sarantatessera Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 (Κατ' αρχάς δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να βάλω εδώ αυτό το θέμα που άνοιξα) Τις τελευταίες δύο μέρες το λάπτοπ μου αργεί παραπάνω από το συνηθισμένο να ανοίξει τις σελίδες ή το my documents ή ό,τι έχω στον σκληρό. Σταδιακά όσο είναι ανοιχτός αργεί όλο και πιο πολύ. Μάλιστα είναι αρκετές οι φορές που κολλάει τελείως και πρέπει να κάνω restart. Μετά το restart λειτουργεί κανονικά αλλά μόνο για λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αυτό που έκανα πέρα από αυτά που συνηθίζω να κάνω ήταν να απεγκαταστήσω το Office 2007 με αυτό του 2003 και έπειτα απεγκατάσταση 2003 και εγκατάσταση 2007 ξανά. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει;
sarantatessera Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 (Κατ' αρχάς δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να βάλω εδώ αυτό το θέμα που άνοιξα) Τις τελευταίες δύο μέρες το λάπτοπ μου αργεί παραπάνω από το συνηθισμένο να ανοίξει τις σελίδες ή το my documents ή ό,τι έχω στον σκληρό. Σταδιακά όσο είναι ανοιχτός αργεί όλο και πιο πολύ. Μάλιστα είναι αρκετές οι φορές που κολλάει τελείως και πρέπει να κάνω restart. Μετά το restart λειτουργεί κανονικά αλλά μόνο για λίγο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αυτό που έκανα πέρα από αυτά που συνηθίζω να κάνω ήταν να απεγκαταστήσω το Office 2007 με αυτό του 2003 και έπειτα απεγκατάσταση 2003 και εγκατάσταση 2007 ξανά. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει;
phanispal Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τσέκαρε το cpu usage στον Task Manager μήπως βαράει 100άρια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Κι αν ναι, ποιες processes είναι υπεύθυνες.
phanispal Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τσέκαρε το cpu usage στον Task Manager μήπως βαράει 100άρια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Κι αν ναι, ποιες processes είναι υπεύθυνες.
washcloud Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εγώ θα του έλεγα να τσεκάρει και το ταμπ με τη συνολική φυσική μνήμη (με υποψία -έτσι στο άσχετο- να του βγήκε off ξέρω-'γω το ένα module)
sarantatessera Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Παιδιά χίλια συγγνώμη αλλά αν γίνεται πείτε τα λίγο πιο αναλυτικά τι ακριβώς πρέπει να κάνω γιατί είμαι και λίγο άσχετος... Τώρα έχει αρχίσει και καθυστερεί κάπως και το word, ή ακόμα και ένα απλό copy/paste να κάνω δεν το κάνει όπως πριν... Να επαναλάβω ότι στην αρχή λειτουργεί κανονικά και σιγά-σιγά "πέφτει".
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Άνοιξε τον Task Manager (Διαχείριση Εργασιών) και τσέκαρε το cpu usage και το memory usage.
sarantatessera Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το άνοιξα, το cpu usage ανεβοκατεβαίνει, παίζει περίπου από 15% ως 75% και όταν έκλεισα ένα βιντεάκι που έβλεπα από youtube έπεσε αισθητά. Το memory usage δεν το βρήκα, δίπλα από cpu usage έχει κάτι που λέει physical memory και είναι στο 51%
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Όσο κοιτούσες γι' αυτά παρατήρησες καθυστέρηση πουθενά; Αν όχι, κοίτα πάλι όταν δεις σκαλώματα.
sarantatessera Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ναι, συνέχεια καθυστερούσε. Ακόμα και να ανοίξω "τα έγγραφα μου", το κάνει με εμφανή καθυστέρηση. Τώρα που πήγα απλά να σβήσω ένα αρχείο και μου έβγαλε την πίστη μέχρι να γίνει, είχε cpu usage 100%
sarantatessera Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τι εννοείς από τι αποτελείται; Είμαι και λίγο άσχετος...
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μητρική, επεξεργαστή, μνήμη, τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.