bachtis Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Χαίρεται παίδες!!!!!! Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το pc, για πολύ ώρα δεν εμφανίζει τίποτα, μετά προσπαθεί 2-3 φορές να φορτώσει και μετά τα καταφέρνει και μπαίνει στα Windows!!!!! Τί φταίει και τι να κάμω;;;;;;;;
Psychopath Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Χαίρεται παίδες!!!!!! Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω το pc, για πολύ ώρα δεν εμφανίζει τίποτα, μετά προσπαθεί 2-3 φορές να φορτώσει και μετά τα καταφέρνει και μπαίνει στα Windows!!!!! Τί φταίει και τι να κάμω;;;;;;;; Παιδιά και του αδερφού μου έχει ένα παρόμοιο πρόβλημα. Πατάμε το κουμπί, ανοίγουν τα ανεμιστήρια και μετά από λίγο (5-15sec) ακούγεται το μπιπ και ανοίγουν όλα. Φίλε bachtis και σένα έτσι είναι; Ή κολλάει κάπου αλλού;
Psychopath Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Τι μητρικές έχετε; Gigabyte ga n650sli ds4 Βασικά, εχθές βάλαμε τη 5850 και από τότε το κάνει
phanispal Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Το κάνουν αρκετές Gigabyte (και όχι μόνο) αυτό. Ίσως να διορθώνεται με ένα BIOS update, ίσως και όχι.
kostas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 για δοκιμασε απο CMD να κανεις defrag, στο boot defrag c: -b
Psychopath Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Ναι, φαίνεται λίγο άκυρη η ανασυγκρότηση, εφόσον και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για εκκίνηση του υπολογιστή. Περισσότερο μου φαίνεται για το bios. Στη δική μου έχω κάνει πεντακόσες φορές update και δεν έχει πάθει τίποτα. Εξάλλου είναι και παλιά και δε με νοιάζει. Την άλλη τη φοβάμαι λίγο... λέτε να είναι ασφαλές;
bachtis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Παίδες εμένα μου κάηκε για αυτό δεν άνοιγε!!!! Όλα οk!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.