vs50 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Γειά σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το πως έχει γίνει το Quiz που υπάρχει έτοιμο στο flash. Έχω βρεί ένα αρχείο που περιγράφει με κείμενο το πως έχει κατασκευαστεί, αλλά επειδή είναι για Flash MX, υπάρχουν μερικές περιγραφές πχ λέει κάπου πάτα σε ένα συγκεκριένο σημείο που όμως δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει κάποια άλλη βοήθεια για το πως έγινε αυτό το QUIZ, ίσως με κείμενο και φωτογραφίες, γιατί θέλω να το μετατρέψω σε κάτι δικό μου που όμως άν δεν καταλάβω εντελώς πως έγινε αυτό που υπάρχει ήδη, δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα βήμα. Εγώ θα προσπαθήσω να το δουλέψω στο Flash cs3. Οι γνώσεις μου στο πρόγραμμα είναι αρκετά λίγες προς το παρόν, αλλά θέλω να το προσπαθήσω. Ευχαριστώ.
vs50 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Γειά σας,θα ήθελα τη βοήθειά σας ... Ευχαριστώ. Μάλλον δεν ασχολείται κανένας με το θέμα αυτό
dewn735 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Αντί να καταλήγεις σε ανούσια συμπεράσματα, ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Ποιο quiz και σε ποιο flash; Να μοιράσουμε τα νύχια μας, ή θα δώσεις κάποιο link να καταλάβουμε κι εμείς; Τι κάνει αυτό το quiz; Ποιο είναι το κείμενο που έχεις βρει; Και φυσικά, δε θα αναφερθώ καν στο γεγονός ότι είναι πολύ πιο εύκολο να το ξεκινήσεις από την αρχή και να το φτιάξεις όπως ακριβώς θες εσύ, από το να παίρνεις τη δουλειά κάποιου άλλου και να παλεύεις (μάλλον μάταια) να το φέρεις στα μέτρα σου...
vs50 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 dewn735 άργησα λίγο να διαβάσω την θιγμένη σου απάντηση, αλλά δεν είχα για 2 μέρες πρόσβαση σε υπολογιστή. Καταρχήν κατάλαβες λάθος την έννοια του ότι δεν ασχολείται κανείς με αυτό το θέμα. Δεν λέω με αυτό ότι δεν δίνει κανείς σημασία στο ερώτημά μου, αλλά ότι ίσως δεν έχει κάποιος κάτι να μου πει πάνω σε αυτό που ρωτάω. Για να μην μοιρά(ί)σετε λοιπόν τα νύχια σας, το quiz που αναφέρω, είναι ένα αρκετά ωραίο quiz που βρίσκεται έτοιμο στο Create from Template-Advertising-Quiz, μέσα στο flash όταν το πρωτοανοίγουμε. Το έχω βρει στο flash 8 και στο flash cs3 όπου και θέλω να το μελετήσω και να προσαρμόσω σε κάτι που θέλω εγώ. Πιστεύω άλλωστε ότι για τον λόγο αυτόν η Αdobe δίνει στα προγράμματά της τέτοια παραδείγματα σαν βοήθεια. Όσο για το κείμενο που βρήκα, βρίσκεται εδώ http://www.adobe.com/support/flash/applications/quiz_tutorial/ Τέλος, επειδή έχω βρει άκρη για το πως γίνεται, πιστεύω ότι με αρκετή προσπάθεια θα καταφέρω να κάνω ένα quiz δικό μου. Και μια συμβουλή φίλε dewn735. Όταν θέλεις να συμμετάσχεις σε forum, να αφήνεις έξω τον τσαμπουκά και τα νευράκια.
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 My mistake, νόμιζα ότι το βρήκες στο flash.gr και ήθελες να το αντιγράψεις, γι' αυτό και με άφησες λιγάκι μ@$@#!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.