ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ακουσα για μια εταιρεία στην Αθήνα που πουλάει μεταχειρισμένα pc και servers Με εγγύηση από αυτούς (λογικά τα παίρνει από εταιρείες που κλείνουν , από δημόσιο κλπ) αλλά δεν μου είπαν που είναι.Υπάρχουν τέτοιες εταιρείες που να ξέρει κανείς? Ψαχνω βασικα να αγοράσω ένα server ότι να ναι απλά να έχει 3GB ram , ένα Mirror στους δίσκους και windows server ότι πιο απλό (original ). Δεν το θέλω για domain (θα φτιάξω workgroup γιατί έχω 2 pc Με Home στην δουλειά). Θα τον χρησιμοποιώ μόνο για sharepoint services . Ευχαριστώ
caution Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρον ακούγεται - αν το "παλεύει" με τις τιμές
Roger Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 http://www.alfanet.gr/ Εδω θα βρεις. Ειναι στην Θεσσαλονικη βεβαια αλλα δεν χανεις κατι να επικοινωνησεις. Σημερα για καποιο λογο δεν δουλευει το site ,προσπαθησε αυριο
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ναι το διαπίστωσα και εγώ το πρόβλημα...όλες οι τιμές στο άπειρο..
Roger Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ναι το διαπίστωσα και εγώ το πρόβλημα...όλες οι τιμές στο άπειρο.. Oχι βρε,αυτο δεν ειναι προβλημα,πρεπει να στειλεις mail για τις τιμες. Δεν ανοιγε καθολου το site,αυτο ηταν το προβλημα
washcloud Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 ...προφανώς δεν αναφερόταν σε 'σένα, αλλά στο σχόλιο του caution
GeorgeAtom Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα Μανώλη Την εταιρεία που άκουσες οτι πουλάει μεταχειρισμένους server στην Αθήνα με εγγύηση θα την βρείς στο http://www.atom.gr Στείλε e-mail για λεπτομέρειες και τιμές.
Alkaloid Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα Μανώλη Την εταιρεία που άκουσες οτι πουλάει μεταχειρισμένους server στην Αθήνα με εγγύηση θα την βρείς στο http://www.atom.gr Στείλε e-mail για λεπτομέρειες και τιμές. lol. Νο offence αλλα μιλαμε για προκλητικες τιμες στα μεταχειρισμενα. Τυφλα να χει το stock house στο πλαισιο. Δηλαδη σοβαρολογειτε οτι πουλατε μεταχειρισμενο 2gb dimmaki DDR1 στα 400mhz με 110 ευρω? Eπισης μεταχειρισμενο 1gb ddr1 με 37 ευρω οταν στο πλαισιο τα ολοκαινουρια συσκευασμενα εχουν 41 ευρω? Για να μην κοιταξω καν eshop και αλλα φθηνοτερα... Σιγουρα δεν υπαρχει καποιο τυπογραφικο λαθος στο site και ειναι προσφατα ανανεωμενες οι τιμες? Τεσπα as you wish, εσεις ξερετε καλυτερα, εγω δε θα παρω παρα το γεγονος οτι ανοιξα το site με θετικη προδιαθεση ακομα και αγορων.
kmir Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτες οι τιμες που βλεπω στο atom ισχυουν?Γιατι μονο για μεταχειρισμενα δεν φαινονται με αυτες τις τιμες τα πραγματα ---------- Προσθήκη στις 20:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:15 ---------- Σε μερικα προιοντα επισης δεν λεει τιμη, αλλα εχει ενα active link που λεγεται "καλεστε για τιμη" και πρεπει να το πατησεις για να στειλεις mail και να σου που τιμη.Οτι να ναι.Απατη βρωμαει
GeorgeAtom Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 lol. Νο offence αλλα μιλαμε για προκλητικες τιμες στα μεταχειρισμενα. Τυφλα να χει το stock house στο πλαισιο. Δηλαδη σοβαρολογειτε οτι πουλατε μεταχειρισμενο 2gb dimmaki DDR1 στα 400mhz με 110 ευρω? Eπισης μεταχειρισμενο 1gb ddr1 με 37 ευρω οταν στο πλαισιο τα ολοκαινουρια συσκευασμενα εχουν 41 ευρω? Για να μην κοιταξω καν eshop και αλλα φθηνοτερα... Σιγουρα δεν υπαρχει καποιο τυπογραφικο λαθος στο site και ειναι προσφατα ανανεωμενες οι τιμες? Τεσπα as you wish, εσεις ξερετε καλυτερα, εγω δε θα παρω παρα το γεγονος οτι ανοιξα το site με θετικη προδιαθεση ακομα και αγορων. Καλησπέρα Alkaloid και σε ευχαριστώ που