Προς το περιεχόμενο

AMD: The future is fusion, facebook group!

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, καλημέρα, υπάρχει ένα γκρουπάκι στο facebook σχετικά με την AMD που ασχολείται τόσο με επεξεργαστές όσο και με τις gpu τις εταιρίας.

http://www.facebook.com/TheFutureIsFusion?ref=mf

Έχει μόνο ~300 μέλη αλλά είναι active, και ο δημιουργός του ποστάρει συνεχώς ειδήσεις και άρθρα σχετικά με προιόντα και γενικώς θέματα και φωτό σχετικά με την τεχνολογική επικαιρότητα. Δεν έχω καμία σχέση με την διμιουργία του, απλά είναι η μόνη σοβαρή σελίδα που έχω βρει μέχρι στιγμής στο facebook και προσφέρει πληροφορίες...

Δημοσ.

Στο θεμα του Fusion υπαρχει και το link για το FB αφου το εχει ανεβασει η AMD στο Press Release τους για οσους το διαβασαν.....

Νομιζω πως το προμοταρισμα εχει παρει ασχημη τροπη παντως....

Δημοσ.

πες τα ρε νικ... γιατι έχω αρχίσει να μην απαντω σε προκλήσεις και σε επιτηδευμένα post αλλα εχει παραγίνει το κακο...

Δημοσ.

Καλα σοβαρα μιλας?Δεν ξερεις το facebook? ;) ;)

Αληθεια τωρα,τι ειναι το facebook? :rolleyes: :rolleyes:

Μάλλον κάποιο βιβλίο για φάτσες.

Δημοσ.
Στο θεμα του Fusion υπαρχει και το link για το FB αφου το εχει ανεβασει η AMD στο Press Release τους για οσους το διαβασαν.....

Νομιζω πως το προμοταρισμα εχει παρει ασχημη τροπη παντως....

Το συγκεκριμένο δεν είναι επίσημο της AMD (το επίσημο έχει ~50.000 μέλη αν θυμάμαι καλά). Το πόσταρα απλά και μόνο γιατί βγάζει συνεχώς ειδήσεις και θέματα που δεν αφορούν μόνο την AMD... Π.χ. τελευταίο post αφορά το Crysis 2. Γενικώς είναι active και ποστάρει συνεχώς άρθρα και σχόλια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...