Xristaras12 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 πριν λιγο διαπιστωσα οτι η μπαταρια μου ειναι λες και εχει πρηστει!!! επρεπε να την αφαιρεσω γιατι μου κολλησε το κινητο,και προς μεγαλη εκπληξη την ειδα τουμπανιασμενη και δεν βγαινει παρα μονο με πολυ τραβηγμα απο τα πλαινα... Εχει κανεις ιδεα για ποιον λογο εγινε τουτο;;; Η μπαταρια ειναι Li-Pol
tarantules Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Πέταξέ τη αμέσως μην κάνει και σκάσει! Είναι επικίνδυνη πολύ.Καλού κακού πέτα τη για το καλό σου και πήγαινε πάρε μια άλλη
orck Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Εαν εισαι σε εγγυηση πηγαινε να στην δουν, να ξερεις οτι παρολο που το τηλεφωνο εχει 2 ετη εγγυησης η μπαταρια σαν αναλωσιμο ισως να εχει μονο ενα, δεν ξερω ακριβως την πολιτκη της SE πανω σε αυτο το θεμα, τεχνικα παντως ειναι λογικο. Εαν δεν εχεις εγγυηση ανακυκλωσε την αμεσως (στους ειδικους καδους για μπαταριες). Καλο ειναι να μην πεταμε τετοια υλικα στα κοινα σκουπιδια (και εγω εχω σπιτι ενα μικρο καδο που μαζευω αδειες μπαταριες, δεν ειναι δυσκολο). Η μπαταρια ειναι επικινδυνη ετσι, ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
HamerZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Και δες να την πετάξεις σε κάδο/κατάστημα για μπαταρίες, όπως Γερμανός
Xristaras12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 πραγματικα δεν ξερω ποσο καιρο μπορει να ηταν ετσι...Ξερει κανεις για ποιον λογο εγινε αυτο; Εγγυηση δεν εχω,ευτυχως εχω μπαταρια απο k770i που ειναι ιδιες και θα βαλω αυτη και απο δευτερα καινουρια.Η αληθεια ειναι οτι απο το πασχα ειχα παρατηρησει οτι εβγαινε-εμπαινε καπως δυσκολα αλλα δεν εδωσα σημασια καθως μου ειχε πεσει και ειναι λιγο στραβο το πορτακι με αποτελεσμα να εμποδιζει ελαφρα την εισοδο-εξοδο...
kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 και σε μενα σε ενα ν80 νοκια ειχε φουσκωσει η μπαταρια μετα απο 2-3 χρονια. καλυψε μαλλον τον κυκλο ζωης της φορτωσεων-εκφορτωσης
xatzis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μπορεί να φουσκώσει απο διάφορους παράγοντες τους οποίους μου είχαν εξηγήσει αλλά δν θυμάμαι.. Πάντως και τον κύκλο ζωής φορτώσεων-εκφόρτωσης να καλύψει που λέει ο kage απο πάνω δεν θα έπρεπε να φουσκώσει. Αν θες έχει πολύ φθηνές μπαταρίες στο ebay.co.uk και θα σου βγει σε χαμηλή τιμή ακόμα και με έξοδα αποστολής..
Nik.K Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Ζεστη, υγρασια, αστοχια υλικου, υπερβολικη φορτιση.... Οι λογοι που μπορει να βρισκονται πισω απο αυτο ειναι αρκετοι...
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Συνήθως η ζέστη και η υπερβολική φόρτιση ειναι απο τους βασικούς παράγοντες,οπως και να έχει άλλαξε την αμέσως αν δεν το εχεις κάνει ηδη.
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Βάλ'της πάγο. :lol::lol::lol::lol::lol: Καλόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόό
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 ο,τι και να συζηταμε,τωρα παει εδω και 2 μερες ειναι στην ανακυκλωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.