είδες την σελίδα μας Στην κατηγορία ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ -> SERVER υπάρχουν διαθέσιμα 2GB PC3200 184-PIN DDR 400MHz ECC Registered DIMM RAM, αυτά τα dimm είναι για χρήση αποκλειστικά από server και δεν έχουν καμία σχέση με τα Non-ECC 400MHz 184-pin Unbuffered DIMM που ανέφερες και μπορείς να αγοράσεις απο το e-shop. Η τιμή πώλησης τους μπορεί να σου φαίνεται ακριβή αλλά είναι η φτηνότερη στην ελληνική αγορά. Αν σε ενδιαφέρει να δείς μνήμες κατάλληλες για το PC που έχεις στο σπίτι σου μπορείς να τσεκάρεις την κατηγορία ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ -> DESKTOP εκεί θα βρείς μεταχειρισμένο KINGSTON 1GB DDR2 PC5300 667MHZ στην φθηνότερη τιμή της αγοράς. Ελπίζω μετά από αυτή την διευκρίνηση να δεις την δουλειά μας με διαφορετικό μάτι... Με εκτίμηση ---------- Προσθήκη στις 22:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:31 ---------- Αυτες οι τιμες που βλεπω στο atom ισχυουν?Γιατι μονο για μεταχειρισμενα δεν φαινονται με αυτες τις τιμες τα πραγματα ---------- Προσθήκη στις 20:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:15 ---------- Σε μερικα προιοντα επισης δεν λεει τιμη, αλλα εχει ενα active link που λεγεται "καλεστε για τιμη" και πρεπει να το πατησεις για να στειλεις mail και να σου που τιμη.Οτι να ναι.Απατη βρωμαει Καλησπέρα kmir Σχετικά με τις τιμές έχω την εντύπωση ότι έκανες το ίδιο λάθος με τον Alkaloid, το κόστος του επαγγελματικού ΙΤ εξοπλισμού διαφέρει κατά πολύ από αυτό για το PC που έχεις στο σπίτι... Αν θέλεις να κάνεις μια σύγκριση τιμών μπορείς να τσεκάρεις την κατηγορία ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ -> DESKTOP αν και αυτό θα ήταν ανούσιο καθώς εμείς πουλάμε μεταχειρισμένα που είναι εξ ορισμού ποιο παλιά και άρα ποιο φτηνά από τα καινούρια. Σχετικά με τα προϊόντα που δεν έχουν τιμή, είναι δύο σε όλο το site και ο λόγος γι αυτό είναι ότι και τα δύο έχουν τιμές που αλλάζουν ανάλογα με το τελικό σετάρισμα που επιθυμεί ο πελάτης. Θα ήταν λάθος μας να βάζαμε μια τιμή και μετά να λέγαμε διαφορετική, για τον λόγο αυτό και ζητάμε από τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας για λεπτομέρειες. Ελπίζω τώρα να μην σου "βρωμάει απάτη" Με εκτίμηση
Roger Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Mε διαφορετικο ματι,δηλαδη σαν κατι τετοιο Περα απο την πλακα ,εγω αυτο που ξερω ειναι οτι,ετσι δημιουργουνται παρεξηγησεις και βγαινουν κακα ονοματα στην αγορα και πολλες φορες με ανεπανορθωτα αποτελεσματα,γιατι καποιος διαβασε λαθος.
madsc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Guys λίγο προσοχή στα συμπεράσματα. Συγκρίνουμε όμοια πράγματα για να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Άλλο non-registered μνήμες ram (κοινές μνήμες desktop pc), άλλο registered μνήμες ram (ακριβές server μνήμες). /sc
AzmoDeus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ενα site το οποιο φαινεται να εχει μεγαλη ποικιλια και καμποσους Servers να δεις http://www.alfanet.gr/ (ουδεμια σχεση εχω με το παραπανω site)
Roger Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 http://www.alfanet.gr/Εδω θα βρεις. Ειναι στην Θεσσαλονικη βεβαια αλλα δεν χανεις κατι να επικοινωνησεις. Σημερα για καποιο λογο δεν δουλευει το site ,προσπαθησε αυριο ............................
_Anonymous_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ολοι εσεις που εχετε αποψη ρε παιδια......... γνωριζετε ποσο εχει ενα dimmaki για pc server (hp ή ibm)? Απο αυτα που διαβαζω προφανως οχι...... ετσι? Πληροφοριακα σας λεω οτι κοστιζει οσο εχετε αγορασει εσεις το pc σας πανω-κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.