Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμηση RAM - Γνωμες?

g0mez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για μια αναβαθμηση που θελω να κανω στον υπολογιστη μου σχετικά με την μνημη RAM

Μητρικη εχω της GIGABYTE την GA-X38-DQ6 και επίσης εχω 2 των 1GB μνημες RAM της team group Inc την Xtreem D2800 , και θελω να προσθεσω άλλα 2 GB ειμαι αναμεσα σε KINGSTON KHX6400D2/2G HYPERX 2GB PC6400 800MHZ και την KINGSTON KHX8500D2/2G DDR2 2GB PC8500 1066MHZ HYPERX σκεφτομαι να βαλω την δευτερη... Δεν πιστευω να εχω κανα θεμα με τις παλιες που εχω πανω να μην συνεργαζονται κτλ ε?

Δημοσ.

Πρόβλημα λειτουργίας δεν θα υπάρξει…

Αλλού είναι το πρόβλημα… καταρχήν πρέπει να δεις τα χαρακτηρίστηκα των RAM που ήδη έχεις…

αν πάρεις γρηγορότερες από τις ήδη υπάρχουσες τότε θα δώσεις τζάμπα λεφτά….. γιατί θα τρέχουν όσο τρέχουν και οι παλιές… όχι όσο μπορούν να τρέξουν κανονικά…

κοινώς θα υπολειτουργούν.

Μετά δεν είναι καλό να έχεις πολλές μνήμες για λίγα GB… είναι πολύ καλύτερα να έχεις μια μνήμη των 2 GB παρά τέσσερεις των 512MB στην περίπτωση σου, σου προτείνω να πουλήσεις αυτές που έχεις και να πάρεις δυο των 2GB θα έχεις μεγαλύτερες επιδόσεις με αυτό τον τρόπο. Ή καλυτέρα μια των 4GB.

Δημοσ.

Για την ακριβεια το κιτ που ειχα βαλει οταν τον ειχα αγορασει ειναι το - TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-10 και τις ειχα πληρωσει λιγο ακριβουτσικα στο πλαισιο τοτε.... δηλαδη να μην παρω καμια απο τις kingstone ???

Δημοσ.

Έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να δώσεις αυτές που έχεις, να μείνεις με αυτές που έχεις και να πάρεις άλλο ένα dimm, χάνοντας όμως έτσι το Dual Channel (σιγά τα λάχανα θα μου πεις), ή να πάρεις άλλο ένα kit.

Το θέμα είναι ότι οι τιμές έχουν ανέβει πολύ και θα σε σύμφερε περισσότερο να ψάξεις για κάτι μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

Ενταξει δεν θελω να τις πεταξω κιολας αυτες που εχω... δηλαδη δεν θα εχω καλυτερη αποδοση εαν βαλω με τις ειδη υπαρχων τις kingstone?

Δημοσ.

εαν γινει αυτο θα φαω μεγαλο πακετο....πολλα λεφτα πεταμενα... γμτ δεν ξερω τι να κανω..

Δημοσ.

Είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο, αλλά υπαρκτές πάραυτα.

Εξάλλου έχουν lifetime εγγύηση, οπότε no need to worry.

Απλά ψάξε μήπως βρεις καμια μεταχειρισμένη πριν προβείς σε αγορά καινούριας.

Δημοσ.

το ξερω αυτο με τους χρονου με προβλιματισε κ εμενα λιγο.... τελοσπαντων θα το ψαξω

Δημοσ.

Αν κρατήσεις αυτές που έχεις για να λειτουργούν σωστά

1. Θα μειωθεί η ταχύτητα της Kingstone στα 400mhz

2. θα αυξηθούν τα ρολόγια σε αυτά της kingstone

Και τέλος δεν θα έχεις Dual Channel....

Ακριβές ξεακριβές οι εποχές αλλάζουν και η αξία χάνεται... δωστες κάπου αλλού και πάρε 2χ2GB... φτηνή λύση και αξιόπιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...