Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εκκινηση υπολογιστη


Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια ,

 

χθες αγορασα μια μητρικη και την εβαλα στο πισι μ, αμεσως με την πρωτη κιολας φορα που ανοιξα το πισι ειπα να κανω ενα φορματ για λειτουργησει καλυτερα το πισι με την νεα μοβο ,αρχικα περασα windows ultimate x64 bit και ενω τα περασε τα windows κανονικα ,οταν κανει ρεσταρτ μετα την εγκατασαση και παει να τρεξει τα windows για πρωτη φορα μετα το λογοτυπο των windows που διχνει και απο κατω να γραφει loading , μου πεταει μια μπλε οθονη που λεει οτι εχω βαλει new hardware και να ελενξω αν το τοποθετησα σωστα και ηταν ενα ολοκληρω κατεβατο κειμενο τελωσ παντων αλλα δν προλαβαινς να το διαβασω γτ το δειχνει 5 δευτερολεπτα,επεισης παρατηρισα κατω-κατω γραφει dumb "κατι" και διπλα εναν αριθμο σαν να συλλεγει αυτα τα dυmb.εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι ολα αυτα?

Δημοσ.
Ποια windows έχεις; Vista ή 7;

Είναι αυθεντικά;

 

7 και δν ειναι αυθεντικα,τι σημασια εχει αφου και πριν με την αλλη μοβο μια χαρα τα δουλευα...

Δημοσ.
Αν είσαι σίγουρος για την "διανομή" ( :X ) windows σου - ξεκίνα με κανένα memtest και βλέπουμε :-)

 

αυτο το κανω απο τα windows e? γιατι οπως ειπα δν μου κανει καν boot.μπορεις να μου πεισ πως το κανω αυτο το μεμτεστ?

Δημοσ.
floppy.jpg

 

?

 

δεν εχω φλοπι ουτε να γραψω ISO σε σι ντι μπορω αφου εχω μπει απο ενα νετμπουκ το οποιο δεν εχει σι ντι ρομ.γιατι ομως να φταινει η μνημη δν καταλαβαινω. το μονο ποθ εκανα ητανε να αλλαξω μητρικη . βασικα μπηκα τωρα στο site gigabyte που ειναι η μητρικη μου και ειδα πως η μητρικη που εχω δεν υποστιριζει τις ραμ που εχω (mushkin), οποτε αυτο θα ειναι λογικα.

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να φταίει αυτό (η λίστα που είδες δεν ενημερώνεται συχνά & με συνεπεία) απλά θα ήταν μια καλή αρχή για την "διάγνωση" :/

Δημοσ.
Δεν είναι απαραίτητο να φταίει αυτό (η λίστα που είδες δεν ενημερώνεται συχνά & με συνεπεία) απλά θα ήταν μια καλή αρχή για την "διάγνωση" :/

 

θα κοιταξω να πω σε κανα φιλο να μου το γραψει.αφτο απλα βρισκει προβληματα ή και τα λυνει κιολας?

Δημοσ.

Απλά θα σου πετάξει "κόκκινα" αν οι μνήμες σου βγάζουν errors - οπότε ή έχεις faulty dimms/slots ή δεν τις έχεις settάρει σωστά.

 

Αν δεν βγάλει "κόκκινα" οι μνήμες είναι μια χαρά και πάμε παρακάτω...

Δημοσ.
Απλά θα σου πετάξει "κόκκινα" αν οι μνήμες σου βγάζουν errors - οπότε ή έχεις faulty dimms/slots ή δεν τις έχεις settάρει σωστά.

 

Αν δεν βγάλει "κόκκινα" οι μνήμες είναι μια χαρά και πάμε παρακάτω...

 

οκ οταν το κανω θα σας γραψβ εδω να μου πειτε

Δημοσ.

εκανα το memtest 2-3 φορες και δν βρηκε κανα error επεισης αλλαξα ραμ μετα και εβαλα κατι kingston .αλλα τιποτα. καμοια ιδεα με το τι μπορει να φταει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...