salliara Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ευτυχώς που μου το 'πατε! ποστ μου απο 25 Μάιος 2010 βρε! Είμαι στα μισά της 4ης, θα την τελειώσω με την 1η ευκαιρία
Ahigh_forvalue Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ευτυχώς που μου το 'πατε! ποστ μου απο 25 Μάιος 2010 βρε! Είμαι στα μισά της 4ης, θα την τελειώσω με την 1η ευκαιρία πρεπει να εισαι το μονο ατομο που εχει κανει παυση στα μισα τις τεταρτης παγκοσμιος..απλα δεν γινεται.. τον να εχεις φτασει στα μισα τις τεταρτης αποτελει λογο για να μην πας να δοσεις μαθημα στη σχολη καν την επομενη μερα..η να μην πας στη δουλεια..και πολλα αλλα.. παντως δευτερο μισο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε σειρα απλα..
christos43 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 τον να εχεις φτασει στα μισα τις τεταρτης αποτελει λογο για να μην πας να δοσεις μαθημα στη σχολη καν την επομενη μερα..η να μην πας στη δουλεια..και πολλα αλλα.. παντως δευτερο μισο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε σειρα απλα.. Οντως... Ειδικα τα επεισοδια 11 και 12 ηταν οτι καλυτερο εχω δει σε σειρα ποτε...
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Απο College Humor: Το Breaking Bad ως RPG. Spoilers για τις 4 season.
taroutatsou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί. Enjoy... http://www.youtube.com/watch?v=CtZpo89mmJo
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Απο College Humor: Το Breaking Bad ως RPG. Spoilers για τις 4 season. Έσπειρε. Ακόμα καλύτερο και από το αντίστοιχο που βγαλανε για το GoT. Thanks for sharing
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ^^^ Έχουν και στα bloopers της 2ης season (πολύ) σύντομο video από εκείνο το party.
taroutatsou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Tις έχω και εγώ αυτές τις φώτος με κάτι έξτρα .gif αλλά πάντα αναρωτιόμουν από που είναι...
tsioudiver Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ο Χάιζενμπεργκ επιστρέφει! http://www.youtube.com/watch?v=4jDxq3KC1F4&feature=related Μόλις τελείωσα κι εγώ τη τέταρτη η οποία είναι κορυφαία! Αναρωτιέμαι το ρόλο του Μιχαλάκη όταν αυτός αναρρώσει.. Πως μεταφράζεται το Breaking Bad ωρε παιδιά; Ο μεταφραστής του γούγλη αναφέρει "δυσάρεστων"..
anthony_88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Σημαινει πολυ ελευθερα "παιρνοντας το στραβο το δρομο..."
Kostas_xolargos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια η καλυτερη σειρα εβερ μακαρι να συνεχιζοταν κιαλλο. Sent from my iPhone using Insomnia
Sellers Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια η καλυτερη σειρα εβερ μακαρι να συνεχιζοταν κιαλλο. Sent from my iPhone using Insomnia Τι εννοείς? Συνεχίζετε κι'άλλο.
Kasrith Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Και ευτυχώς (σε αντίθεση με το μακάρι) θα τελειώσει μετά το 5ο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα