Προς το περιεχόμενο

αποτομο κλεισιμο υπολογιστη

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας και παλι παιδια.λοιπον εχω ενα προβλημα με το pc οταν παιζω call of duty κλεινει αποτομα το pc και μετα απο λιγο ανοιγει μονο του σα να κανει reset ξερεται γιατι συμβαινει αυτο?το κανει και σε μερικα αλλα παιχνιδια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

καμοια φορα τυχαινει η καρτα γραφικων να πηγαινει γυρο στους 80 βαθμουσ και οταν παει τοσο παιζω gta iv αλλα δεν κλεινει το pc και ο επεξεργαστης γυρο στους 55-60

Δημοσ.

Μονο οταν παιζεις call of duty στο κανει ή γενικα οταν παιζεις παιχνιδια?????Εμενα για τροφοδοτικο μου κανει......αν εχεις κανενα αλλο δοκιμασε το(ή παρε απο καποιο φιλου σου)

• Moderators
Δημοσ.
φιλε το ετρεξα το memtest με boot και δεν μου εβγαλε καποιο προβλημα.μηποσ φταιει το epu-6 engine

Ποση ωρα το ετρεξες το memtest?

Δημοσ.
Μονο οταν παιζεις call of duty στο κανει ή γενικα οταν παιζεις παιχνιδια?????Εμενα για τροφοδοτικο μου κανει......αν εχεις κανενα αλλο δοκιμασε το(ή παρε απο καποιο φιλου σου)

μονο οταν παιζω call of duty

---------- Προσθήκη στις 15:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:02 ----------

Ποση ωρα το ετρεξες το memtest?

περιπου 2ωρες

• Moderators
Δημοσ.
μονο οταν παιζω call of duty

Γνησιο?Εκανες μια βολτα απο τα forum του να δεις αν υπαρχει κανεις με ιδιο/παρομοιο προβλημα?Αν θυμαμαι καλα πριν απο μερες παλι καποιος παραπονιοταν για το συγκεκριμενο εδω.

Δημοσ.

οκ το εβαλα

---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ----------

το ετρεξα ποιο πολυ ωρα το memtest και δεν βρηκε κανενα error

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...