Προς το περιεχόμενο

Αποτρίχωση{μέρος 2ον}

capten-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεθάβω για ερώτηση για δώρο σε κοπελιά:

Ξυριστική μηχανή ή αποτριχωτική μηχανή;

Με μια έρευνα που έκανα, έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται οι ξυριστικές, ενώ πληθαίνουν οι αποτριχωτικές.

Μπορεί κάποια (π.χ. η evabb που το 'χει ψάξει απ' ό,τι λέει το θέμα) να παραθέσει τα pros and cons της κάθε επιλογής ή να προτείνει κάτι άλλο;

Να πω ότι ένας σημαντικός παράγοντας είναι η άνεση και η (σχετική) ταχύτητα. Κάτι που να βολεύει δηλαδή.

Δημοσ.

Ρε παιδια,ετσι απο περιεργεια ρωταω...

Ο πονος ειναι αναλογος με το μηκος της τριχας ???

Δεν μπορω να καταλαβω,γιατι η μακρια τριχα ποναει και η κοντη οχι !!!

Αφου ετσι και αλλιως και οι δυο ξεριζωνονται...

Δημοσ.

Η μακριά ξεριζώνεται πιο αργά γιατί σηκώνει και μηχανική καταπόνηση ανάλογη του μήκους της. Μιλάμε για μικροσεκόντ, αλλά και αυτά περισσεύουν για τις νευρικές απολήξεις.

Δημοσ.

Η μακριά ξεριζώνεται πιο αργά γιατί σηκώνει και μηχανική καταπόνηση ανάλογη του μήκους της. Μιλάμε για μικροσεκόντ, αλλά και αυτά περισσεύουν για τις νευρικές απολήξεις.

Λογικο μου ακουγεται. ;)

Και μιας και πριν απο λιγο εβλεπα mythbusters...confirm... :mrgreen:

Δημοσ.

Ξεθάβω για ερώτηση για δώρο σε κοπελιά:

Ξυριστική μηχανή ή αποτριχωτική μηχανή;

Με μια έρευνα που έκανα, έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται οι ξυριστικές, ενώ πληθαίνουν οι αποτριχωτικές.

Μπορεί κάποια (π.χ. η evabb που το 'χει ψάξει απ' ό,τι λέει το θέμα) να παραθέσει τα pros and cons της κάθε επιλογής ή να προτείνει κάτι άλλο;

Να πω ότι ένας σημαντικός παράγοντας είναι η άνεση και η (σχετική) ταχύτητα. Κάτι που να βολεύει δηλαδή.

Κοίτα πάρα πολλές κοπέλες (όπως κι εγώ ) δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν αποτριχωτική στο δέρμα τους...πονάει απίστευτα... αν όμως έχεις δει να το κάνει ήδη με κερί ή με μηχανή σημαίνει οτι αντέχει... αλλιως ρίσκο, μπορεί να την πάρεις και να μην τη χρησιμοποιήσει ποτέ. Οι ηλεκτρικές ξυριστικές βολεύουν γιατί δεν πονάνε και είναι γρήγορες αφού δεν χρειαζονται σαπουνάδα.

Δημοσ.

Βασικά ένας φίλος μου μού είπε ότι πήρε μια απλή ξυριστική (και όχι αποτριχωτική) Veet στην κοπέλα του κι εκείνη έμεινε πολύ ευχαριστημένη καθώς ήταν πολύ άνετη και γρήγορη στη χρήση.

Η κοπέλα για την οποία προορίζεται χρησιμοποιεί τα κλασικά ξυραφάκια μιας χρήσεως.

Ρωτάω επειδή σκέφτομαι κι εγώ να της πάρω μια ξυριστική, όχι αποτριχωτική που τις τραβάει, απλά απ' ό,τι κατάλαβα αυτές τις μέρες που κάνω έρευνα αγοράς έχουν αρχίσει να εκλείπουν απ' την αγορά καθώς σχεδόν όλες είναι καθαρά αποτριχωτικές, ενώ οι υπόλοιπες συνδυάζουν και τα δύο.

Απλά δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε οι τελευταίες από άποψη απόδοσης.

Εσύ είσαι ικανοποιημένη από τις ξυριστικές μηχανές ή δεν κόβουν όσο τα ξυραφάκια;

Οπότε συνεχίζω να κοιτάω για ξυριστική. Το θέμα είναι από αυτές τις λίγες που υπάρχουν, ποια αξίζει περισσότερο.

Υπάρχουν κάτι LadyShave, κάτι Silk&Soft κ.λπ..

Καμια ιδέα;

Δημοσ.

Ε, όσο πιο ακριβά τόσο πιο καλά.

Εγώ είχα μια ψιλοφτηνη , ήμουν πολύ ευχαριστημένη απο αποψη ευκολίας και ταχύτητας όμως δεν ήταν το ίδιο στην αφή. Δηλ ήταν ξυρισμένο το δέρμα αλλά όχι τόσο απαλό όσο με το ξυραφάκι.

Δημοσ.

Ξυριστική μηχανή σε γκόμενα; Παρ' της μια σοκολάτα ρε 'συ, θα το εκτιμήσει περισσότερο. =ρ

Δημοσ.

Εσύ τι προτιμάς, ένα σετάκι ξυραφάκια ή ένα κουτί σοκολάτες; Παράδειγμα.

Δημοσ.

το λειζερ δε είναι ανώδυνο (αλλά ούτε κ τρελός πόνος. σε μερικά σημεία δε νιώθεις τίποτα σε άλλα είναι ενοχλητικό έωσ πολύ ενοχλητικό.. μιλάω για γυναικές αλλά υποθέτω οτι κάτω αντίστοιχο θα ισχύει κ για εσάς)

πέραν αυτού όμως σε κουβέντα που είχα κάνει με τη δερματολόγο μου μου έλεγε οτι λέιζερ σε άντρα δε έχει μόνιμα αποτελέσματα άρα για να σου μειώσει κάπως τις τρίχες δε αξίζουν τόσα λεφτά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...