g0mez Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλημερα Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για μια αναβαθμηση που θελω να κανω στον υπολογιστη μου σχετικά με την μνημη RAM Μητρικη εχω της GIGABYTE την GA-X38-DQ6 και επίσης εχω 2 των 1GB μνημες RAM της team group Inc την Xtreem D2800 , και θελω να προσθεσω άλλα 2 GB ειμαι αναμεσα σε KINGSTON KHX6400D2/2G HYPERX 2GB PC6400 800MHZ και την KINGSTON KHX8500D2/2G DDR2 2GB PC8500 1066MHZ HYPERX σκεφτομαι να βαλω την δευτερη... Δεν πιστευω να εχω κανα θεμα με τις παλιες που εχω πανω να μην συνεργαζονται κτλ ε?
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ποιο ακριβώς είναι το kit που έχεις τώρα; Ρίξε μια ματιά για μεταχειρισμένη (ή μεταχειρισμένο kit των 2).
papajo_r Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Πρόβλημα λειτουργίας δεν θα υπάρξει… Αλλού είναι το πρόβλημα… καταρχήν πρέπει να δεις τα χαρακτηρίστηκα των RAM που ήδη έχεις… αν πάρεις γρηγορότερες από τις ήδη υπάρχουσες τότε θα δώσεις τζάμπα λεφτά….. γιατί θα τρέχουν όσο τρέχουν και οι παλιές… όχι όσο μπορούν να τρέξουν κανονικά… κοινώς θα υπολειτουργούν. Μετά δεν είναι καλό να έχεις πολλές μνήμες για λίγα GB… είναι πολύ καλύτερα να έχεις μια μνήμη των 2 GB παρά τέσσερεις των 512MB στην περίπτωση σου, σου προτείνω να πουλήσεις αυτές που έχεις και να πάρεις δυο των 2GB θα έχεις μεγαλύτερες επιδόσεις με αυτό τον τρόπο. Ή καλυτέρα μια των 4GB.
g0mez Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Για την ακριβεια το κιτ που ειχα βαλει οταν τον ειχα αγορασει ειναι το - TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-10 και τις ειχα πληρωσει λιγο ακριβουτσικα στο πλαισιο τοτε.... δηλαδη να μην παρω καμια απο τις kingstone ???
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να δώσεις αυτές που έχεις, να μείνεις με αυτές που έχεις και να πάρεις άλλο ένα dimm, χάνοντας όμως έτσι το Dual Channel (σιγά τα λάχανα θα μου πεις), ή να πάρεις άλλο ένα kit. Το θέμα είναι ότι οι τιμές έχουν ανέβει πολύ και θα σε σύμφερε περισσότερο να ψάξεις για κάτι μεταχειρισμένο.
g0mez Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ενταξει δεν θελω να τις πεταξω κιολας αυτες που εχω... δηλαδη δεν θα εχω καλυτερη αποδοση εαν βαλω με τις ειδη υπαρχων τις kingstone?
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Φυσικά και θα έχεις, μονο μην πέσεις σε καμια ασυμβατότητα (SS-DS κλπ.) και δεν κάνει boot το σύστημα.
g0mez Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 εαν γινει αυτο θα φαω μεγαλο πακετο....πολλα λεφτα πεταμενα... γμτ δεν ξερω τι να κανω..
phanispal Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο, αλλά υπαρκτές πάραυτα. Εξάλλου έχουν lifetime εγγύηση, οπότε no need to worry. Απλά ψάξε μήπως βρεις καμια μεταχειρισμένη πριν προβείς σε αγορά καινούριας.
g0mez Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 το ξερω αυτο με τους χρονου με προβλιματισε κ εμενα λιγο.... τελοσπαντων θα το ψαξω
papajo_r Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Αν κρατήσεις αυτές που έχεις για να λειτουργούν σωστά 1. Θα μειωθεί η ταχύτητα της Kingstone στα 400mhz 2. θα αυξηθούν τα ρολόγια σε αυτά της kingstone Και τέλος δεν θα έχεις Dual Channel.... Ακριβές ξεακριβές οι εποχές αλλάζουν και η αξία χάνεται... δωστες κάπου αλλού και πάρε 2χ2GB... φτηνή λύση και αξιόπιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.