Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα "καθυστέρησης"

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Κατ' αρχάς δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να βάλω εδώ αυτό το θέμα που άνοιξα)

Τις τελευταίες δύο μέρες το λάπτοπ μου αργεί παραπάνω από το συνηθισμένο να ανοίξει τις σελίδες ή το my documents ή ό,τι έχω στον σκληρό. Σταδιακά όσο είναι ανοιχτός αργεί όλο και πιο πολύ. Μάλιστα είναι αρκετές οι φορές που κολλάει τελείως και πρέπει να κάνω restart. Μετά το restart λειτουργεί κανονικά αλλά μόνο για λίγο.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αυτό που έκανα πέρα από αυτά που συνηθίζω να κάνω ήταν να απεγκαταστήσω το Office 2007 με αυτό του 2003 και έπειτα απεγκατάσταση 2003 και εγκατάσταση 2007 ξανά.

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(Κατ' αρχάς δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να βάλω εδώ αυτό το θέμα που άνοιξα)

Τις τελευταίες δύο μέρες το λάπτοπ μου αργεί παραπάνω από το συνηθισμένο να ανοίξει τις σελίδες ή το my documents ή ό,τι έχω στον σκληρό. Σταδιακά όσο είναι ανοιχτός αργεί όλο και πιο πολύ. Μάλιστα είναι αρκετές οι φορές που κολλάει τελείως και πρέπει να κάνω restart. Μετά το restart λειτουργεί κανονικά αλλά μόνο για λίγο.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, αυτό που έκανα πέρα από αυτά που συνηθίζω να κάνω ήταν να απεγκαταστήσω το Office 2007 με αυτό του 2003 και έπειτα απεγκατάσταση 2003 και εγκατάσταση 2007 ξανά.

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Τσέκαρε το cpu usage στον Task Manager μήπως βαράει 100άρια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Κι αν ναι, ποιες processes είναι υπεύθυνες.

Δημοσ.

Τσέκαρε το cpu usage στον Task Manager μήπως βαράει 100άρια χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Κι αν ναι, ποιες processes είναι υπεύθυνες.

Δημοσ.

Εγώ θα του έλεγα να τσεκάρει και το ταμπ με τη συνολική φυσική μνήμη (με υποψία -έτσι στο άσχετο- να του βγήκε off ξέρω-'γω το ένα module)

Δημοσ.

Παιδιά χίλια συγγνώμη αλλά αν γίνεται πείτε τα λίγο πιο αναλυτικά τι ακριβώς πρέπει να κάνω γιατί είμαι και λίγο άσχετος...

Τώρα έχει αρχίσει και καθυστερεί κάπως και το word, ή ακόμα και ένα απλό copy/paste να κάνω δεν το κάνει όπως πριν...

Να επαναλάβω ότι στην αρχή λειτουργεί κανονικά και σιγά-σιγά "πέφτει".

Δημοσ.

Το άνοιξα, το cpu usage ανεβοκατεβαίνει, παίζει περίπου από 15% ως 75% και όταν έκλεισα ένα βιντεάκι που έβλεπα από youtube έπεσε αισθητά. Το memory usage δεν το βρήκα, δίπλα από cpu usage έχει κάτι που λέει physical memory και είναι στο 51%

Δημοσ.

Ναι, συνέχεια καθυστερούσε. Ακόμα και να ανοίξω "τα έγγραφα μου", το κάνει με εμφανή καθυστέρηση. Τώρα που πήγα απλά να σβήσω ένα αρχείο και μου έβγαλε την πίστη μέχρι να γίνει, είχε cpu usage 100%

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...