stpauli Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Λοιπον Εχω το εξης προβλημα . Ανοιγω το πισι μου βγαζει το λογοτυπο της μητρικης και μετα μου βγαζει μπερδεμενα γραμματα και τελικα κολλαει . Οταν λεω μπερδεμενα γραμματα ενοω εκει που λεει "Press kati" βγαζει αλλανταλλον και κατι γραμμες καθετες πολυχρωμες και μετα απο ολλα αυτα κολλαει . Δοκιμασα και ξαναεβαλα τα γουιντους . τα ιδια . Εβαλα λινουξ , επαιξε για λιγο και μετα παλι τιποτα , τα ιδια . Οποτε ειναι θεμα hardware . Εχει κανεις εμπειρια σε αυτο να με συμβουλεψει τι να αλλαξω
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Ποια κάρτα γραφικών έχεις και ποιο τροφοδοτικό; Όσο περνούσες τα παράθυρα και το Linux δεν είχες πρόβλημα; Έχεις άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις;
antonl Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Οι αλλοιώσεις στα γραφικά που αναφέρεις με κάνουν να πιστεύω πως κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα γραφικών. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος να το ελέγξεις είναι αν έχεις καμιά spare ή μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από καναν φίλο σου. Επίσης άλλαξε τον τίτλο του thread σε κάτι πιο περιγραφικό για να μην κλειδωθεί.
jim22479 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 εγω θσ δοκιμαζα να κανω και ενα update στο BIOS της μητρικης μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.