ZELDA Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 καλησπερα θελω να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω την πιστοτικη του πατερα μου σε ενα ταξιδι στο εξωτερικο γιατι εχω ακυρωσει την δικη μου και μου χρειαζεται τωρα , μηπως θελει καμια εξουσιοδοτιση η κατι τετοιο?
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Διατρέχεις πάντα τον κίνδυνο να σου ζητήσουν ταυτότητα και δε νομίζω να υπάρχει εξουσιοδότηση με ισχύ στο εξωτερικό. Από την άλλη, μπορείς πάντα να τη χρησιμοποιείς για να σηκώνεις λεφτά από ATM.
FilipposMD Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πάντως, στο εξωτερικό βλέπω ότι πιο συχνά συγκρίνουν την υπογραφή που βάζεις στην απόδειξη με την υπογραφή πίσω από την πιστωτική, παρά ζητάνε ταυτότητα. Οπότε, αν κάνεις καλή υπογραφή πατέρα, νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Το πολύ πολύ, κάνεις αυτό που λέει ο Λούσιφερ.
leftermann Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 τελευταία φορά που βγήκα έξω, Γαλλία και Γερμανία, πλήρωνα παντού με πιστωτική και δεν μου ζήτησε κανένας ταυτότητα. Δεν ξέρω αν συγκρίνανε την υπογραφή μου...
arxaggelos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 εάν απλά δεν θέλεις να κουβαλάς μετρητά μαζί σου, πάνε βγάλε μια προπληρωμένη και τελείωσες. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για πληρωμές κανονικά σαν πιστωτική, και όπου δεν τη δέχονται (όπου δηλ. δεν θα δέχονταν έτσι κι αλλιώς VISA, ακόμη και πιστωτική) βγάζεις με αυτήν λεφτά από atm και καθάρισες. Με την Atiica Gift έχω πάει δύο ταξίδια σε χώρες εκτός ευρωζώνης, και έτσι τη χρησιμοποίησα.
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Στην Ιταλια σπανια ελεγχουν την ταυτοτητα μου οσες φορες την εχω χρησιμοποιησει. 10% οχι 90% ναι θα ελεγα. Προσωπικα δεν θα το ρισκαρα να την εχω ως μοναδικο μεσο αντλησης χρηματων. Αν προλαβαινεις κανε αυτο που σου ειπε ο arxaggelos, ή o Lucifer (αν σηκωσεις μετρητα δεν πληρωνεις τιποτα εξτρα? Δεν την εχω χρησιμοποιησει ετσι ποτε.)
kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 εδω πληρωνεις στην Ελλαδα αν σηκωσεις απο διας στο εξωτερικο δεν θα πληρωνεις?
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 εννοειται οτι εχει καποια χρεωση να σηκωσεις λεφτα με την prepaid απο ξενο atm,δεν θυμαμαι ποσο ειναι αλλα θυμαμαι οτι ειχα εκπλαγει ευχαριστα προπερσι στην ουγγαρια, αλλά μιλάω για την ΕΘΝΟCASH. Για 200-300 ευρω περιπου μου ειχε φαει λιγοτερα απο 2 ευρω.αν αλλαξαν τα πραγματα απο τοτε δεν το ξερω. και φυσικα μου τα εβγαλε κατευθειαν σε φιοριντ. Το ίδιο και στη Σουηδία, όπου το ξενοδοχείο δεν δεχόταν Visa (WTF??????) και έκανα ανάληψη πάλι με την ΕΘΝΟCASH, και τα ψώνια μου με την Attica.
ZELDA Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 καλυτερα θα παω να βγαλω μια δικη μου μην εχω βασανα , ευχαριστω
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 όπου το ξενοδοχείο δεν δεχόταν Visa (WTF??????) This is Scandinavia, love.
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 This is Scandinavia, love. Στα @@ μου, κι αν είναι Scandinavia ρε συ Λους. Όφειλαν να το γράφουν στην γενική πολιτική του ξενοδοχείου όταν έκλεισα δωμάτιο. Όπου πήγα ήμουν κύριος με την πεταμένη την Gift Card και στη Σουηδία δεν τους έκανε. Μην ξεράσω κορόνες τώρα.
ZELDA Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 περιεργο διοτι στην σκανδιναβια γενικα χρησιμοποιουν σχεδον ολοι πιστωτικη
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ναι, δική τους. Εδώ αν δεν έχεις DanKort ή θα χρεώνεσαι τα κέρατά σου επιπλέον με τη δική σου πιστωτική (όπου τη δέχονται) ή θα πρέπει να σηκώνεις. Και φυσικά σουπερμάρκετ, μόνο μετρητά.
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Απορώ πως την παλεύουν όσοι μετακινούνται με την Oresund με την ο,τι-να-ναι ισοτιμία κορονων Δανίας-Σουηδίας. Για να μην πω απορώ πως συνεννοήθηκαν ιν δε φιρστ πλεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.