Sellers Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΝΚ? Τι Χολμς και παπαργιές.
timoboll Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΝΚ? Τι Χολμς και παπαργιές. χανκ και δεν ειμαι καλα
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα βγκανε γρικ σαμπς η μου φαινεται?
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο αφορά αυτό με το αυτοκίνητο o Walt και από την 3η season έκανε κάποιες παλαβομάρες. Υπήρχε ένα επεισόδιο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και είχε κλείσει τα μάτια πχ. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βέβαια είναι εντελώς διαφορετικός ο λόγος (αντιδρά στη συμπεριφορά της Skyler, ξεσπάει, κάνει το δικό του, συνεχίζει να "πείθει" τον εαυτό του ότι είναι badass). Ήταν κάπως απότομη/υπερβολική η σκηνή, αλλά πάνω-κάτω ταιριάζει με το πού βρίσκεται ο χαρακτήρας του Walt τώρα.
timoboll Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο αφορά αυτό με το αυτοκίνητο o Walt και από την 3η season έκανε κάποιες παλαβομάρες. Υπήρχε ένα επεισόδιο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και είχε κλείσει τα μάτια πχ. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βέβαια είναι εντελώς διαφορετικός ο λόγος (αντιδρά στη συμπεριφορά της Skyler, ξεσπάει, κάνει το δικό του, συνεχίζει να "πείθει" τον εαυτό του ότι είναι badass). Ήταν κάπως απότομη/υπερβολική η σκηνή, αλλά πάνω-κάτω ταιριάζει με το πού βρίσκεται ο χαρακτήρας του Walt τώρα. και αλλη μια φορα ειχε καψει ενα αμαξι παντως
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ο δε Walt συνεχιζει να ειναι τρελο loose canon. Στη φαση με το αμαξι τα πηρε στο κρανος. Δεν θα μας πεις εσυ μαντμαζελ τι θα κανουμε, βγαζουμε λεφτα εμεις και εχουμε οτι γουσταρουμε και δικο μας ειναι, του βαζουμε φωτια και το καιμε. Κυριολεκτικα δεν ειναι ετσι οταν το κανει κρυφα
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα βγκανε γρικ σαμπς η μου φαινεται? απο χτες από τις 31 έχουν βγει.
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πότε τελειώνει αυτη η σεζόν guys? Αξίζει να περιμένω να τα δώ όλα μαζεμένα(4η season) ή θα τραβήξει πολύ ακόμα;
PETROS13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πότε τελειώνει αυτη η σεζόν guys? Αξίζει να περιμένω να τα δώ όλα μαζεμένα(4η season) ή θα τραβήξει πολύ ακόμα; 3 Οκτωβρίου αν δεν κάνω λάθος είναι το τελευταίο επεισόδιο της season
marantonis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Νταξει... πολλα και το πιο προσφατο επεισοδιο. Και σε 2-3 σημεια μαλιστα. Θα μου πεσουν τα μαλλια.
speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το Mega το ξεκιναει σημερα http://www.megatv.com/article.asp?catid=24081&subid=2&pubid=27656271&puborgid=27809209 Ωραιο trailer...της 4ης σεζον.Νταξει δεν δειχνει τιποτα αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση.Ισως σημαινει και οτι δεν θα τη σταματησουν.
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Sorry αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το Mega το ξεκιναει σημερα http://www.megatv.com/article.asp?catid=24081&subid=2&pubid=27656271&puborgid=27809209 Ωραιο trailer...της 4ης σεζον.Νταξει δεν δειχνει τιποτα αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση.Ισως σημαινει και οτι δεν θα τη σταματησουν. ''Από Δευτέρα 5/9 και κάθε βράδυ στις 00:30'' Ελα ρε γαμωτο. Και ήθελα να πω στον πατέρα μου να την βλέπει. Δηλαδή τώρα σοβαρά? Επειδή έχει να κάνει με ναρκωτικά την πήγαν τέτοια ώρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα