Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πηρα χθες ενα πακετο με 3 αδειες αλλα αμμεσα χρειαζομαι την μια μονο. Αν την ενεργοποιησω αυριο τις αλλες δυο μπορω οποτε θελω και ο χρονος να μετραει απο την ενεργοποιηση ή λαμβανει σαν αρχη την ενεργοποιηση της πρωτης αδειας ? Ευχαριστω.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 αφου χρειαζεσαι την μια μονο,ενεργοποιησε εκεινη.Οσο για τις αλλες 2 ναι εχω την εντυπωση οτι απο την στιγμη που τις ενεργοποιεις μετραει ο χρονος τους...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστω.Αυτη την εντυπωση εχω κι εγω αλλα δεν εχω δοκιμασει αλλη φορα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η επιβεβαιωση : Καλημερά σας, Η κάθε άδεια είναι ανεξάρτητη. Ο χρόνος μετράει από την στιγμή ενεργοποίησης του κάθε σειριακού αριθμού. Οπότε ενεργοποιήστε μόνο την μία άδεια. Support Team ADAOX ESET NOD32 Business Development & Support www.adaox.com Tel +30 210 77 59 270
stelios_vel Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Κ οστοσο μπορουσες να παρεις το πακετο με μια αδεια για τρεια χρονια αντι για τρεις αδειες για ενα χρονο!
insideman75 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 οπως ειπε και ο φιλος πριν η καθε αδεια ειναι ξεχωριστη αρα στην ουσια εχεις αντιβαιρους για 3 χρονια... στην ερωτηση αν υπαρχουν αλλα ομοια η απαντηση ειναι οχι.. τα περισσοτερα εχουν ΜΙΑ αδεια για 2 ή 3 pc ενω αυτο 3 κωδικους. TIP μπορεις να βαλεις την μια αδεια σε παραπανω απο 1 υπολογιστες ;
flik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δεν επιτρέπεται-δεν μπορείς προφανώς έτσι; Αλλά δεν πιστεύω οτι θα σε έβρισκαν. Εδώ για τα παράνομα που τα έχουν αμέτρητοι χρήστες δεν τα βρίσκουν. Όμως σίγουρα αν αγόραζα δεν θα το ρίσκαρα. Είναι κουτό
mikaha Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Όμως σίγουρα αν αγόραζα δεν θα το ρίσκαρα. Είναι κουτό Το ρίσκαρα εγώ. Έχω το ίδιο serial σε 5 διαφορετικά pc εδώ και 7 μήνες. Έχω το πακέτο Eset NOD Smart Security 4 με τις 3 άδειες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Αν τα pc παιρνουν internet απο το ιδιο router νομιζω τα βλεπουν σαν ενα pc.
liopyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δεν επιτρέπεται-δεν μπορείς προφανώς έτσι;Αλλά δεν πιστεύω οτι θα σε έβρισκαν. Εδώ για τα παράνομα που τα έχουν αμέτρητοι χρήστες δεν τα βρίσκουν. Όμως σίγουρα αν αγόραζα δεν θα το ρίσκαρα. Είναι κουτό Tα βρίσκουν. Αργούν συνήθως να τα βάλουν blacklist, αλλά είναι θέμα χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.