Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@andreashadji

οι τιμες πολυ φοβαμαι 8α ειναι στα επιπεδα αυτων που ειδες sto TUAW

απλα εξωφρενικες σε σχεση με το μεσο ορο....:mad:

Δημοσ.
@andreashadji

οι τιμες πολυ φοβαμαι 8α ειναι στα επιπεδα αυτων που ειδες sto TUAW

απλα εξωφρενικες σε σχεση με το μεσο ορο....:mad:

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Ελλάδα λόγω του CosmoteVSVodafone θα έχει από τις χαμηλότερες τιμές στην παγκόσμια αγορά, όπως και με τα iPhone 3G κ 3GS.

Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες.

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η Ελλάδα λόγω του CosmoteVSVodafone θα έχει από τις χαμηλότερες τιμές στην παγκόσμια αγορά, όπως και με τα iPhone 3G κ 3GS.

Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες.

Δημοσ.

εχουμε καμια πληροφορια για την κατασταση του iphone 4 στην ελλαδα?

πηγε κανενας σε κανα γερμανο,τιποτα?

εγω λεω να περασω μια βολτα απο ενα μαγαζι να ρωτησω,ισως καποιος ξερει κατι.........

Δημοσ.

εχουμε καμια πληροφορια για την κατασταση του iphone 4 στην ελλαδα?

πηγε κανενας σε κανα γερμανο,τιποτα?

εγω λεω να περασω μια βολτα απο ενα μαγαζι να ρωτησω,ισως καποιος ξερει κατι.........

Δημοσ.

καλησπερα. ενδιαφερομαι να παραγγειλω ενα iphone 4. απο που θα ηταν η πιο συμφερουσα αγορα αυτη τη στιγμη; αν ξερει καποιος ας μου προτεινει καποιο σαιτ...

ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα. ενδιαφερομαι να παραγγειλω ενα iphone 4. απο που θα ηταν η πιο συμφερουσα αγορα αυτη τη στιγμη; αν ξερει καποιος ας μου προτεινει καποιο σαιτ...

ευχαριστω

Δημοσ.

Πίστευε και μη ερεύνα...

Άντε να δούμε... το δικό μου αν την αδειάσει η Aramex τη θυρίδα μου σήμερα κανονικά θα πρέπει να έρθει Τρίτη...

Υπομονή... Τουλάχιστον Δευτέρα μάλλον μου έρχεται και το iPad... :D

Μια μηλόπιτα παρακαλώ...

Δημοσ.

Πίστευε και μη ερεύνα...

Άντε να δούμε... το δικό μου αν την αδειάσει η Aramex τη θυρίδα μου σήμερα κανονικά θα πρέπει να έρθει Τρίτη...

Υπομονή... Τουλάχιστον Δευτέρα μάλλον μου έρχεται και το iPad... :D

Μια μηλόπιτα παρακαλώ...

Δημοσ.

ευχαριστω

γεια σου φιλε μου. εγω 8α σου προτεινα να περιμενεις να ερ8ει ελλαδα το iphone 4 (και εγω αυτο περιμενω, με το ζορι κρατη8ηκα 2 μηνες κοντα να μην το παρω απο το εξωτερικο,μονο και μονο λογω του φοβου που εχω μην παρω κομματι απο ελλατωματικη παρτιδα, λογω πιθανων προβληματων με την εγγυση[νομιζω δουλευει μονο στη χωρα που το αγορασες] και με τα γνωστα του προβληματα{antenagate,πτωση σηματος, death grip και κιτρινη οθονη κλπ}).Ουτως η αλλως οι τελευταιες σελιδες αυτου του thread μιλανε,εικαζουν, για να σου λεω την αλη8εια, για την πι8ανη ημερομηνια κυκλοφοριας και τιμη του iphone 4.εγω προσωπικα πιστευω οτι μεσα στην επομενη βδομαδα, αν οχι τοτε, μεχρι το τελος του μηνα 8α το δια8εσουν για πωληση και στο ελλαντα.....τωρα που να τρεχεις να το παραγγελνεις απο εξωτερικο........ωσπου να σου ερ8ει στα χερια σου 8α κανει κανενα μηνα και ηδη στο ελλαντα 8α εχει κυκλοφορησει......γνωμη μου ειναι να περιμενεις...

Δημοσ.

ευχαριστω

γεια σου φιλε μου. εγω 8α σου προτεινα να περιμενεις να ερ8ει ελλαδα το iphone 4 (και εγω αυτο περιμενω, με το ζορι κρατη8ηκα 2 μηνες κοντα να μην το παρω απο το εξωτερικο,μονο και μονο λογω του φοβου που εχω μην παρω κομματι απο ελλατωματικη παρτιδα, λογω πιθανων προβληματων με την εγγυση[νομιζω δουλευει μονο στη χωρα που το αγορασες] και με τα γνωστα του προβληματα{antenagate,πτωση σηματος, death grip και κιτρινη οθονη κλπ}).Ουτως η αλλως οι τελευταιες σελιδες αυτου του thread μιλανε,εικαζουν, για να σου λεω την αλη8εια, για την πι8ανη ημερομηνια κυκλοφοριας και τιμη του iphone 4.εγω προσωπικα πιστευω οτι μεσα στην επομενη βδομαδα, αν οχι τοτε, μεχρι το τελος του μηνα 8α το δια8εσουν για πωληση και στο ελλαντα.....τωρα που να τρεχεις να το παραγγελνεις απο εξωτερικο........ωσπου να σου ερ8ει στα χερια σου 8α κανει κανενα μηνα και ηδη στο ελλαντα 8α εχει κυκλοφορησει......γνωμη μου ειναι να περιμενεις...

Δημοσ.

Καλά τα λες … Ψυχραιμία παιδιά τόσο καιρό περιμέναμε …. Άντε και σήμερα … να δούμε :rolleyes:

Δημοσ.

Καλά τα λες … Ψυχραιμία παιδιά τόσο καιρό περιμέναμε …. Άντε και σήμερα … να δούμε :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...