katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Την Παρασκευή 21.05.2010 πηγα στο καταστημα Focas στην Ερμου για να αγορασω καποια πραγματα. Μαζι μου ειχα μια τσαντα (σακουλα χαρτινη από άλλο καταστημα) στην οποια ειχα το πορτοφολι μου, μια ομπρελα και κατι αλλα μικροπραγματα. Καποια στιγμη την αφησα για ένα λεπτο πανω σε έναν παγκο με ρουχα ακριβως από πισω μου για να δω ένα παντελονι που μου εδειχνε η πωλητρια και μολις πηρα παλι την τσαντα στα χερια μου διαπηστωσα εκπληκτος ότι ελειπε το πορτοφολι από μεσα! Κοιταξα τριγυρω αλλα τιποτα. Κατευθειαν πηγα στην δουλεια μου (εκει διπλα) και πηρα τηλεφωνο να ακυρωσω τις πιστωτικες καρτες. Μετα πηρα τηλεφωνο την αστυνομια η οποια με συμβουλεψε να ζητησω να δω τις καμερες ασφαλειας του καταστηματος από την στιγμη που υπηρχαν. Ετσι γυρισα στο καταστημα και ζητησα να μιλησω στον υπευθυνο ασφαλειας. Μολις του ειπα τι ειχε γινει του ζητησα να δω το βιντεο από τις καμερες ασφαλειας την συγκεκριμενη ωρα που ημουν εκει και η απαντηση που πηρα ηταν η εξης: «Οι καμερες δεν καταγραφουν» Δηλαδη εχουν ένα καταστημα γεματο καμερες οι οποιες όμως δεν καταγραφουν? Και γιατι τις εχουν τοτε??? Για να τις βλεπουν οι υποψηφιοι κλεφτες και να μην κλεβουν ή για να βλεπουν αν οι υπαλληλοι διπλωνουν σωστα τα ρουχα? Μαλλον καποιος τους εχει παρει ειδηση… Τα συμπερασματα δικα σας…
freedubus Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παίζει να βαριόταν τρελά εκείνη την ώρα ο υπεύθυνος ασφαλείας.
katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Παίζει να βαριόταν τρελά εκείνη την ώρα ο υπεύθυνος ασφαλείας. αποκλειεται! ποσο απανθρωπος πρεπει να ειναι καποιος για να κανει κατι τετοιο???
Dimsk74 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κανε τους καταγγελία στα κανάλια Sent from my iPhone using Insomnia.app
kazak-hool Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κανε τους καταγγελία στα κανάλια Sent from my iPhone using Insomnia.app σιγα ποιος θα ενδιαφερθει. ποσο μπορει να ειναι κανενασ και να μην προσεχει τα προσωπικα του αντικειμενα ? που εισαι ? σπιτι σου ?
nickarmy Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αποκλειεται! ποσο απανθρωπος πρεπει να ειναι καποιος για να κανει κατι τετοιο??? πίστεψέ με πολύ, μην είσαι αθώος (άφησες εκτεθημένα πράγματα,εμ τα ήθελες και εσύ )
freedubus Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 αποκλειεται! ποσο απανθρωπος πρεπει να ειναι καποιος για να κανει κατι τετοιο??? Δεν είναι θέμα απανθρωπιάς, απλά μερικές φορές η φαγούρα στις μπάλες είναι πολύ έντονη και κατι πρέπει να κάνεις γι' αυτό.
The_Judas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Απ' ότι ξέρω, βάσει νόμου οι κάμερες απαγορεύεται να καταγράφουν όταν ένα κατάστημα είναι ανοιχτό (ενεργοποιούνται όταν κλείνει μόνο).
Garnele Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Χμ, αυτό με το νόμο δεν ξέρω αν ισχύει μιας που, προ αμνημονεύτων βέβαια, όταν μου είχαν κλέψει το πορτοφόλι στα μετρόπολις (χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και εμένα, αφού βαριόμουν πάντα να κλείσω τα 45839857 φερμουάρ) μου είχαν πει ότι παίζει να τσεκάρουμε τι κατέγραψαν οι κάμερες. Προς στιγμήν μάλιστα είχα ψηθεί, γιατί το γκομενάκι που μου έκανε την πρόταση ήταν υπερβολικά φίνο, αλλά μετά βαρέθηκα και δεν πήγα. Και στην τελική, τι κερδίζεις αν δεις τον τύπο που σου κλέβει το πορτοφόλι σε μία χείριστης ποιότητας εικόνα, θέλεις να ξέρεις ότι είναι σε καλά χέρια; Αν δεν είχες μέσα ταυτότητες και άλλα τέτοια βασικά, πες ευχαριστώ και να προσέχεις που αφήνεις τα πράγματά σου άλλη φορά, το πάθημα να σου γίνει μάθημα κτλ.
Toufas Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 garnele εγω εχω το πορτοφολι σου, να κανονισουμε να βρεθουμε να στο δωΚω
katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Χμ, αυτό με το νόμο δεν ξέρω αν ισχύει μιας που, προ αμνημονεύτων βέβαια, όταν μου είχαν κλέψει το πορτοφόλι στα μετρόπολις (χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και εμένα, αφού βαριόμουν πάντα να κλείσω τα 45839857 φερμουάρ) μου είχαν πει ότι παίζει να τσεκάρουμε τι κατέγραψαν οι κάμερες. Προς στιγμήν μάλιστα είχα ψηθεί, γιατί το γκομενάκι που μου έκανε την πρόταση ήταν υπερβολικά φίνο, αλλά μετά βαρέθηκα και δεν πήγα. Και στην τελική, τι κερδίζεις αν δεις τον τύπο που σου κλέβει το πορτοφόλι σε μία χείριστης ποιότητας εικόνα, θέλεις να ξέρεις ότι είναι σε καλά χέρια; Αν δεν είχες μέσα ταυτότητες και άλλα τέτοια βασικά, πες ευχαριστώ και να προσέχεις που αφήνεις τα πράγματά σου άλλη φορά, το πάθημα να σου γίνει μάθημα κτλ. απο την στιγμη που οι καμερες εχουν καταγραψει αυτον τον τυπο που με εκλεψε μετα το αναλαμβανει η αστυνομια (συμφωνα παντα με αυτα που ειπε οταν καλεσα το 100 ) σιγα ποιος θα ενδιαφερθει. ποσο μπορει να ειναι κανενασ και να μην προσεχει τα προσωπικα του αντικειμενα ? που εισαι ? σπιτι σου ? δεν ειναι θεμα μαλακιας απλα απο την στιγμη που πας σε ενα καταστημα (το οποιο εχει και καμερες) να ψωνισεις, και στον οροφο εισαι μονο εσυ και 2 πωλητριες και ακομα ενας που χαζευει δεν εχεις και πολλα να φοβηθεις. αν ειναι δυνατον δλδ την αφησα πισω μου για 20'' περιπου.
Praetorianos Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Και άλλαξε τον τίτλο γιατί αν δεν έβλεπα το χεράκι και δεν έμπαινα στο thread να διαβάσω, θα καταλάβαινα ότι τα Focas σέβονται τον πελάτη και μας διηγείσαι μια τέτοια εμπειρία.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 20''? ξαναδοκίμασε, είμαι σίγουρη ότι θα πετύχεις καλύτερο χρόνο
katsikoula Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 απλος ελπιζω να πηρες το μαθημα σου . ναι οντως ---------- Προσθήκη στις 17:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:21 ---------- 20''? ξαναδοκίμασε, είμαι σίγουρη ότι θα πετύχεις καλύτερο χρόνο xaxa φοβερο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.