phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Σε AMD πλατφόρμα όντως δεν είναι εφικτή στις περισσότερες περιπτώσεις (αν όχι σε όλες) η τοποθέτηση όπως στις πλατφόρμες της Intel. Τουλάχιστον να έχει κανα ανεμιστήρι στο πάνω μέρος του κουτιού ώστε να εξάγεται ο αέρας, αλλιώς πάει περίπατο το airflow, χωρίς καταστροφικά αποτελέσματα βέβαια απ' ό,τι φαντάζομαι..
Mountzouris Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 To κουτι του ειναι το haf λογικα. Νομιζω οτι μπορει να αλλαξει θεση στο fan, ακομα κι αν η ψυκτρα δεν προοριζεται μπορει να κανει καμια μοντα. Υ.Γ. Με προλαβες για το κουτι...
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Άρα κι έτσι καλά είσαι, απλά ο ζεστός αέρας απ' την κάρτα γραφικών μεταφέρεται προς την ψύκτρα (όσος είναι αυτός δηλαδή, αφού λόγω κατασκευής του συστήματος ψύξης της, φαντάζομαι πως ο περισσότερος εξάγεται απ' το κουτί). Πώς να κάνει μόντα και να τον κοτσάρει αριστερά;
Mountzouris Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Να προσπαθησει να την πιασει απο τα αριστερα. Καποιες ειναι φτιαγμενες για να παιρνουν fan σε καθε πλευρα. Δεν την εχω και μπροστα μου, για να μπορω να σου πω αρκιβως.
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δεν θα έχει πρόβλημα ρε παιδιά. Για το haf932 μιλάμε. Να μην κάνει καμμιά μόντα, δεν υπάρχει λόγος για μένα. Δεν ξέρω ποιά υλοποίηση κάρτας έχει, αλλά συνήθως τον θερμό αέρα οι κάρτες τον βγάζουν έξω απο το πίσω μέρος του κουτιού. Το υπόλοιπο του θερμού αέρα που θα παραμένει μέσα δεν πρόκειται να επηρεάσει την ψύκτρα του καθώς το airflow του κουτιού αυτού είναι πάρα πολύ καλό. Και χειρότερο κουτί να είχε δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο πρόβλημα....
georgeuk Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 τελικα να βασιστω στα λογια σας και να μην αλλαξω τπτ?
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Εγώ λέω όχι. Εξάλλου, όντως για το HAF μιλάμε, φαντάζομαι από temps θα είσαι κάτι παραπάνω από μια χαρά.
Mountzouris Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ασ΄το οπως εχει και δες θερμοκρασιες επεξεργαστη και καρτας γραφικων. Αν δεις κατι να ψηνεται το συζηταμε.
PaokToTheBone Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δεν θα έχει πρόβλημα ρε παιδιά. Για το haf932 μιλάμε.Να μην κάνει καμμιά μόντα, δεν υπάρχει λόγος για μένα. Δεν ξέρω ποιά υλοποίηση κάρτας έχει, αλλά συνήθως τον θερμό αέρα οι κάρτες τον βγάζουν έξω απο το πίσω μέρος του κουτιού. Το υπόλοιπο του θερμού αέρα που θα παραμένει μέσα δεν πρόκειται να επηρεάσει την ψύκτρα του καθώς το airflow του κουτιού αυτού είναι πάρα πολύ καλό. Και χειρότερο κουτί να είχε δεν νομίζω ότι θα είχε κάποιο πρόβλημα.... Σιγουρα,δεν θα εχει καποιο προβλημα. Απλως αν γινοταν να την βαλη οπως λεγαμε ισως να κερδιζει κατι σε ψυξη. Οπως ειπατε η καρτα βγαζει απο πισω τον ζεστο αερα. τελικα να βασιστω στα λογια σας και να μην αλλαξω τπτ? Ναι don t bother.
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 [offtopic] Να χαν και φίλτρα σκόνης τα ΗΑF θα ήταν ακόμη καλύτερα [/offtopic] Φίλε απλά για την ιστορία, όταν ξεμπερδέψεις πόσταρε και θερμοκρασίες σε idle και full load για να δούμε.
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Είναι όντως δραματική η κατάσταση με τη σκόνη συγκριτικά με κουτιά που έχουν φίλτρα (και παρόμοιο airflow φυσικά);
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Είναι όντως δραματική η κατάσταση με τη σκόνη συγκριτικά με κουτιά που έχουν φίλτρα (και παρόμοιο airflow φυσικά); Φάνη ερώτηση κάνεις?
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ιεπ, αφού δε γνωρίζω από πρώτο χέρι. Απλά ενδιαφέρεται ένας φίλος που του στήνω σύστημα σιγά-σιγά και ίσως εγώ για το HAF X αν είναι σε φυσιολογική τιμή όταν βγει
lionheart75 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Σωστά κατάλαβα λοιπόν. Ναι δυστυχώς έχουν θέμα με την σκόνη. Γεμίζουν πολύ γρήγορα (ανάλογα και που το έχεις) και αν είσαι ψείρας με τη σκόνη, θεωρώ πως στο διμηνο το πολύ τρίμηνο τουλάχιστον θα πρέπει να το πηγαίνεις για φύσημα, εκτός και αν έχεις blower. Το καλοκαιρι δεν το συζητάμε με παράθυρα ανοιχτά η διάρκεια μειώνεται. Το έχει ένα ξαδερφάκι μου και το ξέρω απο πρώτο χέρι. Βέβαια αυτός δεν είναι σαν και μένα και έχει αραχνιάσει... Κρίμα πάντως για αυτό το κουτί, απορώ πως δεν το σκέφτηκαν. Πάντως τα φίλτρα όσο και να το κάνεις θα μειωναν πολύ αυτό το γεγονός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.