petros_samurai Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ναι φιλε μου το ξερω,πηρα απο τον γειτονα μου εναν ΑΛΛΟΝ πυργο,αλλον υπολογιστη δηλαδη και αυτος ειχε αυτην την ψηκτρα και ειναι φυγει λιγο και δεν αναβε,βασικα καλο πηγα να κανω στον ανηψιο μου μαζεψα 3 παλιους υπολογιστες αλλα κανενας δεν δουλευε.Ο τελευταιος ειναι πολυ καλος ολα φαινονται να λειτουργουν κομπλε αλλα δεν δινει σημα στην οθονη,εβαλα και την δικη μου μηπως το προβλημα ηταν η οθονη αλλα παλι τα ιδια...αγανακτησα και θα πεσω.Ευχαριστω για την βοηθεια και σας ευχαριστει και ο πιτσιρικας να ειστε καλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Λοιπόν σου λέω σε μια σύντομη περιγραφή τι να προσέξεις (Την έχω πατήσει και εγώ έτσι σε καθάρισμα υπολογιστών) 1) 'Αμα τα pins στο socket της cpu εχουν στράβωσει 2) 'Αμα τα 2 βασικά καλώδια του τροφοδοτικού είναι πάνω στην μητρική (Είναι το 24pin και το 8 ή 4 pin) 3) Άμα πατάει καλά η κάρτα γραφικών 4) 'Αμα έχεις συνδέσει σωστά τα pins για το power/reset/hdd led κτλ... παίζει μεγάλο ρόλο 5) Κάνε ένα BIOS reset άνοιξε το PC χωρίς την μπαταρία για τα BIOS 6) Βεβαιώσου ότι έχεις συνδέσει το καλώδιο για να πέρνει ρεύμα η ψύχτρα από την μητρική (μερικές mobo αποτρέπουν το boot αμα δεν είναι συνδεμένο) Άμα είναι socket775 μπαίνει με ζόρι η αλήθεια είναι αλλά με λίγη προσπάθεια όλα δουλεύουν ρολόι! Καλή τύχη
petros_samurai Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Η οθονη δεν βγαζει τιποτα,ειναι σε κατασταση αναμονης να φανταστειτε.Τα καλωδια τα κοιταω και τα ξανακοιταω,απο το τροφοδοτικο στην μητρικη παει μονο ενα καλωδιο,το μεγαλο φις,το αλλο το μικροτερο δεν εχει θεση.Ο επεξεργαστης αυτος ειναι οκ και γεικα ολα φαινονται ενταξει...μπαιος δεν μπορω να μπω βεβαια...
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 το αλλο το μικροτερο δεν εχει θεση. Είσαι σίγουρος; Εμένα κάτι μου λέει ότι έχεις ξεχάσει το ATX_12V. Ποια μητρική έχεις;
petros_samurai Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 http://www.esaitech.com/objects/catalog/product/image/thb51331.jpg a75333 asus....
11demian111 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 οmg δικιο εχει.μα καλα,ποσο παλια ειναι αυτη η μητρικη? βλεπω οτι εχεις socket 478.μηπως εκανες κατι λαθος κατα την αποσυναρμολογηση και τον εκαψες?
profi Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 ούτε 478 είναι....μήπως δεν έβαλες παστα κ τόσο παλιό μηχάνημα πυρώνει αμέσως?οπότε ούτε bios ούτε τπτ?λέω...ας απαντήσουν οι πιο έμπειροι!
11demian111 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αποκλειεται να ζεσταινεται τοσο γρηγορα,θα επρεπε να φτανει τουλαχιστον μεχρι το ΒΙΟS... μπα,478 ειναι...
bluechris Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 η μητρικη ειναι 462 για AMD τωρα εαν εχει στραβωσει ποδαρακια θελεουν ισιωμα αλλα μαλλον στο βγαλε βαλε θα ζοριστικε καποια γωνια του επεξεργαστη οι οποιες ειναι ευαισθητες λογω κατασκευης ..οπως οι pentium 3 για οποιον θυμαται και δεν μας ειπε εαν εβαλε παστα αναμεσα στην ψυτρα και στον επεξεργαστη οι οποιοι καιγονται και ευκολα...
benign Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Η μητρικη ειναι socket A για Athlon XP. Πρεπει να ειναι 9 ετων περιπου.Τωρα τι να πουμε για αρχαια μητρικη,μπορει να τα εχει παιξει γενικως ,παλι καλα που αντεξε τοσο.Ποσο ram εχεις 512 Χ 2? Επισης Samurai δεν υπαρχει 5 στον κωδικο της S ειναι. Αυτην εχεις : Asus A7S333. Που σημαινει οτι παιρνει μνημη ddr 333 απλη.Ουτε στο μουσειο Μπενακη δεν τους εχει μεινει τετοια. Αναβαθμιση.
djskoufos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τσέκαρε αν έχει κλειδώσει καλά το chipset πάνω στη μητρική.
phanispal Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τσέκαρε αν έχει κλειδώσει καλά το chipset πάνω στη μητρική. Τι εννοείς ακριβώς;
djskoufos Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τι εννοείς ακριβώς; Μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση να ανοίξω και να καθαρίσω pc, και με το πάτημα του power δούλευαν οι ανεμιστήρες και ο σκληρός, αλλά δεν έμπαινε στα windows και η οθόνη δεν άναβε καθόλου. Τελικά είχε ένα διακοπτάκι στη βάση του επεξεργαστή (intel νομίζω ήτο ) σαν βιδούλα αλλά έπαιρνε μία στροφή, τον έβαζες, το γύριζες και κλείδωνε. Επίσης samurai επειδή ρωτάς και σε άλλο θέμα, μπατονέτα και οινόπνευμα για να καθαρίσεις τα υπολείμματα της πάστας που έχουν μείνει και προσεκτικά άπλωμα την καινούργια που θα βάλεις. Μικρή ποσότητα ε
nick#18 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τσέκαρε αν έχει κλειδώσει καλά το chipset πάνω στη μητρική. socket ισως θελεις να πεις? γιατι το chipset δε κλειδωνει απο καπου.... ---------- Προσθήκη στις 00:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:54 ---------- Μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση να ανοίξω και να καθαρίσω pc, και με το πάτημα του power δούλευαν οι ανεμιστήρες και ο σκληρός, αλλά δεν έμπαινε στα windows και η οθόνη δεν άναβε καθόλου. Τελικά είχε ένα διακοπτάκι στη βάση του επεξεργαστή (intel νομίζω ήτο ) σαν βιδούλα αλλά έπαιρνε μία στροφή, τον έβαζες, το γύριζες και κλείδωνε. Ναι αυτο ειναι το socket και με βιδα ειναι σε laptop συνηθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.