Nick_Iommi Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια,εχω το pc της υπογραφης μου.κανει καθε φορα που τον ανοιγω ,αλλες φορες 2,αλλες φορες 4 επανεκινησεις ,τη στιγμη που παει να μπει στα windows,δειχνοντας στην οθονη διαφορες γραμμες απο χρωματα και μετα μαυριλα ή αλλες φορες μπλε οθόνη και κανει επανεκινηση.το θεμα ειναι οτι απαξ και κατσει πολυ ωρα ανοιχτο μενει σταθερα ανοιχτο.για προβλημα hardware μου κανει..τι λετε?pls help!!!!!
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδια,εχω το pc της υπογραφης μου.κανει καθε φορα που τον ανοιγω ,αλλες φορες 2,αλλες φορες 4 επανεκινησεις ,τη στιγμη που παει να μπει στα windows,δειχνοντας στην οθονη διαφορες γραμμες απο χρωματα και μετα μαυριλα ή αλλες φορες μπλε οθόνη και κανει επανεκινηση.το θεμα ειναι οτι απαξ και κατσει πολυ ωρα ανοιχτο μενει σταθερα ανοιχτο.για προβλημα hardware μου κανει..τι λετε?pls help!!!!! ξεκινα και ξήλωνε μνήμες να δεις αν ανοίγει
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 για προβλημα hardware μου κανει..τι λετε?pls help!!!!! Aυτο.Ξεκινα τα memtest πριν βγαλεις τις μνημες,gpu test,cpu,σκληροι κλπ.
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 για προβλημα hardware μου κανει..τι λετε?pls help!!!!! ...ότι είναι "λίγα" τα στοιχεία που δίνεις, κι ότι μια χαρά παίζει να είναι και software (= συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του λειτουργικού=...το οποίο κατ' επέκταση ίσως και να σημαίνει "δίσκος") θέμα... Για παράδειγμα, σου βγάζει (έστω για λίγο = 3-4 secs) "μπλε οθόνη", πριν επανεκκινήσει...;
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 τη στιγμη που παει να μπει στα windows,δειχνοντας στην οθονη διαφορες γραμμες απο χρωματα Σε κάρτα γραφικών ή τροφοδοτικό μπορεί να παραπέμπει αυτό, πέρα απ' όσα προείπαν οι προηγούμενοι.
LouCi4er Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πολλα μπορει να ειναι.Πριν αρχισεις να ξηλωνεις κανε κανενα τεστ( memtest-σκληρο-καρτα γραφικων-etc). Μηπως ειπα το ιδιο με τον Gi0? χεχεχε
guardianx71 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Από τη στιγμή που βγάζει περίεργα χρώματα και γραμμές το πιο πιθανό είναι vga ή psu. Αλλά σίγουρα ένα memtest δεν βλάπτει. Επείσης ( αν και δεν νομίζω ) δοκίμασε να βάλεις την vga στην άλλη pci-x και βεβαιώσου ότι η τροφοδοσίες της είναι καλά στην θέση τους
Nick_Iommi Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 παιδια λυθηκε το προβλημα.οι μνημες που εχω περνουν ταση 2,2 volt ενω η μητρικη εδινε απο μονη της 1,8.το αλλαξα στο bios απο παροτρινση φιλου και μεχρι στιγμης ολα οκ!!
Nick_Iommi Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Παιδια εδω ειμαι παλι αφου αλλαξα την τροφοδοσια στις ram στα 2,2 volt πριν 6 μερες νομιζα πως το προβλημα μου σταματησε.Να ομως που μετα απο 6 μερες ,ανοιξα τον υπολογιστη και εκανε παλι restart.τον ξανανοιγω τρωει freeze η οθονη,και ξανα επανεκινηση!!το προβλημα επεστρεψε μετα απο 6 μερες κανονικης λειτουργιας.Τι φταειι?????δν ειναι τελειως κουλο 6 μερες να λειτουργει τζαμι και μετα παλι τα ιδια???? ---------- Προσθήκη στις 04:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:00 ---------- μετα παντως απ τις 4 επανεκινησεις δουλευει μια χαρα.Δν μπορω να βγαλω ακρη,ειλικρινα¨(
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Παιδια εδω ειμαι παλι αφου αλλαξα την τροφοδοσια στις ram στα 2,2 volt πριν 6 μερες νομιζα πως το προβλημα μου σταματησε.Να ομως που μετα απο 6 μερες ,ανοιξα τον υπολογιστη και εκανε παλι restart.τον ξανανοιγω τρωει freeze η οθονη,και ξανα επανεκινηση!!το προβλημα επεστρεψε μετα απο 6 μερες κανονικης λειτουργιας.Τι φταειι?????δν ειναι τελειως κουλο 6 μερες να λειτουργει τζαμι και μετα παλι τα ιδια???? ---------- Προσθήκη στις 04:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:00 ---------- μετα παντως απ τις 4 επανεκινησεις δουλευει μια χαρα.Δν μπορω να βγαλω ακρη,ειλικρινα¨( Ξεκινα τα memtest πριν βγαλεις τις μνημες,gpu test,cpu,σκληροι κλπ. 10 χαρακτήρες.
DEREK4A Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα pc και το έλυσα. Αν θέλεις αρίθμησε τις μνήμες και άλλαξέ τους θέση στις ίδιες υποδοχές, πάνω στο motherbord.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα pc και το έλυσα.Αν θέλεις αρίθμησε τις μνήμες και άλλαξέ τους θέση στις ίδιες υποδοχές, πάνω στο motherbord. Kαι τι ακριβως θα πετυχει μ αυτο???
alexis333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Nick_Iommi γιατι χανεις χρονο δεν μπορω να καταλαβω .... Βαλε τις μνημες στις θεσεις τους και ξεκινα memtest ... Eλα μη συζηταμε αλλο αδικα ... Αστες καμποσες ωρες και τα ξαναλεμε οταν τελειωσει για τα αποτελεσματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.