Προς το περιεχόμενο

Συναρμολόγησα νέο σύστημα και δεν εκκινεί

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιεργο επισης ειναι πως δεν αναβει κανενα λαμπακι στην μητρικη μου. δεν θα επρεπε λογικα?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αre you kidding us ...

Και περιμενεις να δεις σημα χωρις το ρευμα της καρτας γραφικων ....:rolleyes:

Συνδεσε το και δοκιμασε παλι ....

Α και που εισαι συνδεσε και τα καλωδια της μητρικης γιατι στο επομενο post σε κοβω να μας λες " δε δινει σημα , μηπως φταιει που δεν εχω δωσει ρευμα στη μητρικη " ... :P

Σε κάποιο άλλο post ρώταγε κάποιος (τεχνικός???): όταν δουλεύει το pc και κουνάω τις μνήμες γιατί κάνει reset? το motherboard ή οι μνήμες φταίνε?.

Γιώργο αξιότιμη η προσπάθειά σου, γιατί κανείς δεν γεννήθηκε και να τα ξέρει (την έχω πατήσει και εγώ).

Δημοσ.
προφανως ενοεις τα καλωδια των φανς που κρεμονται μπροστα στην καρτα γραφικων. κατι αλλο στο πρωτο slot του Pci express εχει φυγει το πιαστρακι απο πανω σε μια αποπιρα να βγαλω την καρτα. υπαρχει περιπτωση να ξαναμπει?

http://img37.imageshack.us/img37/1223/piastraki.jpg

Εγω με το που αγορασα την mobo μου και εβαλα πρωτη φορα την καρτα γραφικων απανω εσπασα αυτο το πιαστηρακι σε μια απο τις δυο pci-e 2.0.. και εριξα κατι καντηλια μιλαμε με την καινουργια μητρικη γαμωτο.. κλαψ,κλαψ... :fear::fear::fear: τεσπα το κολλησα τωρα με logo (αχχχ ποσες φορες με εχει σωσει αυτη η κολλα!!!!!!) αλλα και μονο που που το σκεφτομαι οτι το εχω κολλημενο ετσι νευριαζω..

Δημοσ.

σε μενα δεν εχει σπασει ευτυχως εφυγε απλα απο την θεση του φαινεται και απο την φωτο οτι κανει slide in

Δημοσ.

δεν εγινε και τιποτα που εσπασε μωρε...

κατι αλλο,μονο σε μενα φαινεται περιεργη η τοποθετηση της ψυκτρας μαζι με το fan της ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

την εχεις βαλει εντελως λαθος...το φαν της ψυκτρας πρεπει να πεταει τον αερα στον πισω ανεμιστηρα του κουτιου..και οχι πανω στην καρτα γραφικων η οποια ετσι θα σου βραζει συνεχεια...

Δημοσ.

δεν μπενει αλλιως. η βαση της ψυκτρας επιτρεπει την τοποθετηση μονο ετσι. δλδ το ανεμιστηρακι η θα δειχνει προς τα κατω η προς τα πανω.

Δημοσ.
δεν εγινε και τιποτα που εσπασε μωρε...

κατι αλλο,μονο σε μενα φαινεται περιεργη η τοποθετηση της ψυκτρας μαζι με το fan της ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

την εχεις βαλει εντελως λαθος...το φαν της ψυκτρας πρεπει να πεταει τον αερα στον πισω ανεμιστηρα του κουτιου..και οχι πανω στην καρτα γραφικων η οποια ετσι θα σου βραζει συνεχεια...

σωστα τα λεει ο Νικος.

Δεν ξερω την ψυκτρα σου,αλλα το λογικο ειναι ο ανεμηστηρας να φυσαει τον αερα προς το πισω ανεμηστηρα του κουτιου,ο οποιος βγαζει αερα.

Αν μπορεις πες το ονομα της ψυκτρας.

Δημοσ.

ναι φιλε εχουν δικιο αλλα αυτη η εικονα που μου εδειξες ειναι απο Intel chipset. ψαξε απο amd και θα δεις οτι δεν γινεται να τοποθετηθει ετσι. μαλλον η συγκεκριμενη ψυκτρα προοριζοταν για ιντελ περισσοτερο. ισως την αλλαξω καποια στιγμη.

Δημοσ.

Μισό ρε μαγκίτες.. πού είδατε ότι είναι ανάποδα τοποθετημένο το ανεμιστήρι;

Δεν εννοώ να είναι απ' την πάνω μεριά της ψύκτρας, εννοώ πώς καταλάβατε ότι τοποθετημένο ως pull και όχι ως push;

Δημοσ.

Δεν έχεις πρόβλημα διότι αν κρίνω απο τις φωτογραφίες σου (δεν είναι και πολύ κατατοπιστικές. :P) ο ανεμιστήρας της titan pushάρει αέρα προς την ψύκτρα (σπρώχνει) δεν τραβά αέρα προς την κάρτα. Οπότε αυτό που έλεγε ο Νikos δεν ισχύει.

Ποιό κουτί έχεις? έχει ανεμιστήρα στην οροφή ή πίσω μόνο (σε περίπτωση που βάλεις και έναν pull fan μελλοντικά). :-)

:P Αμάν ρε Φάνη πάλι πρόλαβες!

Push είναι όχι pull, δεν έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
Μισό ρε μαγκίτες.. πού είδατε ότι είναι ανάποδα τοποθετημένο το ανεμιστήρι;

Δεν εννοώ να είναι απ' την πάνω μεριά της ψύκτρας, εννοώ πώς καταλάβατε ότι τοποθετημένο ως pull και όχι ως push;

E δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειναι push η pull...αλλο λεω εγω...αλλα απο οτι βλεπω με ενα γρηγορο search μπαινει ετσι οντως...

Ετσι οπως βαλμενη η ψυκτρα pusharei τον ζεστο αερα απο την καρτα γραφικων....Ελεγα μηπως γινοταν να μπει κατα 90 μοιρες στραμενη προς τα αριστερα...η ψυκτρα οχι ο ανεμηστηρας.

φανη μπες μσν ρε...σε ψαχνω κατι μερες τωρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...