washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ...όταν δεν είναι ο μέσος "άσχετος" χρήστης υπολογιστή (που βάζει πχ Nvidia driver για ATI γραφοκάρτα), εγώ θα το έλεγα πάντως
liopyr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Εγώ θα το έλεγα πριν μία 5ετία. (τουλάχιστον). Τα υλικά που φτιάχνονται ακόμα και τα πλέον budget motherboards, καθώς και τα (όχι και τόσο budget ειν' η αλήθεια) τροφοδοτικά έχουν κάνει άλματα στην εξέλιξη της ποιότητας και της αντοχής τους. Από της μνήμες ακόμα συχνά, αλλά και από σκληρούς (όχι και τόσο συχνά) προκύπτουν ακόμα προβλήματα. Τα λοιπά είναι software-ικά, όπως λέει και ο GiO.
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Σωστός ο liopyr, όλο και περισσότερα mobo's «φοράνε» all solid capacitors πλέον.
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μουφοκατάσταση :/ Έτσι ήταν η Α8R32-MVP Deluxe (s939) που είχα κάποτε να φανταστείς :Ρ (με κάποιους all solid γύρω απ' το socket εννοώ)
liopyr Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ναι, βέβαια αυτοί είναι οι σημαντικοί, αλλά για το γαμώτο λες λυπηθήκανε τους πυκνωτές τότε σε 200€ mobo...
lefteris210 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 ο σκληρός είναι μέσα στην εγγύηση και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αντικατάσταση το θέμα είναι ότι δεν ξέρω εκτος από το σκληρό αν θέλουνε τίποτα άλλο...
washcloud Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 το θέμα είναι ότι δεν ξέρω εκτος από το σκληρό αν θέλουνε τίποτα άλλο... χαχ ΧΑΧ ΧΑΧ ΛΕΜΕ
lefteris210 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 ok έχω ακούσει διαφορα για το e-shop για το θέμα τις αντικατάστασης αλλα αν δεν το δω με τα ματια μου δεν μπορώ να πιστεύω τίποτα. χθες ήταν το αποκορύφωμα παίδες..... ξεκινάμε με μπλε οθόνη και κάτω αριστερά έγραφε phisical memory corrupt κάπως έτσι....μέτρησε 3 sec αντίστροφα και έκανε restart.... μετά προσπαθεί να boot και γραφει hard disk corrupt αν θυμάμαι καλά , πάντως το hard disk το έγραψε είμαι σίγουρος....
lefteris210 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 σήμερα κλείσαμε μια ολόκληρη μέρα και ένα τηλέφωνο δεν πήρανε....
lefteris210 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 κρατηθείτε έχω νέα να σας πω...pop corn coca cola και....πάμε.... με παίρνει ο τεχνικός τηλ και μου λέει ότι κάποιο καλωδιακή (προέκταση) είναι του τροφοδοτικού το οποιο πηγαίνει στους σκληρούς και αυτό όταν κουνιέται κολλάει το σύστημα....θα το αλλάξω και θα είσαι ok.. πάω περνώ το PC....φτάνω σπίτι....το συνδέω..πατάω το power...δουλεύει δουλεύει και εικόνα δεν φέρνει ούτε μπορεί να φτάσει καν στο BIOS...ότι μου έκανε απλά τώρα δεν μπαίνει ποτε στα windows, πριν τουλάχιστον 2-3 φορες μετά έμπαινε. σκέφτομαι σκέφτομαι τι μπορεί να φταίει και να μην βγάζουμε άκρη , εφόσον και ο τεχνικός είπε ότι έκανε σε όλα έλεγχο και δεν υπάρχει κάποιος hardware ελοτιματικο.... μου λέει η κοπέλα μου "δεν ανοίγεις το κουτί όπως στο ξαναέκανες παλιά και άναβε.." έλα ρε την λέω ξεκολλα τις χαζομάρες... ε λέω θα το ανοίξω να δω μήπως δεν σύνδεσε τίποτα ο άλλος....ανοίγω βλέπω όλα καλά μια χαρά, πατάω πάλι το power να άνοιξη και το PC ανοίγει κανονικά από εκεί που δεν άνοιγε με τίποτα!!!! τι μπορεί να φταίει ρε guys?? υπάρχει περίπτωση να φταίει το κουτί η πλαγια όψη που βγάζω και τότε να δουλεύει ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.