speedy23 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Κατ' αρχήν, η σκηνή μου φαίνεται αρκετά "κρυμμένη" για να είναι ηθελημένη. Μπορεί απλά να κάνει μια κίνηση ο Mike να μπει στο αμάξι και να έτυχε να κατεύθυνε το όπλο προς τον Τζέσι. Εννοώ πως αν ήταν ηθελημένο και όντως ο Mike κατά το σενάριο θα πυροβολούσε τον Τζέσι, ένα τέτοιο γεγονός θα το αναδείκνυε και ο σκηνοθέτης καθώς θα προσέδιδε γαματοσύνη σε όλη τη σκηνή και άλλο νόημα στη σφαίρα που τρώει ο Mike αμέσως μετά. ...is right.Move along,nothing to see here.Πιθανοτατα δηλαδη... Το τελος ηταν εκπληκτικο πραγματικα,οχι ομως και το υπολοιπο.Η κυρια White μας εχει κουρασει με αυτην την ιστοριουλα με τον Μπενεκι.Ελπιζω στο επομενο να δουμε και λιγο Χανκ και τι προοδο εχει κανει.Δωστε Gus στον λαο και τιποτα αλλο.Γαματος χαρακτηρας.
timoboll Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ...is right.Move along,nothing to see here.Πιθανοτατα δηλαδη... Το τελος ηταν εκπληκτικο πραγματικα,οχι ομως και το υπολοιπο.Η κυρια White μας εχει κουρασει με αυτην την ιστοριουλα με τον Μπενεκι.Ελπιζω στο επομενο να δουμε και λιγο Χανκ και τι προοδο εχει κανει.Δωστε Gus στον λαο και τιποτα αλλο.Γαματος χαρακτηρας. +1000 αυτο ειπα και εγω μονο το φιναλε αξιζε
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και η επανεμφάνιση του Ted μου κακοφάνηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, μου αρέσει το πώς το συνεχίζουν. Προς το παρόν είναι ευκαιρία για λίγο χιούμορ, αλλά αχνοφαίνεται ότι η κατάσταση είναι ασταθής και μπορεί σύντομα να εξελιχθεί σε σοβαρό πρόβλημα ή απειλή για Skyler και Walt. Και αυτό είναι πάντα "καλό" για την υπόθεση. Τις σκηνές με τον Jesse στο εργαστήριο του Μεξικού, και του Walter Jr με τον πατέρα του τις κατα-ευχαριστήθηκα οπότε θεωρώ το υπόλοιπο επεισόδιο αρκετά δυνατό ακόμα και αφήνοντας στην άκρη το φινάλε.
yanc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μου καθησε καλα η ευκολια που η Σκαιλερ αποκαλυψε απο που προερχονται τα χρηματα της "κληρονομιας". Μεχρι τωρα ηταν υπερ του δεοντως προσεκτικη και μετρημενη και δεν δικαιολογειται τετοιο "παραστρατημα" με τετοια αστεια προφαση οσο και να αισθανεται οτι απειλειται απο τυχον εμπλοκη της με την IRS. Ουτε ο Walt πιωμενος δεν κανει τετοια...
gchris7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μου καθησε καλα η ευκολια που η Σκαιλερ αποκαλυψε απο που προερχονται τα χρηματα της "κληρονομιας". Μεχρι τωρα ηταν υπερ του δεοντως προσεκτικη και μετρημενη και δεν δικαιολογειται τετοιο "παραστρατημα" με τετοια αστεια προφαση οσο και να αισθανεται οτι απειλειται απο τυχον εμπλοκη της με την IRS. Ουτε ο Walt πιωμενος δεν κανει τετοια... Γιατί το λες αυτό? Νομίζω πως δεν είχε άλλη επιλογή. Φαντάζομαι θα βρει να του πει μια ωραία δικαιολογία στο γιατί το έκανε αυτό, οπού είναι προτιμότερο από το να αρχίσει να το ψάχνει το θέμα η irs.
yanc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί το λες αυτό? Νομίζω πως δεν είχε άλλη επιλογή. Φαντάζομαι θα βρει να του πει μια ωραία δικαιολογία στο γιατί το έκανε αυτό, οπού είναι προτιμότερο από το να αρχίσει να το ψάχνει το θέμα η irs. Ισως θα μπορουσε να το κανει χωρις να εμπλακει η ιδια με μια απευθειας και ανωνυμη πληρωμη απο την ιδια ή τον Σαουλ στην εφορια. Σε καμμια περιπτωση δε νομιζω να την υποπτευοταν ενω τωρα θα πρεπει να δικαιολογησει και το ποσο αλλα και γιατι το εκανε ενω εχει γινει ταυτοχρονα ευαλωτη σε τυχον μελλοντικο εκβιασμο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 ΄Ισως θέλουν να δώσουν έμφαση στο ότι και η Skyler κάνει μαλακίες/πρόχειρες κινήσεις που δείχνουν την απειρία της σε αυτό τον "χώρο". Πχ ο Saul από ό,τι φαίνεται της τόνισε (πολλάκις) ότι δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα και αυτή ωστόσο την ακολούθησε και τώρα από ό,τι φαίνεται θα λουστεί τα όσα μπλεξίματα προκύψουν.
seishirosakura Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπική πρόβλεψη: Αφού "μαυρίσουν" τον Τεντ λίγο ακόμα, στο τέλος της σεζόν θα break bad και η Skyller και θα του φορτώσει το ναρκωτιλίκι.
DKNI Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις το ειδα. Σοκ και Δεος. Gustavo Frigs. Baddest. Mothafucka'. Ever. Το ηθικο διδαγμα. Παιξτε ηλεκτρονικα παιχνιδια, θα σας χρειαστουν. Αρχιζω pro, μπορει να μαθω μπαλα. Οσο για το θεμα που συζητατε οσο και αν σκεφτομαι οτι αφου δεν τον σκοτωσαν μεχρι τοτε, τον χρειαζονταν και ο Μαικ θα ειχε αλλες 15 ευκαιριες να σκοτωσει τον Τζεσι μετα και μπορει να ηταν ακομα χρησιμος, οσο το βλεπω, η κινηση του Μαικ δεν εχει κανενα αλλο νοημα εκτος απο το οτι πηγε να του ριξει
DKNI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 πιστευω οτι αν ο γουολτερ γινει νεος Γκας ο Τζεσι θα γινει νεος Μαικ
marantonis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 πιστευω οτι αν ο γουολτερ γινει νεος Γκας ο Τζεσι θα γινει νεος Μαικ Ειναι κομμενη η προταση.
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Υπέροχο και παρανοϊκό Πόσο άριστη ήταν η σκηνή στην έρημο, συγχρονισμένη με τη σκιά από το σύννεφο που περνάει. Και ειλικρινά εκεί που ο Walt λέει στον Gus ότι δεν μπορεί να τον σκοτώσει, πίστεψα ότι κάποιος θα τον πυροβολήσει. Το φινάλε βέβαια ήταν ο ορισμός της παράνοιας -και με πολύ καλή δικαιολογία. Ήταν σαν να διάβαζα ένα βιβλίο τρόμου. Η season προβλέπεται να έχει επική κατάληξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα