dimitris212 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παίδες, ξαφνικά το δεύτερο παλιό Pc που έχω έκλεισε χωρίς λόγω, ούτε διακοπεί ρεύματος τίποτα. Όταν πατάω το button, λειτουργεί το cooler, δεν κάνει κανένα μπιπ η μητρική αλλά το λαμπάκι της ανάβει, δεν ανοίγει η οθόνη, μαύρη μαυρίλα. Αυτό που κάνει είναι να μένει αναμένω συνεχώς το λαμπάκι στο case. Ενέργειες που έκανα: δοκίμασα άλλες μνήμες - τίποτα αποσύνδεσα το σκληρό - τίποτα (τουλάχιστον θα μου τον ζηταγε) αποσύνδεσα όλα τα drive - τίποτα τα μόνα που έμειναν είναι η μιτρική ή cpu. Καμιά ιδέα?
antonl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μην ξεχνάς το τροφοδοτικό. Για μένα με σειρά πιθανότητας τροφοδοτικό > μητρική και ίσως κάρτα γραφικών.
dimitris212 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Έβγαλα και την κάρτα γραφικών, άλλαξα και τροφοδοτικό και πάλι τα ίδια δεν άλλαξε κάτι. Οπότε μητρική? @alexis333 σε ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλά τώρα επειδη βιάζομαι να τον φτιάξω είναι πολύ δύσκολο να γράψω τα χαρακτηριστικά του, δεν τα ξέρω κιολας και θα πρέπει να τα κοιτάξω.
phanispal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Αν δε γίνεις πιο συγκεκριμένος δε μπορούμε να πούμε κι εμείς με σιγουριά. Αν για παράδειγμα ευθυνόταν το τροφοδοτικό κι εσύ το άλλαξες με κάποιο δεν είναι σε θέση να σηκώσει το σύστημα, λογικό είναι να μη δεις διαφορά.
Aggeluska Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα παίδες, ξαφνικά το δεύτερο παλιό Pc που έχω έκλεισε χωρίς λόγω, ούτε διακοπεί ρεύματος τίποτα. Όταν πατάω το button, λειτουργεί το cooler, δεν κάνει κανένα μπιπ η μητρική αλλά το λαμπάκι της ανάβει, δεν ανοίγει η οθόνη, μαύρη μαυρίλα. Αυτό που κάνει είναι να μένει αναμένω συνεχώς το λαμπάκι στο case. Ενέργειες που έκανα: δοκίμασα άλλες μνήμες - τίποτα αποσύνδεσα το σκληρό - τίποτα (τουλάχιστον θα μου τον ζηταγε) αποσύνδεσα όλα τα drive - τίποτα τα μόνα που έμειναν είναι η μιτρική ή cpu. Καμιά ιδέα? εγω νομιζω μοβο ειναι
damastes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 οταν λές έβγαλα την κάρτα γραφικών, έβαλες κάποια άλλη ή έχει κάποια onboard η μητρική σου? γιατι αν δεν έχει ή δεν έβαλες άλλη πως θα δείς στην οθόνη? άλλη οθόνη δοκίμασες? αλλιώς μάλλον μητρική
vasman15 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 τα ιδια επαθα και εγω ,αποχαιρετησα μια ηρωικα μαχομενη μητρικη....
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μερικοί πάντως τον έχετε μέσα σας τον ασφαλίτη.......Δε χρειάζονται ρε 'σεις πάντα τα στοιχεία του hardware. dimitris212, βγάζεις μητρική απ' το κουτί (και την μπαταριούλα που 'χει πάνω της), τη στήνεις σε πάγκο, πάνω μόνο CPU/RAM/(το νέο)PSU/VGA+σύνδεση με την οθόνη, και μ' ένα κατσαβίδι στα κατάλληλα pins της μητρικής, το βάζεις μπρος. Αν δεν πάρει, πάπαλα (μάλλον μητρική, και μια μικρή πιθανότητα για CPU).
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Ε δεν είναι κακό να 'χουμε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.