Προς το περιεχόμενο

Spam sms

SweeT_DreamS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες, λαμβάνω στο κινητό μου κάτι διαφημιστικά μηνύματα άγνωστου παροχέα/υπηρεσίας. Στην αρχή δε με ενοχλούσαν καθώς έρχονταν μέρα παρά μέρα, αλλά έχει τρεις μέρες τώρα που μου στέλνουν τουλάχιστον 2 την ημέρα! Έχει καταντήσει ενοχλητικό. Υπάρχει τρόπος "φραγής" των ενοχλητικών/διαφημιστικών sms;

Δημοσ.

SweeT_DreamS κοίταξε πρωτα να δεις αν χρεώνεσαι για τα μηνύματα αυτά. Ο αποστολεας είναι τίποτα νούμερα 54χχχ ;

Δημοσ.

umaga: Δεν έχω ericsson. Nokia έχω. Κάπου στις ρυθμίσεις μηνυμάτων, βρήκα την επιλογή "Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση μηνυμάτων υπηρεσίας". Αυτό είναι; :/

isay: Όχι, δεν πρέπει να χρεώνομαι. Όσο για τον αποστολέα, ιδέα δεν έχω. Γράφει ένα "dorean sms". Ωστόσο, στο μήνυμα έχει κάποια νούμερα, και ναι, ένα από αυτά ξεκινάει από 54χχχ.

Δημοσ.

isay: Όχι, δεν πρέπει να χρεώνομαι. Όσο για τον αποστολέα, ιδέα δεν έχω. Γράφει ένα "dorean sms". Ωστόσο, στο μήνυμα έχει κάποια νούμερα, και ναι, ένα από αυτά ξεκινάει από 54χχχ.

Απο κλασσικό κινητό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Επιμένω να ψάξεις αν χρεώνεσαι. Το <<χρεώνομαι>> από το <<Όχι, δεν πρέπει να χρεώνομαι>> έχουν τεράστια διαφορά. Βρες τρόπο να το μάθεις γιατί στο παραλθόν έχουν αναφερθεί αρκετά περιστατικά χρεώσεων της τάξης 2 ευρώ ανα sms που σου στέλνανε (όχι έστελνες).

Η διακοπή των μηνυμάτων μπορεί να γίνει μόνο σε συνεννόηση με την εταιρεία κινητής που έχεις.

Δημοσ.

Αχα. Κατάλαβα. Πώς μπορώ να το μάθω, όμως, πριν μου έρθει ο λογαριασμός;

Όσο γι'αυτό που λες στο τέλος, ξέρεις τι κινήσεις πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
Αχα. Κατάλαβα. Πώς μπορώ να το μάθω, όμως, πριν μου έρθει ο λογαριασμός;

Χμμ για να σκεφτούμε λίγο. Αν π.χ. έπαιρνες τηλέφωνο την εταιρεία κινητής που συνεργάζεσαι, είναι καλή ιδέα;

Όσο γι'αυτό που λες στο τέλος, ξέρεις τι κινήσεις πρέπει να κάνω;

Νωρίτερα έγραψα το παρακάτω:

Η διακοπή των μηνυμάτων μπορεί να γίνει μόνο σε συνεννόηση με την εταιρεία κινητής που έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...