Προς το περιεχόμενο

Συμπαρασταση στην ηρωικη δασκαλα Χαρά Νικοπούλου

tzizzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι δείχνουν, εσύ πες μου.

Αλλά πες μου ε.

Θέλω να το δω γραμμένο για να το πιστέψω!

:D

Που λες, το indymedia,

• Απαντ. 782
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σος αρχισες τα ανέκδοτα παλι;

Οι όλες μετρήσεις απογραφές κλπ που είχαν γινει ηταν απλά για κλωτσιές!!!

Γιαυτό υπάρχουν ακομα φαινόμενα στην ανατολή ανθρώπων να λενε οτι ειναι Ελληνες απλά μουσουλμάνοι κλπ. Ο διαχωρισμός έγινε βάσει θρησκείας επειδή ήθελαν να τελειώνουν γρήγορα γρήγορα ολοι με το θέμα.

τα άρχισα αλλά τα τελειώνεις εσύ ,καθώς βλέπω...

παρότι γελάσαμε

ας συμφωνήσουμε πως αυτές οι μετρήσεις (απεξάπαντων)κρύβουν πιθανόν το δόλο, και να την θεωρήσουμε κούφια απόδειξη για να στηρίξει επιχείρημα...

τι λες;

Ο Κεμάλ και οι νεότουρκοι γενικότερα δεν ήταν τίποτε αλο απο ενα ακροδεξιό,φασιστικό εθνικόσοσιαλιστικό κίνημα.Γιαυτό άλλωστε και ο χιτλερ τον/τους μελέτησε τίγκα.

Αν και με την cccp ηταν εχθροί,προτίμησαν να συνεννοηθούν γιατι και οι 2 την εποχή εκείνη κυνηγιοντουσαν και γιατι συνόρευαν,οπότε βόλευε την cccp η ύπαρξη ενος κράτους που απορροφά πόρους και δυνάμεις των συμμάχων και που πολεμά γιαυτους και οι Νεότουρκοι βολεύονταν γιατι στα βόρεια τους δεν υπήρχε κανας κίνδυνος.

Βέβαια είπαμε,επειδή ηταν φασιστικό και το λοιπό κακό συναπάντημα,δημιούργημα, οι νεότουρκοι και ο Κεμαλισμος αργότερα,πρώτο του μέλημα ηταν οι εθνοκαθαρσεις.

Αχ αυτοι οι Ναζί(πάντα ναζί ηταν,ποτέ γερμανοι) με τα εθνικιστικορομαντικα παπαρο συμπλέγματα τους....

βρίσκω αδόκιμο τον όρο "ακροδεξιό" για εκείνην την εποχή και διαφωνώ σε αυτόν...

για μένα δεν χωρά αμφιβολία στο τι ήταν ,αυτό που ήθελα να μάθω και κανείς δεν απαντά είναι γιατί οι υποτελείς εθνότητες,και ακόμα περισσότερο οι τότε προοδευτικοί της εποχής στήριξαν αρχικά το κίνημά τους;

τι είδαν σε αυτούς που τους καλάρεσε αρχικά;

""...τριάντα τρία χρόνια τώρα, τριάντα εκατομμύρια άνθρωποι στενάζουν υπό το ζυγόν του δεσπότου σουλτάνου και τριακοσίους του υπηρέτας και χαφιέδες. Τριάντα ήρωες εσήκωσαν την σημαίαν της επαναστάσεως και η τυραννία έπεσε. Ήλθεν η ελευθερία. ελευθερία διά τους Τούρκους και τους Χριστιανούς, ελευθερία δι' όλους". Τώρα όλοι είμεθα αδέλφια, Μουσουλμάνοι, Χριστιανοί, Εβραίοι, Τούρκοι, Αλβανοί, Άραβες, Έλληνες, Βoύλγαρoι, όλοι είμεθα πολίται της ελευθέρας Οθωμανικής Πατρίδος"

ας το ξεκαθαρίσουν κάποτε, γιατί κυνήγησαν τους βούλγαρους "στενούς" τότενες...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφαιρέθηκαν πολιτικά μηνύματα και μηνύματα άσχετα με το θέμα που μόνο σκοπό έχουν να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

Τελευταία προειδοποίηση. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...