Προς το περιεχόμενο

άνυδρο θειικό άλας ασβεστίου

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χμμμ δεν ξέρω, το βρήκα σε συμβουλές για την αντιμετώπιση της υγρασίας, γιατί στο νησί μας έχει τσακίσει και μας ρημάζει τα ρούχα :mad:

για την υγρασια αποτελεσματικο ειναι αυτα τα φακελακια που βαζουν στα παπουτσια. silica gel http://en.wikipedia.org/wiki/Silica_gel και δεν θα γεμισεις και σκονες. νομιζω το πουλαν σε μαγαζια για μαστορεματα

Δημοσ.
χμμμ δεν ξέρω, το βρήκα σε συμβουλές για την αντιμετώπιση της υγρασίας, γιατί στο νησί μας έχει τσακίσει και μας ρημάζει τα ρούχα :mad:

Υπάρχει συκευή αφύγρανσης ακριβώς για αυτό το σκοπό. Σε ποιο νησί είσαι btw;

Δημοσ.

Για την υγρασία σε παραθαλάσσιο, οικισμός-πεζοδρόμιο-δρομος-πεζοδρόμιο-παραλία, με κυρίως για 2 δωμάτια (υπόγειο 50τμ και ημιυπόγειο υπνοδωμάτιο, απλά σακούλες ή κουβάδες με ασβέστη

Δημοσ.
ρόδο κέντρο αλλά για συσκευή δεν παίζει, έλεγα να δοκιμάσω πρώτα με τον ασβέστη :-)

Χαχα Ρόδο; Που να πήγαινες Σάμο δηλαδή! συσκευή γιατί δεν παίζει;

Δημοσ.

χμμμμ δεν παίζει γιατί το πρόβλημα είναι σε όλες τις ντουλάπες σε μεγάλο σχετικά σπίτι και δε νομίζω να βολεύει :whistle: έχεις ζήσει και στα δυο αυτά νησιά? ενδιαφέρον! φαντάζομαι ότι όλα λίγο - πολύ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, αν και απ΄όσο ξέρω έχει μεγάλη σημασία το μικρο-κλίμα της περιοχής (πχ στην κάρπαθο το μισό νησί δεν ξέρει τι θα πει υγρασία ενώ το άλλο μισό στάζει :-D )

Δημοσ.

Έτσι και στη Σάμο που ήμουν πριν χρόνια, το μισό νησί έσταζε το άλλο μισό σε πολύ καλύτερη μοίρα. Στη Ρόδο που είμαι τώρα έχει υγρασία αλλά όχι κάτι το τρομερό. Υπάρχουν συσκευές και για όλο το σπίτι αν δεις ότι ζορίζουν πολύ τα πράγματα. Δυστυχώς ένω στο ebay τις βρίσκεις πολύ φτηνά εδώ στην Ελλάδα σε κλέβουν κανονικότατα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...