Προς το περιεχόμενο

Breaking Bad (Spoilers Only For Season 4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όσο αφορά αυτό με το αυτοκίνητο

o Walt και από την 3η season έκανε κάποιες παλαβομάρες. Υπήρχε ένα επεισόδιο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και είχε κλείσει τα μάτια πχ.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βέβαια είναι εντελώς διαφορετικός ο λόγος (αντιδρά στη συμπεριφορά της Skyler, ξεσπάει, κάνει το δικό του, συνεχίζει να "πείθει" τον εαυτό του ότι είναι badass).

Ήταν κάπως απότομη/υπερβολική η σκηνή, αλλά πάνω-κάτω ταιριάζει με το πού βρίσκεται ο χαρακτήρας του Walt τώρα.

Δημοσ.

Όσο αφορά αυτό με το αυτοκίνητο

o Walt και από την 3η season έκανε κάποιες παλαβομάρες. Υπήρχε ένα επεισόδιο που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα και είχε κλείσει τα μάτια πχ.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βέβαια είναι εντελώς διαφορετικός ο λόγος (αντιδρά στη συμπεριφορά της Skyler, ξεσπάει, κάνει το δικό του, συνεχίζει να "πείθει" τον εαυτό του ότι είναι badass).

Ήταν κάπως απότομη/υπερβολική η σκηνή, αλλά πάνω-κάτω ταιριάζει με το πού βρίσκεται ο χαρακτήρας του Walt τώρα.

και αλλη μια φορα ειχε καψει ενα αμαξι παντως

Δημοσ.

Ο δε Walt συνεχιζει να ειναι τρελο loose canon. Στη φαση με το αμαξι

τα πηρε στο κρανος. Δεν θα μας πεις εσυ μαντμαζελ τι θα κανουμε, βγαζουμε λεφτα εμεις και εχουμε οτι γουσταρουμε και δικο μας ειναι, του βαζουμε φωτια και το καιμε. Κυριολεκτικα

δεν ειναι ετσι οταν το κανει κρυφα tongue.gif

Δημοσ.

σημερα βγκανε γρικ σαμπς η μου φαινεται? tongue.gif

απο χτες

από τις 31 έχουν βγει.

Δημοσ.

Πότε τελειώνει αυτη η σεζόν guys? Αξίζει να περιμένω να τα δώ όλα μαζεμένα(4η season) ή θα τραβήξει πολύ ακόμα;

3 Οκτωβρίου αν δεν κάνω λάθος είναι το τελευταίο επεισόδιο της season

Δημοσ.

Sorry αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το Mega το ξεκιναει σημερα

http://www.megatv.com/article.asp?catid=24081&subid=2&pubid=27656271&puborgid=27809209

Ωραιο trailer...της 4ης σεζον.Νταξει δεν δειχνει τιποτα αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση.Ισως σημαινει και οτι δεν θα τη σταματησουν.

Δημοσ.

Sorry αν εχει αναφερθει ξανα αλλα το Mega το ξεκιναει σημερα

http://www.megatv.com/article.asp?catid=24081&subid=2&pubid=27656271&puborgid=27809209

Ωραιο trailer...της 4ης σεζον.Νταξει δεν δειχνει τιποτα αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση.Ισως σημαινει και οτι δεν θα τη σταματησουν.

''Από Δευτέρα 5/9 και κάθε βράδυ στις 00:30''

Ελα ρε γαμωτο. Και ήθελα να πω στον πατέρα μου να την βλέπει.

Δηλαδή τώρα σοβαρά? Επειδή έχει να κάνει με ναρκωτικά την πήγαν τέτοια ώρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...