Προς το περιεχόμενο

Restart :((

lefteris210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σήμερα ανοίγει το pc κανονικά, μετά από 30 λεπτά περίπου παγώνουν τα πάντα....σταμάτησε να δουλεύουν mouse/keyboard σβήσανε....

αναγκαστικά reset...δεν γίνετε τίποτα άλλο εκεί.

μπαίνει κανονικά στα windows...εκεί μετά από 1 ώρα κάνει restart μονο του στα καλά του καθουμένου.....

αύριο το φορτώνω και πάω e-shop , αλλα τι γίνετε ρε γαμώτο ??

Δημοσ.
30 λεπτα :-)

Mονο ... ?????:shock:

Δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα ετσι ...

Αστο καμποσες ωρες ....

Τεστ στο δισκο εκανες .. ??

Γιατι αν εχεις κοληματα οπως λες τοτε παιζει δυνατα να ειναι προβληματικος και ο δισκος ..

Δημοσ.

Αν σου εκανε restart την ωρα που φορτωνε τα windows καποιο σφαλμα εχουν τα windows οπου θα μπεις με F8(ασφαλη λειτουργια) και θα κανεις εξεταση δισκων με αυτοματη διορθωση,αν συνεχισει πας για format,σαν τεχνικος μου εχει συμβει αυτο πολλες φορές.

Αν κολαει στο φορτωμα του BIOS καλο θα ηταν να κανεις reset,αν παλι συνεχιζει καποιο hardware εχει προβλημα(παρακαλα να μην ειναι μητρικη) ¨)

Δημοσ.
Αν σου εκανε restart την ωρα που φορτωνε τα windows καποιο σφαλμα εχουν τα windows οπου θα μπεις με F8(ασφαλη λειτουργια) και θα κανεις εξεταση δισκων με αυτοματη διορθωση,αν συνεχισει πας για format,σαν τεχνικος μου εχει συμβει αυτο πολλες φορές.

Αν κολαει στο φορτωμα του BIOS καλο θα ηταν να κανεις reset,αν παλι συνεχιζει καποιο hardware εχει προβλημα(παρακαλα να μην ειναι μητρικη) ¨)

ok θα το βάλω για όλο το βραδυ να κάνει memtest αλλα με το BurnInTest που τσεκάρει τα πάντα και δίσκους και όλα....το test που έκανε σε 15 λεπτά μου έβγαλε ότι δεν είχε τίποτα πρόβλημα , πολύ φοβάμαι ότι είναι η motherboard...

όχι δεν ήταν την ώρα που φόρτωνε τα windows , μετά από 1 ώρα εκεί που έπαιζα ένα παιχνιδάκι μπαμ restart....

---------- Προσθήκη στις 20:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:55 ----------

υπάρχει κάποιος πρόγραμμα να τσεκάρει την motherboard αν όντως δουλεύει σωστά??

Δημοσ.

μετά από 2 μέρες με κανονική λειτουργία του υπολογιστή......σήμερα το ανοίγω μπαίνει στα windows μετά από 2 λεπτά πέταξε μπλε οθόνη....δεν πρόλαβα να διαβάσω και έκανα μονο του restart....

έχω να δω κάτι χρονια ρε παιδιά μπλε οθόνη από windows 98 τι γίνετε???:(

Δημοσ.

Κατεβασε το Hiren's που τα χει ολα μεσα και εχει και πολλα extra tools ....

Ειναι must ....

Θα βρεις απο εκει το diagnostic toolακι της εταιρια του δισκου σου και θα τρξεις το τεστ ..

Επισης μπορεις να τρεξεις και το Hdd Regenerator απο το Hiren's παλι για ψαξεις για bad sectors ....

Επισης ο Wash επειδη εχει κανει διατριβη πανω στους σκληρους δισκους μπορει να σου πει τι αλλο να κανεις για να βεβαιωθεις 100% αν εχει προβλημα .... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...