Drigios Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Παιδες καλησπερα ειμαι νεο μελος και εχω ενα προβλημα με το pc μου.Λοιπον εκει που επαιζα ξαφνικα εκλεισε και εγω συνεχιζα να παιζω στην συνεχεια ανοιξε και κολησε το παιχνιδι του εκανα επανακινηση και μετα απο κανενα 10 λεπτο εκλεισε και δεν ξανανοιξε το εχει ξαναπαθει και του ειχανε κανει κατι με την μπαταρια και ξαναπειρε μπρος αλλα τωρα δεν ξερω τι εχει παθει η motherboard δεν καϊκε ουτε το τροφοδοτικο αλλα μυριζε κατι σαν να καικε.Επεισης η δικια μου motherboard εχει στο κατω μερος ενα πρασινο λαμπακι που αν αναψει δεν εχει καιει τπτ και στην προκιμενει περιπτωση δεν εχει καει τπτ αλλα δεν ανοιγει ο υπολογιστης οποιος ξερει αν ειναι να ποσταρει εδω ειναι μεγαλη αναγκη (και να λεει πως και αν γινεται να το φτιαξω)
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Κατ' αρχάς μην αναφέρεις το mail σου δημόσια. Κατά δεύτερον, από τι αποτελείται το σύστημά σου; Κατά τρίτον, τσέκαρε θερμοκρασίες.
Drigios Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Θερμοκρασιες ειναι τωρα χαμηλες γιατια αυτο εγινει πριν 2 μερες το εχει ξαναπαθει και ο τεχνικος του εκανε κατι με την μπαταρια και εφτιαξε τωρα ο τεχνικος μου θα ερθει το βραδυ και δεν ξερω αν μπορει να ασχοληθει με αυτο για αυτο πειτε μου τι να κανω για να ξανανοιξει .Οι θερμοκρασιες ηταν ζεστες την μερα που το επαθε οσο για το συστημα εχω ξερω οτι εχω μια intel-DTC-AAT06 και το αλλο που ξερω ειναι την πλακετα οθονης που ειναι ΑSUS οσο αφορα τα αλλα δεν τα ξερω
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Αυτό που έκανε ο τεχνικός ήταν ένα reset του BIOS aka Clear CMOS. Δε νομίζω πως έχει να κάνει με τη δική σου περίπτωση, άλλο που έπαιξε αμέσως μετά.
Drigios Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Αυτο το ειχε ξαναπαθει και το εκανε ο τεχνικος να ξαναπαρει μπρος και παλι θα ιδια συμπτωματα ειχε ζεστες θερμοκρασιες τα ιδια αν ξερεις πως το διορθωνουνε πες μου σε παρακαλω
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δε μπορώ να είμαι σίγουρος πού οφείλεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι για κάτι τέτοιο, από ελλιπής τροφοδοσία και υψηλές θερμοκρασίες, μέχρι κολλημένα power buttons. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να τσεκάρεις αν η ψύκτρα του επεξεργαστή πατάει καλά, ν' αλλάξεις θερμοαγώγιμη σε περίπτωση που δεν έχει αλλαχτεί για χρόνια, να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό, να τσεκάρεις τις συνδέσεις απ' την αρχή, να δοκιμάσεις με άλλες μνήμες και άλλα τέτοια. Επίσης μπορείς ν' απευθυνθείς σε κάποιον που γνωρίζει πραγματικά.
alexis333 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Καλο θα ηταν να εξηγησεις το προβλημα σου λιγο καλυτερα/αναλυτικοτερα ... Το πρωτο σου ποστ το βλεπω λιγο μπερδεμενο ( εγω τουλαχιστον ) ... Οπως λες αν καταλαβα καλα δεν αναβει καθολου δλδ δεν παιρνει ρευμα , δεν κουνιεται τπτ... Πιθανοτατα για να μην αναβει καθολου μαλον το τροφοδοτικο τα εχει παιξει ... Συνηθως αυτο κοιταμε πρωτα ... Ο επομενος στοχος αν το τροφοδοτικο ειναι οκ ειναι η μητρικη ...
Drigios Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Οχι περνει κανονικα ρευμα τωρα για την μητρικη εχει ενα πρασινο φωτακι στο κατω μερος που απο οσο ξερω για να αναψει πρεπει να περνει ρευμα η μητρικη και τωρα αναβει αλλα δεν περνει μπρος ο υπολογιστης με τπτ
phanispal Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό, αφού είσαι βέβαιος ότι όλες οι συνδέσεις είναι σωστές.
dimitrisak Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 για κοιταξε μηπως για καποιον λογο ακουμπαει η μητρικη στο πισω μερος του κουτιου...και κανει γειωση....γιατι ετσι στου αδερφου μου το pc ενω επερνε κανονικα ρευμα δεν επαιρνε μπρος λογο του οτι η μητρικη απο πισω ακουμπαγε πανω στο κουτι και γειωνοταν....δηλαδη δεν υπηρχαν αποστατες...για κοιταξε το...
alexis333 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Οχι περνει κανονικα ρευμα τωρα για την μητρικη εχει ενα πρασινο φωτακι στο κατω μερος που απο οσο ξερω για να αναψει πρεπει να περνει ρευμα η μητρικη και τωρα αναβει αλλα δεν περνει μπρος ο υπολογιστης με τπτ Φιλε γινε σαφης ... Εχει ΜΕΓΑΛΗ σημασια αυτο που λες γιατι αυτος που θα σε βοηθησει θα πιαστει μονο απο τα λεγομενα σου ... Αρα εκει δωσε προσοχη.... Λοιπον παμε παλι ... Παιρνει ρευμα αλλα δεν βλεπεις σημα ... ??? Πες μου οτι επεσα μεσα και μετα συνεχιζουμε ... Ρε Φανη μη μου πεις πως εβγαλες νοημα απο το πρωτο ποστ γιατι θα πηδηχτω απ το παραθυρο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.