kornelatos13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πριν λίγες μέρες kατεβασα tο pes10 για ps2 από το team of ******. Έκανα extract με winrar και το έκαψα με poweriso με την χαμηλότερη ταχύτητα.το θέμα είναι ότι δεν το διαβάζει το ps2 μου που είναι τσιπαρισμενο!!! Μάλλον το dvd που το έγραψα μπορεί αν μην είναι συμβατό με ps2.. Το dvd που το εγραψα είναι tdk.Πια dvd είναι συμβατά με ps2??
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Γενικά δεν υπάρχουν συμβατά dvd με το ps2 ,εγω και με noname και με επώνημα που έχω γράψει δεν ειχα ιδιαίτερα προβλήματα.Δοκίμασε βασικά να το γράψεις αλλη μια φορά με το tdk η αλλη μάρκα και αν δεν δουλεύει και πάλι αναζήτησε αλλου το πρόβλημα σου.Πρώτον δες αν παίζει σε αλλο ps2 το παιχνίδι που έκαψες στο dtk και αν πάιζει τοτε κάποιο πρόβλημα εχει το δικο σου ps2.Δεύτερον τσέκαρε μήπως το iso που κατέβασες εχει πρόβλημα απο την μάνα του οπότε δεν παίζει.Τρίτον δες αν τα αλλα παιχνίδια που έχεις παίζουν μήπως έπαθε κάτι το τσιπάκι. Οσον αναφορά στην ερώτηση σου καλή μάρκα για dvd και cd ειναι τα Taiyo Yuden
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Taiyo Yuden κορυφη απλα φιλε μου,2 50αδες εχω αδειασει κανενα δεν βγηκε σκαρτο!!!
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Taiyo Yuden +1 Με το CDBurnerXP τα γράφω στη χαμηλότερη ταχύτητα και παίζουν μία χαρά. Από ότι έχω καταλάβει περισσότερο ρόλο παίζει το Rip.
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εγώ πάλι τα γράφω με nero χωρίς κανένα πρόβλημα.Δοκίμασε λοιπόν και με CDBurnerXP και nero και πές μας
kornelatos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 μάλλον κάτι παίζει με το ps2 ,γιατί δοκίμασα διαφορα παιχνίδια τα διαβάζει μεν, αλλα τα διαβάζει αρκετά δύσκολα !!!οποτε θα το πάω στο μάστορα την παρασkευή και από εβδομάδα που θα το έχω πίσω θα σας πω!!! σας ευχαριστώ όλους για τα cooments σας!!!
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αυτό που θα σου κάνει φαντάζομαι είναι να αυξήσει την ισχύ του Λέιζερ. Έχει μία μικρή βίδα που την γυρνάς και αλλάζει. Θέλει πάρα μα πάρα πολύ ακρίβεια! Πες μας αποτελέσματα γιατί και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το PSone. Τα αυθεντικά τα παίζει, και στις αντιγραφές ψιλοκολάει.
sparrow2a Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα και απο μένα παιδιά,δεν είναι τίποτα από αυτά που γράφετε πιο πάνω. Το αν θα παίζει η όχι το γραμένο dvd εξαρτάται καθαρά από το τσιπάκι που είναι εγκατεστημένο στο PS2.Τα παλαιότερα τσιπάκια έχουν προγραματιστεί για να υποστηρίζουν μόνο dvd-r η αποκλειστικά το συστημα ntsc η pal και κάποια από αυτά φτιάχτηκαν για να υποστηρίζουν και τα 2.τα περισσότερα σημερινά τσιπάκια υποστηρίζουν όλους τους τύπους δίσκων(dvd-r,dvd+r) καθως και το ευρωπαικό σύστημα pal και το αμερικάνικο ntsc.Άρα λοιπόν προτίμησε να τα γράφεις σε dvd-r επώνυμης μάρκας και μετά θα πρέπει να τα κατεβάζεις στο σωστό σύστημα.το πιο πιθανό ειναι να σου υποστηρίζει το pal και εσυ να κατέβασες ntsc. Επίσης, σιγουρέψου ότι εχεις ρυθμίσει το burning software σου να κάνει verify τα δεδομένα καθώς και να τα καιει σε σχετικά χαμηλή ταχύτητα. Καλό Gaming!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.