινος... mediamarkt εεε υδροψυξη ηθελα να πω
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Πολύ καλή ψύκτρα,δεν ακούγεται καθόλου και με φοβερή εμφάνιση (όχι σαν την γκουμούτσα την Zalman 9700 NT που κάνει σαν αεροπλάνο ). Η θερμοκρασία στον "ζεστό" από την φύση του 920, 50C μετά από 8 ώρες λειτουργίας.Αν είσαι διατεθιμένος να δώσεις αυτό το ποσό πάρτη χωρίς 2η σκέψη.
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Coolermaster V8 (την έχω και στην υπογραφή μου )
phanispal Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Η θερμοκρασία στον "ζεστό" από την φύση του 920, 50C μετά από 8 ώρες λειτουργίας. Πού κολλάει αυτό; Συγκρίνεται ένα λεπτό Linpack με όσες ώρες θες normal λειτουργίας; Αν η 9700ΝΤ είναι γκουμούτσα, η V8 τι μπορεί να θεωρηθεί; Από άποψη απόδοσης, σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.